Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

#133090 : elég gyenge beszólás , vagy kóstolgatás volt 😊 ugyanis ha ezért nekem azt írod hogy moderáljam magam akkor azért miért nem szólsz hogy alattam valaki nem is sokkal az egyik etnikai csoportot említette ?
Gondolkozz el ezen egy picit haversárc 😉
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
...DREAM TEAM...
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
fekete,2 chrom csík és középütt van h man😊 ilyen kellene..köszönömm!😄
A króm és az üzemanyag tartály-on azok a rögzítõ fülek-el nem tudom mi lehet.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Itt az új gép! A segítségekért köszönet LezFiddler-nek , Cosmo1999-nek , és végül de nem utolsó sorban Blum-nak és mindenkinek aki a fórumon hasznos tanáccsal látott el.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
meg a pótnak fog változni a szine 😛
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Grat mindenkinek a szerelvényéhez nagyon szépek😊
Készen lettem a Dafomal és még ma nyeregbe is fogtam😊
Körbenézem és indulok is szénért rakodni mert hosszú a sor😊😛
Ha véletlen vki gurul az éjszaka jó gurulást neki is!
Jó éjt mindenkinek!

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
SCANIA THE BEST
valaki a Truck Site PL-t linkelje már be nekem köszönöm..
...:::|Supermoto is life |:::..
<#pias>#pias>
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Megáltam kajálni:
szép gépek.
King Of The Road SCANIA 124L420
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Feri figyel a részletekre!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
#133055: nem rossz, csak kicsit fals Scania-ban a Mercedes üléshuzat...
Meg a hargitai rendszám.
De gondolom, így lett feltöltve.
tolem is