140239
Euro Truck Simulator
-
Én is sokat mentem benne :)
Én elég sokat mentem a Volvoval is csak nem láttam értelmét felrakni a képeknek,mert már a kutya sem rak fel ide képeket :/ -
Bazsio #139234 De nem várjál rosszul modtam 680.000. az ETS2-t nem számoltam bele. -
Bazsio #139233 Nagyon módos vagy te Misuka miden fuvarnál kamiont cserélsz.A King of the Roads-on én is mentem az tényleg rossz.Én kb eddig összesen levezettem 380.000. km-t amire emlékszem. -
ETS előtt én is PTTM-en mentem egy kicsit még talán 2006 vagy 7-ben de azelőtt is játszottam egy irtó ramaty kamcsis játékon a King of the Roads-on :)
Krisz: Egyszerűen bemásolod a hood sort ahogy a többit és kész.
Dobok egy képet
Bordeaux mellett rakodtam,holnap go Németországba
-
krisz1998 #139231 Segítséget szeretnék kérni hogy a hood sort így kell-e bemásolni? :)
-
Bazsio #139230 Én a kamionfankodást még amerikai kamionokkal kezdtem amikor 2.-dikos voltam a 18Wos Across America-val azóta miden évben bár 3-4 hónapot valamelyiken vezetek az ETS-t most 3 éve fedeztem fel közbe játszottam GTS-en de 3 éve ebbe utazom. -
krisz1998 #139229 Én már próbálkoztam 2-3 hood sorral de nem volt jó. De hogy most írod hogy a def,material meg az ui fájl ha van ezt kell törölni akkor megnézem hogy van-e és törlöm :) Köszi a segítséget. :) -
A hood miatt nem fagy ki a játék,esetleg ha van az interiorhoz való def,material,ui ilyesmi fájlok azokat kell törölni :) -
krisz1998 #139227 Volt olyan hogy GTS-ből hoztam át kamiont de a hood sort sose bírom átrakni mert ha behúzom már a menü előtt kifagy miért? -
Az biztos :)
Én 2009 óta nyomom az ETS-t,de csak úgy a múlt év eleje óta kezdtem el megfele csinálni ezeket a kis változtatásokat (Voltak kisebb megszakítások,amikor GTS-t "moddoltam",de az ETS1 az igazi) ;) -
Bazsio #139225 Hát vicces de elég bonyolult megcsinálni egy kamiont belül és kivül rendesen nem úgy ahogy én.Ja és még egy kérdés te kb hány éve fankodsz. -
-
Bazsio #139223 Én egyszer nekifogtam csinálni egy Scaniat ahogy én akartam volna Zmoddelerell de már a kerekeknél elakadtam mert a kerékből Vulkán lett.
-
Igen,ezt is leszedtem,színt cseréltem,kereket,a parabolára a T-Home felirat a CB táblára új név ennyi :)
Ja és persze ez is GTS-ből lett áthozva :) -
Bazsio #139221 Mint pl ez a Volvo-d? -
Nem dehogyis,leszedem őket,általában GTS-ből valókat,azokat átrakom ETS-be és ott alakítgatom magamnak ;) -
Bazsio #139219 Ja de a kamionokat te csinálod? -
Nem,mert a DXTBmp az egy skinező program,a ZMod pedig modellező program :) -
Bazsio #139217 Akkor, azt egyforma nem? -
Én nem értek a ZMod-hoz,DXTBmp-vel alkotok :D -
Bazsio #139215 Már tudom honnan tudsz így Zmodellerzni és jó megoldásokat találni a játékba. -
Bazsio #139214 Ja az jó!
A Volvo-d az jó, belülről milyen? -
Hétvégéztem Lengyelországban és néztem a T-Home műholdjáról az adást :D
Ha befüggönyözök akkor teszi ki a parabolát ;) -
Bazsio #139212 Én csak kérdezném meg ha letelt a 45-órás pihi akkor,a avval a műholdas cuccal mi lesz ott marad egész héten, és 90-nél pedig vagány biztos.
Vagy olyan mint a befüggönyözés.
Ja és Wabidriver nagyon jó a vasad!!!
Én is játszanék de nincs kormányom vagyis van de nem H-váltós és kicsit rozoga=Genius és pedig anélkül billentyóval csak epilepsziás rohamokat lehet csinálni.Az egér verzió pedig nem olyan mint a ETS2-ben és az úgy nem jó.Tehát csak gyönyörködöm a két gépben és hogy milyen kalandokat éltek át régebb én is játszottam billentyóval mééééég a legelején és utána a nyáron pedig a kormányommal de szegény nem H-váltós és rozoga mán.
Majd aztán veszek egy kormányt kb 1 év múlva ha a költségvetés engedi és akkor játszok mindkettőn ETS és ETS2-ön ETS azért jó mert felidézi a régmultat lehet, hogy csak nekem de nem baj.
ETS2-pedig mert jobb a grafika és az AI-k egy kicsit értelmesebbek és másabb.Na mindegy kiirtam magam.
-
AttisR620 #139211 Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy valaki nem e rendelkezik egy forgózyámolyos szerelvénnyel, láttam egy kék MAN-ről és pótjáról képet egy másik fórumban, de nem lehetett letölteni. Tudna nekem valaki adni egyet??
Előre is köszönöm. -
Ha minden igaz akkor itt töltöm a hétvégét Olsztyn-i telephelyen.Vannak itt magyar kollégák is,meg a közelben egy Aldi,úgyhogy semmi gond
-
-
Jó képek kolléga én holnap végre hazaérek
-
Szép estét
Megindultam
Dánia
Hamburgnál
Pihenő
Határon pisikaka (CZ-A)
Budapesten rakodás
-
Kell egy kis pihenés mert még Karácsony másodnapján is Lengyelországot jártam,meg a Szilvesztert és az Újévet is Spanyolországban töltöttem :D -
Én már lementem Bordeaux-ba innen go Bécs majd Pest haza végre
Péntek óta mentem: 20497 km-t:
De itt most 11 óra pihi megengették h bent az udvaron maradjak úgyhogy végre egy nagyot alszom
További szép estét -
Go haza Budapest,utána pár nap pihenő majd vissza Nyugatnak :)
Igazad van majd egy találkát megszervezünk ha lesz rá idő :) -
Köszönömmég marad is egy darabig
Szép kis dafam hova méssz tovább mert én este indulok Dover-böl Bordeaux-ba kéne egyet találkozunk valahol rég nem beszéltünk
-
Szép estét
Szép szerelvény még mindig
Tőlem is pár kép
Szlovákoknál rakodásra várva Besztercebánya mellett
PL
¦wiecko felé gyors 45-ös
Németországban 11 órás pihenő töltése békében :D
Dánia felé
Itt már Dániában haladunk
Aalborgi telepen befüggönyöztem,holnap reggel van csak lerakás
-
Szép estét
Köszönöm
Volt időm amíg vártam a kompra így csináltam néhány képet:
Newcastle fele már szakad az eső
További jó gurigát -
-
Szép estét
Gondoltam rakok 2 képet így estére:
1.Itatás Ukrajnai kúton:
2.Kollégák szépen összehozták (még mindig Ukrajna)
További jó gurigát mindenkinek -
Szívesen :) -
Köszi haver segített -
Flares
Ennek jónak kell lennie,vagy ha nem akkor szedj le egy Led pack by Mopi-t :)