Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PepsiMax
a kereke nagyon zsírosak 😄 XD <#taps>

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

nico79
Bocs csak úgy megjegyeztem.Colos111 ez is coool<#nezze><#taps>

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

SitatiS
A tuning részt kihagytad! 😊)

Let the good times roll.

Colos111
Egy kis ETS:

sorry a sok képért ! <#circling>

Scania V8

Ger0121
De ez itt nem az ETS topik? 😊

---Ger----

94mike
King Of the road télegjovolt😄
voltak benen rendõrök!
meg minden😊
igaz mázsanemvolt!

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Napközis
Hát igen! A King Of The Road-al anno nagyon sokat játszottam! Nos abból talán a traffi, a fékezésnél lévõ sziszegés tehetne jó szolgálatot az ETS-ben! A PTTM-bõl talán az alkalmazottak és az azokkal való találkozás, amit szerettem volan az ETS-ben látni, nomeg hát az AI-k hangjai! Abban nagyon eredetiek voltak a hangok! A Haulinból talán a havat, valamint a városok számát hiányolom! Külön talán még a váltások helyes mûködését, a normálisan kidolgozott közlekedés/pl. mikor nem elõz meg az ai. a lehajtóknál!/, és talán az, hogy hanyagolhatnák már ezt az Autópálya mindörökké marhaságot, mert jó jó az is kell bele, de mit ér az élet egy kis fõúton való elõzgetés nélkü! Ezek csak az én álmaim, de sztem nem nagy álmok!

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

Sajnos manapság a cégek többsége a mennyiségre és megy és nem a minõségre... ez azóta így van mióta Európában megjelentek a manufaktúrák
szazoltan
ha olyan mappot raksz be,amiben van új város,akkor kezdj új játékot,és akkór oda is tudsz szállítani.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

nico79
Csak tudod ha azt vesszük alapul,hogy akkor már milyen részletgazdagan megcsinálták a KOTR akkor ezt miért nem tudják?
Szerintem elvárható lenne a 21-században,hogy minõségi játékokat csináljanak és nem csak az össze kapkodott tömegcikket nyomják.De ez az én személyes véleményem.Jó lehet,hogy nem lehet skinezni meg ilyenek de ne csak errõl szóljon egy játék.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

SitatiS
Ha már csak azt veszem alapul,hogy akkoriban milyen szintet képviselt a KOTR,és most mit képvisel az ETS(jó pár évvel késõbb..),hát elég jól teljesített a King,annó.😊

Let the good times roll.

marko952
sztem scania R500 v8-at de tetudod

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

nbi1513
az nagyon tuti game.megvan nekem de elég sok hibája van attól eltekintve hogy régi. semmi új kamion berakási lehetõség nincs. szerintem az ETS pár hibájától eltekintve nagyon is jó 😄😄

Köszi a segítséget. 😊
De akkor ti hogyan csináljátok,hogy megjelennek a magyar városok?Mert akkor anélkül nem is tudok kereskedni velük nem?
nico79
Hát igen sajnos nagyon sok részlet hibája van az ETS-nek közéjük tartozik a rendõrség hiánya is meg az esõ az utakon illetve a megszokott esõ sûrûség sem érzékelhetõ a szélvédõkön sem.Meg sorolhatnám.
Viszont egy régi játékkal drukkolnék elõ ami igen részlet gazdag és látványosan játszható.
Ott a King Of The Road.Ennél jobb és élethûbb kamion szimulátort még nem láttam.Ott mész a földes úton ott még a porfelhõ is látszik.Pl

SitatiS
Üdv!😊
Próbáld meg ezzel a fényeket.
"Minden grafikai beállítás fel van húzva maximum-ra és nem látok se rendõr se vámost..stb.Nem állítanak meg a büntetéssel(persze a szállítás teljesítésével megkapom a büntit) nem kell mérlegelnem,a trafipaxokkal sorra fotóztatom magam még sem lettem sztár.Normális ez?"
Az alap játékban nincsenek ilyen kiegészítések,csak a módolt mappokban.
Végül itt egy oldal: Regisztráció szükséges!

Let the good times roll.

94mike
Rendõrt,trafifaxot,vámost nemis fogsz látnixD
csak a fuvar után vonja az összeget.
2. pl induljel Wien be ésakkor, pl Gyõrbe töltbe! a fõ menübe a térkép nemisfog megváltozni😊
3. szedle a Flarepack ot!

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Prémium driver
megtudod csinálni rá?

