140239
Euro Truck Simulator
-
#130295 Mennyémáá fúúúj deszaaar... XDDDDDDDD -
Sóschips #130294 Hát tudom nagyon jól:DD..azért írtam hogy próbálkozok:)
Ma is próbálkoztam:D
-
#130292 Én ha jó emlékszem GTS topikba kezdtem az első beszólás aszem Kis Csendestöl volt hogy az egy hetes regemmel vip jogot vettem :D -
#130290 azé lenne neked még mit tanítani tesó:D -
#130289 nah hát vala h én is így értettem :D -
norbert02468 #130288 na mind1 sziasztok jó gépezést -
Sóschips #130287 Szar volt:/
Töki: milyen egó?hol?:OO:D -
#130286 Igen mindenki igy kezdte,(vagyis nem így, de amatőrként) én pl még annó haulin topikban. De ottsem úgy, hogy odamentem az egynapos regemmel, szétoffoltam a topikot, leoltottam és elküldtem az annyába mindenkit és utána segítséget kértem. Először figyelgettem a fórumot, próbálkoztam és ha valamit nemtudtam akkor kúltúráltan megkérdeztem. És nemvártam, hogy minent a seggem alá pakoljanak.
#130284 HA HA HA beszartam rajta :)
Ink menj ETS ezni nehogy feltörjék a szarodat, és nefelejts el mutyizni rá ;) -
#130285 és az egó is megvan:D -
Sóschips #130283 festeni nem tudok,csak vízfestékkel:$...konvertelni sem tudok,de azért próbálkozok gépek összerakásával:):D -
#130282 nah jó nem úgy gondoltam h ilyen szintről hanem h csak kamionkat tettél be stb aztán utána festegetés konvert stb... :D -
Sóschips #130280 Én nem...azthiszem:D -
norbert02468 #130279 Ennek örülök legalább nem én vok kivétel -
#130278 Az egyetlen, valóban a topic témájához kapcsolódó hozzászólás a mai estén.
Gyönyörűen kivitelezett szerelvény, elismerésem.
-
#130277 most itt lebuktatod szegénykét amúgy meg egy piros zetorban lakik aminek a zárjába valaki beleverte:D -
#130276 Gyüttek azt bekötötték a netet és a góógle ezt a fórumot dobta ki elsőnek :) -
#130275 nah jolvan most már nem bírja tovább a kiképzést :D ám meg mindenki így kezte aki nem attol elnézést kérek :) -
#130272 Én is valami ilyesmi korra gondoltam.
Elszabult a farmról! -
norbert02468 #130271 ami azt illeti én már újra kezdtem volna már mint be mutatkozok Norbi vagyok van 1 daf xf 105.ös kamionom waberer'es a vontatóm:) na láttam a tietekről képet de még mindig nem tudom, hogy az én képeim hol vannak mert tettem fel 2 őt ki írta hogy sikeresen fel van téve de nem látom sehol kitéve és ahelyett hogy ittt szarakszunk már elnézést de segíthetnétek és így legalább ti is meg ismernétek és én is titeket na benne vagytok? ha a válasz nem akkor ne is írjatok de ha még is akkor nyugodtan írjatok és mostmár ha meg kérhetek mindenkit mellőzzük a trágárságokat köszönöm! -
#130270 Sztem nem idősebb 12-14 nél, és valami farm szerű képződményben lakhat. És a sors nem volt túl kegyes hozzá ész tekintetében :D -
norbert02468 #130269 XD na ez ütős volt!XD:D -
#130268 Tudod ez nem ilyen egyszerű. Elástad, lejárattad itt magad pár ember szemében a viselkedéseddel, szal ne te legyél felháborodva ha ugy válaszolnak neked, ahogy te állsz hozzá a másikhoz.
És asszed körülötted forog a világ az 1 napos regeddel. Akutyamegamacskamindenit. A macska rúgja meg. És a kurva életbe.
Tóódi bazzeg, te tök ügyes vagy :D Ezt szabadalmaztattad már ? XDXD -
#130266 Off-ot befejezni! Ha folytatni akarjátok menjetek az Off Topicba! -
#130261 ááh nem most lehet h van pénz de azt el találtad négyen vagyunk és fölösleges szoba sincs és nem 1 nagy ház nem vagizunk h vele h van pénzünk mert felesleges.. :) -
#130253 megsértődtünk -
#130252 Igen lehet azért mert sok volt a kamionozás iskolaidőben!:D -
masterboy69 #130251 Tisztelt Topiktársaim, hagyjk már el ezeket a hülye smile jeleket nem a dedóban vagyunk. Remélem ezért senki nem sértödik meg. -
#130246 Az jóhely, énis voltam asszem :D -
#130243 Köszönöm szépen mindenkinek aki értékelte!
#130224: Az F89-et kezdtem el először kb.: fél evvel ezelőtt.
Azt "visszabutítva" meglett az F88.
A mélyágyas félpótot párhuzamosan építettem az F89-el mikor volt hozzá ihlet, bár azon nem minden saját!( Az alvázat készen szereztem ) -
masterboy69 #130241 Nem semmi hogy a gyorshajtást kivetted Nekem ennyi ídő alatt vagy 25 megb...... volna -
#130240 Ámen :) -
#130239 Jóestét!
1. Próbálj normálisan fórumozni és kulturáltan írkálni, mert nem az utcán vagy!
2. Ez a topic a játékkal foglalkozik és nem azzal hogy kinek milyen a magánélete és hogy ki mennyit jár az apjával. Arra is van megfelelő topik.
3. Ha ezekkel a dolgokat nemtudod megérteni akkor inkább ne is fórumozz!
Nyugalom srácok! -
#130236 Elismerésem szép munka :) -
#130235 Norbi Norbi sztem annyira kis baromarcu vagy :) ha le raknál valamit az asztalra nem csak a nagy pofádat mint ahogy Sipi, Czuki csinálta meg még a többiek is akkor el ismernének de ilyen ocsmány videóval max ki röhögnek :D inkább a helyett hogy ilyen Trabantokat rakszfel videóba tanuljál meg konvertálni stb... ne csak arcoskodni járj ide... Meg azzal jaszkarizol itt h van 1 félig angol barátod hát ki a faszomat érdekli dugasd segbe magad vele ha annyira szereted :)!! -
#130234 Fraps;) -
#130233 Jó hogy nem 20-an csináltatok egy videót am ha álványra tetted akkor a kormányt hova? :D -
#130232 xDxDxD És közben sütöttem kolbászt.. Ez Teccik xD -
#130231 Gecii!:D Ez nagyon lájkos!:D -
#130230 Én meg a szűzmária vagyok spanyol népviseletben szombréróval a fejemen. És Messivel fociztam a VB döntőn az olaszok oldalán úgy hogy 3 gólt is rúgtam és közben sütöttem kolbászt és nem ütött el a villamos . -
#130229 Na ide figyelj kis paraszt!Te ki a büdös fasz vagy te itt?Ki a rákot érdekel h te ki vagy?Én csak véleményt nyilvánítottam!Elég érdekes h nem akkor lásd:2009.03.22.-én raktad éppen fel??Akkor is állt a zászló h regisztrálj ide!És légyszi kicsit több tiszteletet adj!És még tudod mit sztem jobb hogyha elbujsz!Mert elöbb utóbb megtalállak valahol valamikor!!!Jöhetnek a kapák nyugodtan!És elnézést a káromkodásért!