Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagány és vicces smiley!
Ez azért lehet mert te az ETS topicba irtál és nem a ETS2-be.És azért lehet mert vagy letöltötted vagy virágboltba vetted!!
Csáó, sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy fuvar közben egyszerûen eltûnik a szállítmány és megszûnik maga a fuvar is. Ez miért lehet?
Elõre is köszi :)
Olyan kérdésem lenne, hogy fuvar közben egyszerûen eltûnik a szállítmány és megszûnik maga a fuvar is. Ez miért lehet?
Elõre is köszi :)
Nem maradtatok ketten. Én is felnézek meg néha néha hozok egy képet. :)
Igazad van Misuka!!Megkapta a gyönyörüséget és most tessék!Nekem most már van 4GB Ram-om DDR2-ös.Hát így Misuka csak ketten maradtunk akik képet és stb-t csinálnak.
De használom csak most kicsit leálltam. Meg korszak váltás jön. DDR 1-rõl DDR 2-re. :)
Ezért kellett nyavalyogni azért a kurva Scania-ért,hogy most meg nem használod.Gratulálok mondhatom :/ 

De vagyok csak nem ETS-ezek meg nem nézek fel. :)
Sziasztok!Képem nincs de attól még újra itt vagyo, a tegnap azért nem voltam online mert kaptam új vasat a valóéletbe.
Misuka Szép még mindig!
Bullseye Jó forma!
Fogyunk hé de nagyon, már Krisz sincs itt!
Misuka Szép még mindig!
Bullseye Jó forma!
Fogyunk hé de nagyon, már Krisz sincs itt!
Igen, volt, ez a Volvo + Atikah Lamberetje, valahol megvan az "archivumban" a gépen szerintem. Sajna a picturepush oldalának fizetõssé válása miatt elég sok kép eltûnt...
Szívesen :)
Igen,nekem a legjobban ez a Volvo az új SR2-es Lamberet kombinációval tetszik ennél a cégnél :)
Nagyon jól néz ki,de ha jól tudom neked is volt ETS-ben egy ilyen szerelvényed ?!
Igen,nekem a legjobban ez a Volvo az új SR2-es Lamberet kombinációval tetszik ennél a cégnél :)
Nagyon jól néz ki,de ha jól tudom neked is volt ETS-ben egy ilyen szerelvényed ?!
Köszi.
Változatos a géppark, sok szerelvényük van, trucksfoto.pl fórumán is vagy 20 oldalnyi fotót található.
Változatos a géppark, sok szerelvényük van, trucksfoto.pl fórumán is vagy 20 oldalnyi fotót található.
Jól néz ki a szerelvény Fefe ;)
A jó múltkorában a cégnél Láttam egy MAN TGL-t és magyar rendszámmal :)
A jó múltkorában a cégnél Láttam egy MAN TGL-t és magyar rendszámmal :)
Ha tudsz Volvo-t Waberer-s akkor privátban küld el mert csak ez van.Nekem se tetszik fõleg a lámpái és hiányzik a kötelezõ jelzés és kicsit vagy a nyereg kellene alacsonyabb legyen vagy a maga a kamion magasab.Hát ez van Man-t nem kaptam vagyik kaptam de Merci interiorral és kicsi kabinnal.Ja és a rendszám Ukrán ha jól tudom.
Szép délelõttöt!
LiTTLee: Jó kép és szép Volvok ;)
A Freuhaufot csak megnéztem utána,de majd másik kamion után fog menni :)
Tõlem is
Rakodóra menet
Pécs melletti DHL-nél rakodásra várva :)
Szlovéniát és Ausztriát elhagyva Olaszországból egy kép :D
Marseille külvárosában parkoltam le,késõbb rakják le a raklapos árut

LiTTLee: Jó kép és szép Volvok ;)
A Freuhaufot csak megnéztem utána,de majd másik kamion után fog menni :)
Tõlem is
Rakodóra menet
Pécs melletti DHL-nél rakodásra várva :)
Szlovéniát és Ausztriát elhagyva Olaszországból egy kép :D
Marseille külvárosában parkoltam le,késõbb rakják le a raklapos árut

