140239
Euro Truck Simulator
-
#139475 Aha értem,akkor jól tudtam ;)
Majd ha időd engedi akkor képet dobhatsz róla :D -
#139474 Igen, volt, ez a Volvo + Atikah Lamberetje, valahol megvan az "archivumban" a gépen szerintem. Sajna a picturepush oldalának fizetőssé válása miatt elég sok kép eltűnt... -
#139473 Szívesen :)
Igen,nekem a legjobban ez a Volvo az új SR2-es Lamberet kombinációval tetszik ennél a cégnél :)
Nagyon jól néz ki,de ha jól tudom neked is volt ETS-ben egy ilyen szerelvényed ?! -
#139472 Köszi.
Változatos a géppark, sok szerelvényük van, trucksfoto.pl fórumán is vagy 20 oldalnyi fotót található.
-
#139471 Jól néz ki a szerelvény Fefe ;)
A jó múltkorában a cégnél Láttam egy MAN TGL-t és magyar rendszámmal :) -
#139470 Szép napot.
Jó képek, srácok, öröm látni, hogy egy sokéves játékot még mindig ennyien használnak.
Egy kép erejéig én is beléptem:
-
#139469 Napot ! :D
Hamburgban várakozás
-
Bazsio #139468 Ha tudsz Volvo-t Waberer-s akkor privátban küld el mert csak ez van.Nekem se tetszik főleg a lámpái és hiányzik a kötelező jelzés és kicsit vagy a nyereg kellene alacsonyabb legyen vagy a maga a kamion magasab.Hát ez van Man-t nem kaptam vagyik kaptam de Merci interiorral és kicsi kabinnal.Ja és a rendszám Ukrán ha jól tudom. -
#139467 Szép délelőttöt!
LiTTLee: Jó kép és szép Volvok ;)
A Freuhaufot csak megnéztem utána,de majd másik kamion után fog menni :)
Tőlem is
Rakodóra menet
Pécs melletti DHL-nél rakodásra várva :)
Szlovéniát és Ausztriát elhagyva Olaszországból egy kép :D
Marseille külvárosában parkoltam le,később rakják le a raklapos árut
-
LiTTLee #139466 Szép estét mindenkinek!
Misuka:Pofás a Magnum,csak ez Freuehauf nem nagyon illik hozzá.
Krisz: Jó a Scania
Bazsio:A Merci valahogy jobb volt szerintem,ez nem olyan szép Volvo modell.
Jövök én is,hogy ki ne maradjak.
Hétvégézés megvolt,jóbarátommal készítettünk egy képet :)
-
Bazsio #139465 Jók a vasak de nagyon!!
Én csak újra Pénteken tudok gurluni még az ETS2-be is.Jó nektek nem kell próbavizsgát írjatok!! -
#139464 Szép napot!
krisz,bazsio: Faszák ;)
Nekem is elkezdődött a hét :)
Hollandiában reggel nincs nagy forgalom
Németben
Pihenő (CZ)
Ausztriában korán reggel
Hungária
Szekszárdon később rakodás,addig kiálltam egy kis vendéglő elé sziesztázni :D
-
krisz1998 #139463 Olaszországban befejezem a mai napot!
Ma teljesítés: 3473 km.
Km állás: 13927 km
Jó éjt!
-
Bazsio #139462 Jó estét!!
Misuka Nem hiszem, hogy taálkozzak veled mert én Frankfurt fele megyek és te kb Berlin-Prága útvonalon jössz.
Krisz Téged se látunk egy ideig Európában csak Kis-Ázsiában!!Vigyázz mert tetszetős darab és nehogy kivágjanak!!
Elmentem az első fuvarommal és elég jó a járgány!!
Jövök a 45-s pihenőböl és az itatásból fel a pályára
Megyek a fizetős pihenőbe eggyett nagyot pihenni!!
Beszélgettem a Franchise-s kollégával
Németeknél vagyok nem sietek a lerakás időpontja Péntek este 9 és én a Németeknél nem is pihenek csak F-D határon és akkor is lesz időm elég plusz 5.
Párizstól nem messze
-
#139461 Szép napot
krisz:
bazsio: Amszterdamból van vissza fuvarom Magyarországra Szekszárdra.Ha látlak majd villantok meg nyomok egy kürtöt ;D
Amszterdamban hétvégézés (Nem vagyunk túl sokan)
-
krisz1998 #139460 Sziasztok!
Misuka Jó kis Magnum.
Bazsio Tied is jó.
- Rakodás megvolt és most indulás Jeruzsáelem - Borgar -
Éjszaka a sivatagban. Kicsit félek. :(
-
Bazsio #139459 Sziasztok!
A repcsivel hozatott Man mióta a céget megalapították megvan és éppen ez a baj!!
Annyira lehajszolt, hogy már művészet vele menni még fényképezni se akartam pedig Budapestre avval jöttem de ott hagytam a céget.Váltottam.
Elmentem a Waberersz-hez és a folytatásban megyek Párizsba 10T Bútorral.
Megrakodva egy kicsit boldogtalan volt a targoncás de megrakta valahogy!
Misuka Köszönöm és ha visszafelé jössz akkor lehet, hogy találkozunk vagy merre mész Amsterdámból?De amúgy vagány!!
