Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
#130663 látod? má mögin azt csinálod..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Akkora iq kell hozzá, hogy megnyomja azt a kva "válasz erre" gombot, hogy az eszméletlen... -.-''
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Kezdõ vagyok még én is kell tanuljak.
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Jó lenne az új kamionomba 😛
Köszönöm!
Csak egy helyre linkeltem be régebben, kisebb csoportnak szántam a gépet, de többen kérték, és nincs benne semmi olyan cucc, amit ne lehetne publikálni, én pakolásztam össze vagy 4-5 gépbõl.
Türelmedet kérem, most nem tudom feltölteni, a mentéseimhez kb. két hét múlva férek majd hozzá. Térjünk vissza rá, majd írj egy privátot, én tuti elfelejtem...
Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Egy kép tõlem.

(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Nbi1513 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Új kerék😞ez a jobb vagy az elõzõ?)

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Vetem egy új kamiont remélem tetszik nektek !
Pót hátulja enyhén rosszul sikeredett. De komik jöhetnek. De azért ésszel a lehurrogással xD
Kis gyerek: Jó kép 😄
Kiki: Ezt a ronda gépet elcsúfítottad még jobban egy "balesettel"? 😄 (Nehogy az legyen hogy lehurrogom a munkád de valóságban se tetszik a Merci de a tied egész pofás 😊 Nehogy félre érsd 😄 )
Harcos: Jó képek 😄
Sztics: Jó képek csak a pót hátulja nekem személy szerint nem gyere be 😊 (Lökhárítóra értem meg a lámpájára 😄 De lényeg hogy neked tetszen 😄 )
Sipi: Jó képek 😄 Szép lett 😄 Grat
De a többieknek is grat szép szerelvényeket láttam és jó képek 😊
Szép a gépe mindenkinek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Kiki:szépen összetörted...😄
Felrakón Londonban:

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Elõre is köszönöm.