Szép estét mindenkinek!
Misuka:Pofás a Magnum,csak ez Freuehauf nem nagyon illik hozzá.<#taps>#taps>
Krisz: Jó a Scania <#eljen>#eljen>
Bazsio:A Merci valahogy jobb volt szerintem,ez nem olyan szép Volvo modell.
Jövök én is,hogy ki ne maradjak.
Hétvégézés megvolt,jóbarátommal készítettünk egy képet :)

Misuka:Pofás a Magnum,csak ez Freuehauf nem nagyon illik hozzá.<#taps>#taps>
Krisz: Jó a Scania <#eljen>#eljen>
Bazsio:A Merci valahogy jobb volt szerintem,ez nem olyan szép Volvo modell.
Jövök én is,hogy ki ne maradjak.
Hétvégézés megvolt,jóbarátommal készítettünk egy képet :)

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Jók a vasak de nagyon!!
Én csak újra Pénteken tudok gurluni még az ETS2-be is.Jó nektek nem kell próbavizsgát írjatok!!
Én csak újra Pénteken tudok gurluni még az ETS2-be is.Jó nektek nem kell próbavizsgát írjatok!!
Szép napot!
krisz,bazsio: Faszák ;)
Nekem is elkezdõdött a hét :)
Hollandiában reggel nincs nagy forgalom
Németben
Pihenõ (CZ)
Ausztriában korán reggel
Hungária
Szekszárdon késõbb rakodás,addig kiálltam egy kis vendéglõ elé sziesztázni :D

krisz,bazsio: Faszák ;)
Nekem is elkezdõdött a hét :)
Hollandiában reggel nincs nagy forgalom
Németben
Pihenõ (CZ)
Ausztriában korán reggel
Hungária
Szekszárdon késõbb rakodás,addig kiálltam egy kis vendéglõ elé sziesztázni :D

Olaszországban befejezem a mai napot!
Ma teljesítés: 3473 km.
Km állás: 13927 km
Jó éjt!

Ma teljesítés: 3473 km.
Km állás: 13927 km
Jó éjt!

Jó estét!!
Misuka Nem hiszem, hogy taálkozzak veled mert én Frankfurt fele megyek és te kb Berlin-Prága útvonalon jössz.
Krisz Téged se látunk egy ideig Európában csak Kis-Ázsiában!!Vigyázz mert tetszetõs darab és nehogy kivágjanak!!
Elmentem az elsõ fuvarommal és elég jó a járgány!!
Jövök a 45-s pihenõböl és az itatásból fel a pályára
Megyek a fizetõs pihenõbe eggyett nagyot pihenni!!
Beszélgettem a Franchise-s kollégával
Németeknél vagyok nem sietek a lerakás idõpontja Péntek este 9 és én a Németeknél nem is pihenek csak F-D határon és akkor is lesz idõm elég plusz 5.
Párizstól nem messze

Misuka Nem hiszem, hogy taálkozzak veled mert én Frankfurt fele megyek és te kb Berlin-Prága útvonalon jössz.
Krisz Téged se látunk egy ideig Európában csak Kis-Ázsiában!!Vigyázz mert tetszetõs darab és nehogy kivágjanak!!
Elmentem az elsõ fuvarommal és elég jó a járgány!!
Jövök a 45-s pihenõböl és az itatásból fel a pályára
Megyek a fizetõs pihenõbe eggyett nagyot pihenni!!
Beszélgettem a Franchise-s kollégával
Németeknél vagyok nem sietek a lerakás idõpontja Péntek este 9 és én a Németeknél nem is pihenek csak F-D határon és akkor is lesz idõm elég plusz 5.
Párizstól nem messze

Szép napot
krisz:
bazsio: Amszterdamból van vissza fuvarom Magyarországra Szekszárdra.Ha látlak majd villantok meg nyomok egy kürtöt ;D
Amszterdamban hétvégézés (Nem vagyunk túl sokan)

krisz:

bazsio: Amszterdamból van vissza fuvarom Magyarországra Szekszárdra.Ha látlak majd villantok meg nyomok egy kürtöt ;D
Amszterdamban hétvégézés (Nem vagyunk túl sokan)

Sziasztok!
Misuka Jó kis Magnum.
Bazsio Tied is jó.
- Rakodás megvolt és most indulás Jeruzsáelem - Borgar
-
Éjszaka a sivatagban. Kicsit félek. :(

Misuka Jó kis Magnum.
Bazsio Tied is jó.
- Rakodás megvolt és most indulás Jeruzsáelem - Borgar
-
Éjszaka a sivatagban. Kicsit félek. :(