Krisz Szép póz!
-
krisz1998 #139458 Mai napnak is vége.
Km állás: 10451 km
Teljesítés: 5580 km.
Majd holnap rakodás.
Jó éjt!
-
#139457 Hát DXTBmp-ben a Scania dds-ét (color,bodypaint általában ezek szoktak a kamion színei lenni) bemásolod és adsz neki egy kicsit szürkésebb színt :) -
#139456 Igen én is észrevettem. Csak sajnos nem értek hozzá. :( -
#139455 Szép estét
bazsio: Köszi és fasza a merga ;)
botto: Szép a Scania,csak a színén még egy kicsit tudnál sötétíteni,mert így egy kicsit rikít,amúgy tényleg jó ;)
krisz: Vigyázz visszafelé a bevándorlókkal
Pár kép
Magyarország
Ausztriában
Cseheknél lazán
Cseh-német határon hajnalban ébredezek
Németország
Amszterdamban rakodásra várva
-
krisz1998 #139454 Sziasztok!
Helyzetjelentés: Török határon vagyok.
Levezetett távolság a mai nap eddig: 3958 km
Km állás: 8829 km
Jó utat mindenkinek!
-
krisz1998 #139453 Szmájli próbálkozás megint. :)
-
Bazsio #139452 Jó napot a kollégáknak!
Én is gurultam eggyett. Van egy kérésem!Valaki nem tud egy Man interiort TGS-be kellene!
Botto Vagány!De vigyázz ukrajnába mert....
Misuka Szép letisztult forma!!
Krisz Tetszetős
Folytatás
A Scania-s nagyon nyomta
Ajajj a kamion becsúszott a lejtőn a gumi nyom is látszik!
Még engemet is félre állítottak mert rutin ellenörzés volt minden kamiont kivettek!!Nálam a műszaki volt kicsit bajos mert 9 Nap van hátra és figyelmeztettek, hogy lassaban vezessek!!
A határon szóltam a főnöknek, hogy valamit kellene csinálni a műszakival és azt mondta, hogy kapok új gépet Rómában a hétvégén hozat repcsivel egy újat és ezt elviteti.Igaz nem lesz új de legjobb sőföré volt.
Még Pénteken ott leszek Rómába
Az interior segítséget Privátban kérem. -
#139451 Szép napot!
Misuka: Szép MAGNUM
Krisz:Fasza
Varsó-Donieck(2.rész)
Úgyvolt, hogy Tomanivka felé megyek de az egész út le volt zárva így hát Odessa fele jöttem:
Ha már Odessában jártam leugrottam a tengerhez:
Tankolás után Go tovább:
Beugrottam egy forró teára:
Érkezés a célhoz:(A night mod megteszi a hatását)
-
krisz1998 #139450 Próba hogy jó-e a szmájli vagyis jól csináltam-e :)
-
krisz1998 #139449 Misuka szép. :)
Valaki pm-be leírná a szmájlik kódját? Mert hiába kattintok rá valamelyikre is nem rakja ki. :/
Köszönöm. :) -
#139448 Szép szombatot
Ha minden igaz akkor ezzel a szekérrel megyünk Hollandiába
-
krisz1998 #139447 Az ám. :) -
#139446 Akkor emberes fuvar lesz :) -
krisz1998 #139445 Szerintem félreértelmezted a képet. :D Majd csak holnap indulok. :D
Mára ennyi!
Úgy döntöttem hogy itt a cégen kívül pihenek és majd holnap go Jeruzsáelem. Ma csak 986 km-ert mentem. Szerintem eléggé kevés. :)
-
#139444 Hoppá most veszem észre,hogy 2-t nyomtam,elnézést :I -
#139443 Na az emberes fuvar volt ;) Még jó,hogy nem Makó-Jeruzsálem fuvar jött össze :D -
#139442 Na az emberes fuvar volt ;) Még jó,hogy nem Makó-Jeruzsálem fuvar jött össze :D -
krisz1998 #139441 Nem bírtam ki hogy ne rakjak erről az érdekes és hosszú fuvarról képet.
Donieck - Jeruzsáelem :D
-
Bazsio #139440 Nekem a közel jővőbe lesz még jobb az már Kb.2 mag és 3GB Ram. Magonként 2.5GHZ.Videókártya marad régi. -
krisz1998 #139439 Akarnák ha jobb lenne a gépem. Majd egyszer lesz egy jobb. Minden vágyam ETS 2 de nem tudok vele játszani sajnos. :( -
Bazsio #139438 Hát nem a számítógépek Scania-ja de az csak enyém kicsivel jobb.
DDR2-es 2GB Ram AMD Athlon +3000 procceszor és Nvidia Geforce 9400GT ami 1024-es MB-s.De attól még én több képet rakok.Mindegy ha nem akarsz akkor Nem!! -
krisz1998 #139437 Bocsi a 2 HSZ-ért.
Meg DDR1-es gépem van 1 GB RAM.-al Intel Pentium 2.4-es processzorral és 256 MB-os Nvidia Geforce FX 5500-as videokártyával. :( -
krisz1998 #139436 Hát például Facebbokra is rakok fel képet szerkeztem is és mire visszajutok játékba elmegy vagy 10 perc. :/