Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
a tied plató színe tetszik én is olyat akartam de ez lett.
King Of The Road SCANIA 124L420

Grat mindenkinek szép gépe van:)
Cssak úgy elsö kanyar
hajnali rakodás
reggel mérlegen
És billentés

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Szép gépek!<#eljen>#eljen>

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Ha valaki tudna nekem olyan kamiont amibe van legalább 2 névtábla és át is lehet írni akkor ha lehet link és képpel ha leht tegye már nekem ki a fórumra köszönöm.
...:::|Supermoto is life |:::..
Rakodás :
Út közbe :
Billentés:
Mára enyi <#pias>#pias> :
Veress 96 , imihaver , Fülkepásztor szép gépek <#eljen>#eljen>
Trul féle Mega Mix Plus-nak a Menü és a Notebook grafikai felületét valaki kitudja szedni nekem mert én próbáltam de nem ment átszeretném ültetni a Mario félébe.
AMD 4800+, HD4850, 2GB KingMax, ASUS M2V, 160HDD Web: velemenyem.merobal.hu CoD: {COP}z1ppo ||| NFSW: z1ppo13 ||| TDU2: Zippike ||| World of Tanks: pelzaax ||| PH!: Silverboy ||| xFire: fdanix13
Egy készülõben lévõ magyar map!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Most vettem egy uj swarzit most ienre van szükségem.
Vélemény jöhet.
alap modelért nagy köszönet Sipi barátomnak!!
Konvertért meg köszönet nekem és néhány változtatásért is:D

(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Még mindig bevan repedve a szélvédõje a Premiumnak! :( Megy a szervízbe! (Leveszem a Zmodba róla mert már nemtetszik.)Helyette egy régebbi Premium állt munkába!

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
énis hozok 2 képet

King Of The Road SCANIA 124L420

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
A szerelvényt fel csatoltam índúlás elõtt tankoltam :
Rakodásra várok :
Kiscsendes ,imihaver, Zolty-1, LezFiddler szép gépek .
kifelé Kievbõl
Kiev melleti falucskában billentés a TSZ-ben