Sziasztok!
A repcsivel hozatott Man mióta a céget megalapították megvan és éppen ez a baj!!
Annyira lehajszolt, hogy már mûvészet vele menni még fényképezni se akartam pedig Budapestre avval jöttem de ott hagytam a céget.Váltottam.
Elmentem a Waberersz-hez és a folytatásban megyek Párizsba 10T Bútorral.
Megrakodva egy kicsit boldogtalan volt a targoncás de megrakta valahogy!
Misuka Köszönöm és ha visszafelé jössz akkor lehet, hogy találkozunk vagy merre mész Amsterdámból?De amúgy vagány!!
Krisz Szép póz!
A repcsivel hozatott Man mióta a céget megalapították megvan és éppen ez a baj!!
Annyira lehajszolt, hogy már mûvészet vele menni még fényképezni se akartam pedig Budapestre avval jöttem de ott hagytam a céget.Váltottam.
Elmentem a Waberersz-hez és a folytatásban megyek Párizsba 10T Bútorral.
Megrakodva egy kicsit boldogtalan volt a targoncás de megrakta valahogy!
Misuka Köszönöm és ha visszafelé jössz akkor lehet, hogy találkozunk vagy merre mész Amsterdámból?De amúgy vagány!!
Krisz Szép póz!
Mai napnak is vége.
Km állás: 10451 km
Teljesítés: 5580 km.
Majd holnap rakodás.
Jó éjt!

Km állás: 10451 km
Teljesítés: 5580 km.
Majd holnap rakodás.
Jó éjt!

Hát DXTBmp-ben a Scania dds-ét (color,bodypaint általában ezek szoktak a kamion színei lenni) bemásolod és adsz neki egy kicsit szürkésebb színt :)
Igen én is észrevettem. Csak sajnos nem értek hozzá. :(
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Szép estét
bazsio: Köszi és fasza a merga ;)
botto: Szép a Scania,csak a színén még egy kicsit tudnál sötétíteni,mert így egy kicsit rikít,amúgy tényleg jó ;)
krisz: Vigyázz visszafelé a bevándorlókkal
Pár kép
Magyarország
Ausztriában
Cseheknél lazán
Cseh-német határon hajnalban ébredezek
Németország
Amszterdamban rakodásra várva

bazsio: Köszi és fasza a merga ;)
botto: Szép a Scania,csak a színén még egy kicsit tudnál sötétíteni,mert így egy kicsit rikít,amúgy tényleg jó ;)
krisz: Vigyázz visszafelé a bevándorlókkal
Pár kép
Magyarország
Ausztriában
Cseheknél lazán
Cseh-német határon hajnalban ébredezek
Németország
Amszterdamban rakodásra várva

Sziasztok!
Helyzetjelentés: Török határon vagyok.
Levezetett távolság a mai nap eddig: 3958 km
Km állás: 8829 km
Jó utat mindenkinek!

Helyzetjelentés: Török határon vagyok.
Levezetett távolság a mai nap eddig: 3958 km
Km állás: 8829 km
Jó utat mindenkinek!

Szmájli próbálkozás megint. :)