Jamaica a Jamaicaiaké.

94mike
Szánsz eg napot h gyakorolsz<#idiota>
amikor bekötötték a netem,és felfedeztem a haulint,énis ugy tanultammeg toltani<#idiota>

nbi1513
azzal az ember megszenvedne mire be áll a lerakóhoz <#idiota><#idiota>

Üdv.
Régóta olvasom a fórumot és a segítségeteket kérném.
Minden grafikai beállítás fel van húzva maximum-ra és nem látok se rendõr se vámost..stb.Nem állítanak meg a büntetéssel(persze a szállítás teljesítésével megkapom a büntit) nem kell mérlegelnem,a trafipaxokkal sorra fotóztatom magam még sem lettem sztár.Normális ez?
A másik egy agyoncsépelt kérdés,de sajnos fel kell tennem,mert nem sikerült<#email><#falbav>,leszedtem 1-2 mapp-ot,de nem változott semmi,ezen felül nem találom a magyarországi utakra vonatkozó térképet.
És egy végkép pofátlan kéréssel fordulok hozzátok.

letöltöttem ezt a kamiont,de nem akar mûködni rajta a villogó..😞
Pedig direkt azért töltöttem le,mert imádom a tehervontatókat.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Üdv.
Brenekke
<#integet2>
Sziasztok mindenki!
Azt hiszem talán a két legjobban alkalmas kolléga közül sikerült választani.
Grtaulálok Diesel Dog,és nagyon sok türelmet,sikert kivánok,és remélem ritkán kell a jogodat intésre használni.
És gratulálok Ger kollégának is,mert D.Dognál nehezen kaphatott volna nemesebb ellenfelet,és ennek megfelelõen reagált a végeredményre.<#taps><#taps><#taps>

nico79
Ja ez is kircsi<#taps>

Ger0121
csak a pótra gondolok.

---Ger----

Ger0121

Egyszer valaki egy ilyet nem akar átkonvertálni ETS re? 😊
Gondolom lehetetlen mert már találkoztam volna vele...

---Ger----

Ha lesz akkor úgyis közzéteszem! 😊 Észre fogod venni. De ha nem akkor írok Neked privit... 😊
Falkon
Conti narancs Daf XF-105 -jét
<#vigyor2>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

nico79
Nagyon köszönöm majd értesítesz?

szazoltan
<#taps>

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

nico79
Vagy pedig õt

SitatiS
<#wink>

Let the good times roll.

Amint lesz hozzá nyitott PMG vagy PSM-û modell megcsinálom! 😊
SitatiS
Õt?😊)

Let the good times roll.

szazoltan
aztán a többit sorban.

Amúgy mindegyiket megfogom csinálni. És mindegyik tölthetõ lesz! 😊
Ger0121
Scania- ól csinálhatnál longline 500 ast is! 😊
Egyszer valaki mutogatott egyet, de privát volt <#szomoru1>
Pedig igen tetszetõsek! 😊
Persze amit csinálsz úgy is jó lesz!

---Ger----

szazoltan
r500v8

nbi1513
szerintem egy Scania 164L-eset vagy pedig egy Iveco Eurostar 😄

nico79
Adom a vontatmányt is.Nem biztos,hogy nagyon látszik,de akkor csak így tudtam lefényképezni.
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090128203624img006.jpg

Tankeres
r500v8 am csá és frat!

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

Szerintem lehet. Mivel az alap modellen van... 😊
Köszönöm! 😊
nico79
Srácok lehet egy nagy kérésem?Nektek nagyon megy a skinezés meg a konvertálás.
Ezt megtudná nekem valaki csinálni?
A traktor érdekelne

Prémium driver
A Magnumodra tudnátok rakni egy Holttér tükrt a szélvédõ közepére?

Jamaica a Jamaicaiaké.

Lenne hozzátok egy kérdésem: Szeritetek mit konvertáljak következõnek?
MAN TGA D20, Scania 164L, Iveco Eurostar, Scania R500 V8...
Természetesen kiadom! 😊
attis95
hello GRAT DIESEL DOG!

TDU nickname:lowlama

szazoltan
Ez ugyanaz amit ismerünk,a kép az kamu

v43 001
😞 én azt hittem hogy ez egy másik török map, nem az ami már megvan :s
de mért van ugyan az kétszer más néven??:s

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
nagyon szépen köszönöm<#worship>

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

DJKonya
jelszó: www.kamyoncuyuz.biz

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"