Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis Csendes, Thomson002 grat szép munkák <#eljen>#eljen>
Akkor már én is jövök az új Volán-os szerelvényemmel 😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Hátulja
Új matricák az oldalán
(:

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Az új pótkocsim köszönöm szépen Miki barátomnak.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Csak én azért írtam azt, hogy még fel kell textúrázni mert ahányszor nekifogtam egy kamionnak valamit alakítgatni rajta kellett textúrázni.
S igazad van mert normálisan nem kéne csak valami én elrontottam.
Én kérek tõled bocsánatot és ne haragudj, hogy visszavágtam! 😊
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
1.nem mûködik a 90-es szabályzóm,2.a pedálom kezd elbaszodni,és nem megy a taliga..jéé,ugye hogy nem is olyan hülyeség?pff..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
1 kép csak úgy Moszkvába 😊

egy mapban láttam
(Remélem nem gond ez az 1 Zmodis kép.)
Vélemény jöhet.
Csendes : <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://indafoto.hu/Thomson
Őrült vagyok? Lehet :D
Őrült vagyok? Lehet :D
70,80-as matrica,ponyva világosítás,H betü,rendszám,új csattok+ pár alakítás.

AZt szeretném megkérdezni hogy hol lehet kamiont átalakítani turbózni😊<#confused>#confused><#help>#help><#kerdes>#kerdes>
[/img]
Este 😊
[/img]
Mindenkinek szép gépe van!
Foglaldd bele a mondanivalódat 1 Hsz-be vagy ennyire nehéz?
Ez nem cset.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Pótot is csináljuk,kap pár dolgot,valamint új ponyvát: ))

Távol álljon tõlem, hogy bárkit is megsértsek, illetve remélem, hogy nem viselkedtem lenézõen senkivel! Miért is tenném?
Kimondottan erre a gondolatsorra kihegyezve írtam a HSZ-omat:
"kamion vagy pót pmg fájlját. Azt ismeri fel a zmodeller. S utána majd fel kell textúrázni a gépet."
Ha eleve jól importáljuk az autót, akkor nem kell textúrázni mert a Zmodeler megteszi. Megmutatja, megtartja a .mat fájlok ( textúrák ) útvonalát a Materials Editorban, a címzésekkel együtt.( Ennél fogva a .tobj fájlok is biztosan a helyükre kerülnek majd. )
Ez pedig nem kis segítség szerintem, jobb, mintha nekünk kéne újra textúrázni az autót!
Ha úgy érzed, hogy sértõ volt a HSZ-om, nem volt szándékos és bocsánatot kérek!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Kaptam egy fuvart a Nor-Cargotól!
(Nor-Cargo skin saját)
Czuki:szép gép<#eljen>#eljen>
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
"Fighting for peace is like fucking for virginity"