Jó napot a kollégáknak!
Én is gurultam eggyett. Van egy kérésem!Valaki nem tud egy Man interiort TGS-be kellene!
Botto Vagány!De vigyázz ukrajnába mert....
Misuka Szép letisztult forma!!
Krisz Tetszetõs
Folytatás
A Scania-s nagyon nyomta
Ajajj a kamion becsúszott a lejtõn a gumi nyom is látszik!
Még engemet is félre állítottak mert rutin ellenörzés volt minden kamiont kivettek!!Nálam a mûszaki volt kicsit bajos mert 9 Nap van hátra és figyelmeztettek, hogy lassaban vezessek!!
A határon szóltam a fõnöknek, hogy valamit kellene csinálni a mûszakival és azt mondta, hogy kapok új gépet Rómában a hétvégén hozat repcsivel egy újat és ezt elviteti.Igaz nem lesz új de legjobb sõföré volt.
Még Pénteken ott leszek Rómába
Az interior segítséget Privátban kérem.
Én is gurultam eggyett. Van egy kérésem!Valaki nem tud egy Man interiort TGS-be kellene!
Botto Vagány!De vigyázz ukrajnába mert....
Misuka Szép letisztult forma!!
Krisz Tetszetõs
Folytatás
A Scania-s nagyon nyomta
Ajajj a kamion becsúszott a lejtõn a gumi nyom is látszik!
Még engemet is félre állítottak mert rutin ellenörzés volt minden kamiont kivettek!!Nálam a mûszaki volt kicsit bajos mert 9 Nap van hátra és figyelmeztettek, hogy lassaban vezessek!!
A határon szóltam a fõnöknek, hogy valamit kellene csinálni a mûszakival és azt mondta, hogy kapok új gépet Rómában a hétvégén hozat repcsivel egy újat és ezt elviteti.Igaz nem lesz új de legjobb sõföré volt.
Még Pénteken ott leszek Rómába
Az interior segítséget Privátban kérem.
Szép napot!<#wave>#wave>
Misuka: Szép MAGNUM<#taps>#taps>
Krisz:Fasza<#eljen>#eljen>
Varsó-Donieck(2.rész)
Úgyvolt, hogy Tomanivka felé megyek de az egész út le volt zárva így hát Odessa fele jöttem:
Ha már Odessában jártam leugrottam a tengerhez:
Tankolás után Go tovább:
Beugrottam egy forró teára:
Érkezés a célhoz:(A night mod megteszi a hatását)<#hehe>#hehe>
Misuka: Szép MAGNUM<#taps>#taps>
Krisz:Fasza<#eljen>#eljen>
Varsó-Donieck(2.rész)
Úgyvolt, hogy Tomanivka felé megyek de az egész út le volt zárva így hát Odessa fele jöttem:
Ha már Odessában jártam leugrottam a tengerhez:
Tankolás után Go tovább:
Beugrottam egy forró teára:
Érkezés a célhoz:(A night mod megteszi a hatását)<#hehe>#hehe>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Próba hogy jó-e a szmájli vagyis jól csináltam-e :)

Misuka szép. :)
Valaki pm-be leírná a szmájlik kódját? Mert hiába kattintok rá valamelyikre is nem rakja ki. :/
Köszönöm. :)
Valaki pm-be leírná a szmájlik kódját? Mert hiába kattintok rá valamelyikre is nem rakja ki. :/
Köszönöm. :)
Az ám. :)
Szerintem félreértelmezted a képet. :D Majd csak holnap indulok. :D
Mára ennyi!
Úgy döntöttem hogy itt a cégen kívül pihenek és majd holnap go Jeruzsáelem. Ma csak 986 km-ert mentem. Szerintem eléggé kevés. :)

Mára ennyi!
Úgy döntöttem hogy itt a cégen kívül pihenek és majd holnap go Jeruzsáelem. Ma csak 986 km-ert mentem. Szerintem eléggé kevés. :)

Nem bírtam ki hogy ne rakjak errõl az érdekes és hosszú fuvarról képet.
Donieck - Jeruzsáelem :D

Donieck - Jeruzsáelem :D

Nekem a közel jõvõbe lesz még jobb az már Kb.2 mag és 3GB Ram. Magonként 2.5GHZ.Videókártya marad régi.
Akarnák ha jobb lenne a gépem. Majd egyszer lesz egy jobb. Minden vágyam ETS 2 de nem tudok vele játszani sajnos. :(
Hát nem a számítógépek Scania-ja de az csak enyém kicsivel jobb.
DDR2-es 2GB Ram AMD Athlon +3000 procceszor és Nvidia Geforce 9400GT ami 1024-es MB-s.De attól még én több képet rakok.Mindegy ha nem akarsz akkor Nem!!
DDR2-es 2GB Ram AMD Athlon +3000 procceszor és Nvidia Geforce 9400GT ami 1024-es MB-s.De attól még én több képet rakok.Mindegy ha nem akarsz akkor Nem!!
Bocsi a 2 HSZ-ért.
Meg DDR1-es gépem van 1 GB RAM.-al Intel Pentium 2.4-es processzorral és 256 MB-os Nvidia Geforce FX 5500-as videokártyával. :(
Meg DDR1-es gépem van 1 GB RAM.-al Intel Pentium 2.4-es processzorral és 256 MB-os Nvidia Geforce FX 5500-as videokártyával. :(
Hát például Facebbokra is rakok fel képet szerkeztem is és mire visszajutok játékba elmegy vagy 10 perc. :/