Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mondjuk a lampak vilagitanak rajta:
Meg az sem biztos, hogy FH16-os,
Hogy skinezni lehet-e az meg kerdeses.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mindegyik póttal jól néz ki.
Nekem tetszik
az elso a Krone:
Vagy a masodik, a Lamberet?
A huzonak ablakot kell meg csinalni:

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Nem gondoltam, hogy itt ilyen emberek fordulnak meg, hogy még kérni sem lehet semmit.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Elküldenéd nekem a VOS-os kamion linkjét?
Nagyon Hálás lennék neked
Elõre is köszönöm
#62715: Gyönyörû! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Tudna nekem valaki túlméteres pót linket küldeni amit le lehet tölteni.
Kamiont ki csinálna keme?
várom válaszotokat
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Bocsi az OFF ért ha ez az!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Valaki belinkelné nekem az új daf belsõt?Nincs kedvem most vissza olvasni!
Am véleményeket várunk!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
Scania R580 -t
MIVEL AMIKET A KERESÕ BEN TALÁLTAM LEJÁRTAK
ELÕRE IS KÖSZI
BOCS A KÉREGETÉSÉRT.

.:: Az út addig tart még nyomod a gázt::. :D:D
De mindenképpen a 2. szebb. <#eljen>#eljen> De akkor már azt csináld meg hogy a 2.-nak olyan színû belsõ borítást raksz (a szekrény ajtó maradjon) mint a másiknak, és akkor ász lesz! <#eljen>#eljen> Meg akkor már a kürtöket meg a reflektort is pakold át 😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#62700: hali fõnõk<#wave>#wave>
etem😊
tankoltam