Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamion:[/url][/img]
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Szép gépek képek és jó lett a vidi!
És köszi mindenkinek 😊
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Komik jöhetnek 😊
#129281: Jó képek 😄 Melyik mapon gurulsz ha szabad kérdezni 😊
#129280: Jó képek 😄
#129275: Na ez a szerelvény már passzol 😄 Jó képek is 😄
#129274: Nagyon szép szerelvény 😄 Grat
#129272: Nagyon szép Volvo 😄 Grat jó kép is
#129267: Jó képel ett 😄 Grat
#129266: Nagyon ott van 😄 Szép szerelvény habár a húzon a kerék nem nagyon gyere be de am nagyon faja 😄
Nem rég kezdtem el játszani én is, van itt valaki aki Genius vagy Logitech kormánnyal tolja? Esetleg nem tud valaki Logitech G25 vagy G27-et olcsón használtan?
Bullseye,Cseno,Sztics,Kiki,Imihaver,Kanojozs - Szép gépek!
Opel Movano 2.8DTi
Driver: atyla
Szervíz minden városban van de ott csak fejleszteni, javíttatni, illetve átfesteni tudod az autót, átalakítani nem!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
azt szeretném kérdezni hogy hol találom az autó szervízt ahol át lehet alakítanom a járgányt?

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
-Chereau Steering-C, Chereau Technogam...
Linkelne nekem valaki trailerhez való paint-es kereket? Nagyon hálás lennék 😊
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
#129254: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
(úgy értem, az eredeti Gartner-es verziónak az volt az alapja?)
Opel Movano 2.8DTi
2.ez a srác céget alapít...gyanítom h a "munkások"nak is ezt a pótot szándékozza adni.......ami PRIVÁT(volt..)
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
1. reklám=BAN
2. a Volvo ne Euro3-mas legyen...csúnya...
3. Ha egy valós cég skin-jét csinálod meg a játékhoz, szebb lesz a végeredmény és kevesebb az esélye hogy piszkálnak a Gartneres pótért(bocs fiúk de most lázadok kicsit)
4. Egész jó a verda.
Üdv.
Opel Movano 2.8DTi
vegre 1 mil 500 km 😊

lasan lasan kozeledek 1 mil 500 km
pihi