140239
Euro Truck Simulator
  • Robi650e
    Napot!
    Szép gépe van mindenkinek

Vélemények jöhetnek.
  • simonatila
    Hello le töltöttem Post USSR1.4 map -ot be engedett a menübe , el akartam indítani a játékot háromnegyedét be töltöte és utána vett ki .
    Ilyenkor mi a tehendő ?
    Le kell tölteni egy játék kiegészítőt ?
  • hungaro
    nem tudod változtatni a nyelvet, a mapba van beépítve a nyelv!
  • Strim
    Sziasztok! Egy újabb noob kérdésem lenne! Letöltöttem egy Map-ot ami Ukrán nyelvű. Most mivel tudnám a nyelvet állítani, mondjuk angolra, vagy akár magyarra? Mit kéne hozzá letöltenem?
  • HosszúGábor
    köszönöm.
  • simonatila
    Szép nagyon !
  • 94mike
    Hmm...ez tetszik:O
  • HosszúGábor
    cég új gépe:

• magnumos89
    Ukránban

• magnumos89
    igen kis is próbálom :D
  • jungelharcos
    Szívesen! Értetted ugye ahogy leírtam..?
  • magnumos89
    Nagyon szépen köszönöm !
  • jungelharcos
    A direktlink másolás és van egy olyan, hogy kép beszúrása. Oda beilleszted és megvan a kép!
  • Strim
    a Map már elindult! Kitöröltem az összes modot a mappából és így fut, mostmár csak a nyelvel van a probléma, ahoz kéne vmi "magyarosítás" féle ha van vkinek jó linkje, azt szívesen elfogadom!
    köszi!:-Strim
  • magnumos89
    Heló!! Akkor légyolykedves és elmondanád , hogy töltsem fel , hogy jó legyen ???? Nem értek ehez sajnabajna :( Előre is köszi !!!
  • Strim
    Sziasztok! Nekem az 1.3-as játékverzióm van meg amihez letöltöttem a Mega Mix Map-et, ami nem működik! Letöltöttem az 1,3 as patch-et is de azt nem lehet telepíteni, CD-t kér :O! Valaki tudna segíteni hogyan orvosolhatnám a problémát és hogy tudnám rendesen futtatni a térképet? Válaszotokat előre is köszönöm!:-Strim
  • jungelharcos

• Gerypapa 95
    és ezzel meg is van a probléma , hogy nem nevetni kellene hanem sírni !
  • HosszúGábor
    visszafele:

bilentés:

• jungelharcos
    Lehet is, majdnem mindig! De viszont most pár napja amióta látogatnak egyre többen ezek az idegen légiósok én már jókat kacagok is nem csak mosolygok! :)
  • davidkovacs
    Sziasztok!
    Csendessel átnezzük a pótomat!
  • HosszúGábor
    bányában várni kellet
  • Tsaba01
    Akárhányszor bekukkantok a topikba mindig jót mosolygok egyes emberkéken. :)
  • HosszúGábor
    nekem van
  • bullseye9
    Ezen már én is gondolkodtam, hogy a csudába bukkan fel mindig egy-egy emberke, akinek mániája, hogy minél rövidebb idő alatt minél több értelmetlen hozzászólást gyártson...

Nagy nehezen rendeződik a topic, tényleg arról szól, amiről kell, szép gépeket látni, segítőkész, értelmes, komoly társaság jön össze, aztán ez pillanatok alatt borul.

Talán a nyári szünet is közrejátszik...
    Bár van itt jó pár emberke, aki még suliba jár, mégis tud kulturáltan, példamutatóan fórumozni.

És a lényeg: Imi, KisCsendes, Kiki, davidkovacs, Harcos, Józsi, sztics: jó képek.
  • 94mike
    Mamég kifogsz idegelni..
  • simonatila
    Én el mentem további szép estét mindenkinek
  • simonatila
    Valakinek Man F 2000 interiors? Nagyon kelne
  • simonatila
    bocsánat
  • hungaro
    elég lenne csak 3db smyle! asszem be kell hozni azt, hogy ha valakinek a HSZ-ébe 4smylénél több van törölve lesz, kivéve ha hosszú! de ezen még gondolkodom =)
  • simonatila
    Úgy csináltam ahogy te montad de nem sikerült úgy néz ki , hogy semmilyen
    map nem működik nekem
  • 94mike
    1.használd a válasz erre gombot.
    2.van a bannerban(ott fent) ezer link,segíts magadon,és keress magadnak interiort..nemigazmár h itkell guberálni.......
  • simonatila
    Neked van Man f 2000 interiors - od ?
  • 94mike
    Ürítsd ki a mod mappa tartalmát,ha úgysejó kuka a map.
    Hungaro: köszipapóó
  • simonatila
    Van a Post-USSR-Mod-v1.3 amikor el indul a játék be enged e menübe és be akarom tölteni a játékot háromnegyedit fel tölti és ezt írja : A(z) Euro Truck Simulator hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. És utána írja , hogy Hiba jelküldése vagy Mégse
    Ilyenkor mit lehet csinálni ?
  • hungaro
    Nem akarok személyeskedni, távol álljon tőlem, meg egy házigazdának nem is megengedhető, de egy kérdésem had legyen már, hogy a rohadt életbe találják meg az ilyen "emberek" ezt a nyüves topikot?! Ha nem tudnak normálisan fogalmazni, írni akkor először járjanak be nyelvtan órára, 1-2 helyesírási hiba még elfogadható a kutya se szól érte, de hogy nem tud egy rohadt mondatot megszerkeszteni az már a csúcs!
    amúgy Miki: Jár egy dicséret, hogy nem folytattad a vitát! :)
  • 94mike
    VÁLASZ ERRE gombot használd.
  • HosszúGábor
    ha nincs más munka meg ugyanolyan mintha szenet vinnél
  • simonatila
    Köszönöm
  • 94mike
    VirtualCom