140239
Euro Truck Simulator
-
#132903 Próbáltál már telefonról moderálni 1 topikot? mert Én próbáltam, és katasztrófába fulladt, nem volt számítógépem és péntek-szombat dolgoztam de ez mellékes, ettől függetlenül mikor haza értem (éjfélkor) fel néztem telefonnal, hát nem voltam elragadtatva de nem tudtam semmit se csinálni, de most van gépem így takarítgattam! Mint már annyiszor elmondtam, ha a másiknak van annyi esze, hogy nem szól vissza akkor nincs ekkora veszekedés, meg hiába törlöm, ha ugyan úgy folytatják, a moderátorok ki osztották a büntetést! Harcos köszönöm szépen, hogy ki állsz mellettem, Te tudod mi folyik a "színfalak" mögött! :) -
#132902 jó-jó persze ez érthető de két napja itt huzzák vonyák egymás hétközbe megértem amiket az elöbb írtál suli stb. de akkor is manapság már teloról is fel lehet menni meg a másik hogy kitudja mióta nem változott semmit a fórum... -
#132901 Köszönöm szépen!
Mindenkinek vannak dolgai a fórumon kívül, Te sem és én sem és mondhatom senki sem ül egész nap a gép előtt és a fórummal foglalkozik.
hungaro jó házigazda ezt ne felejtsd el! -
#132900 Akor nem kellet volna elválalnia...
am szép gép! -
#132899 A házigazdának is van magánélete ahogy mindenkinek. A család vagy iskola mindennél fontosabb és valószínű ezek miatt hiányzik.
Más:
Hozok én is egy képet, kihasználtam, hogy üres a parkoló!
Kellemes vasárnapot mindenkinek! -
#132898 Sziasztok!
És inker hol van a hg 2 napja megy a vita,topik rongálás és mé annyi se hogy fejezétek be ott az off topik -.-
Más... kicsit alakitgattam rajt!
-
#132897 Hasznos hozzászólás!
jah, és gyönyörű volvo!
#132889 Ha véded ezt a Miki előlényt, akkor ebből az derűl ki, hogy olyan lehetsz mint ő.
Téma lezárva!
Ez a topik nem azért van, hogy szétromboljátok a kötekedéseitekkel! -
#132896 Köszi szépen !!! -
#132895 Használjátok egészséggel !
Letöltés / Download -
#132894 Szép szerelvény ! -
#132893 Nem érdekel ki kezdte be lehet fejezni... -
#132892 Elnézést kérek de ő nézi le mindenkinek a gépjét !! -
#132891 Ennyi gyökeret... Komolyan mondom ezért is volt az, hogy már régóta nem írtam ide mert ez a sok IQ harcos szétbarmolja a topikot mert épp merevedése van. Inkább rakok képet, hogy necsak vita legyen.
(amúgy killer milliószor igényesebb!! munkákat rak össze...)
Zsír új szerelvény, még módósítva lesz :D
-
Sóschips #132890 Figyelj már srác!Nem tudom láttad e ki kezdte az egészet?
Csak kicsit olvass visszább...#132836 -
#132889 Nem unjátok már?
Minek basztatjátok a haveromat kurvára nem pipálom.
Mindenki úgy mindja mintha tökéletes és hibamentes kamionokat csinálna...itt ezen az SG-mind kötekednek és mindig is azt fogják csinálni ha nem Bilincs egyszínű szerelvényt rak fel valaki...
Békén lehet hagyni a Mikit!!! -
#132888 Erről a kék gabonásról mindig a kolléga kocsija jutt eszembe :D -
#132887 Hát bocsika nekem lehet , hogy egyszerű a kamionom és le lehet tölteni de legalább az én gépem nem huza a tartályt az aszfalton ! -
#132886 az az én manom és meg nem volt időm lecserélni.
Killer manja meg 1 f90 es te szerencsétlen és jó az a pót. mit kell mindenki munkáját leocsárolni?probáld má meg megcsinálni azt a szerelvényt -
#132885 Fejezd be már jó? -
danyr #132882 Pfú ezek a szájbetyárkodások, grat...
Killer, ha lenne egy kis eszed nem generálnád ezt az idiótát. -
#132881 :O Nagyon szép gépek .
És Miki ilyen gépeket nem mindenki csinál !! -
#132880 Akkor összeszedhetnéd magad hogy összerakjál egy normális kamiont
De ha ezek alap kamionok, akkor a tiedet minősíteni sem lehet. -
#132879 Kezdheted szájhős ; )
Bocsi nem szoktam hozzá szólni de ez már sok volt:DDDD -
#132877 Elég lesz, vagy a többit is előszedjem...?
-
Tsaba01 #132875 komoly lett, grat! -
#132874 Enyhe matricázás a kerecsensólymon:
-
#132873 Ja-ja, az lesz az Csabi! -
Tsaba01 #132872 elvileg ha elmész kairóba, ott a 23. és a kispista utca sarkán van egy "csiptuning" műhely. -
#132871 már bejártam a fél világot dfe még sehol sem találtam csiptuning máhelyt -
#132870 a csiptuning műhelyt melyik országba keresem? -
#132869 egyedy kamijonokat hogyna lehet beleimportálni a jártékba?
Mert nekem csak gagyik vanak meg lasúan gyorsulnak fel az otopályán és lehagynak a szuzukisok a sztrádán. -
#132868 Iminek nagy köszönet a logó ért! -
#132867 -
#132866 Akkor légyél szíves belinkelni őket mert én nem találtam őket!:)
Előre is köszönöm te szőke kombínó!:) -
#132865 tuti a verda -
#132864 Hozok pár képet :
-Rakodás :
-Pihenő :
-A mérlegen befele:
-Ürítés :
-Mára ennyi go haza :
-
#132863 Mivan verebek má megent nem birtok magatokkal? -.- -
#132862 Atyaságos ÚRISTEN, kit érdekel hogy első vagy utolsó munka ami szar az szar. Fele fent van az oldalakon más festéssel :D
Amúgy leszarlak, látod neked se tetszik ha leszaroznak... te kurva :D -
#132861 Golyó nem kérdeztelek...
Killer nem várom meg amíg meg tanulsz számolni meg olvasni ugy h ink fel töltök neked pár képet az utolsó munkákból...
-
#132860 Jól van fejezd már be nem vagyok legalább is én kiváncsi arra , hogy te hogy tudsz veszekedni legyen már elég !!