Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bukócsõ és pálya gumi, angyalkákon tangabugyi
Telepohár hideg pezsgõ,padlógázzal új esztendõ!
Fék, bal három, szemben árok!
Boldog Új Évet Kívánok!:)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
lerakón várás
megrakva kivettem a 45-öst a szerviznél és kicseréltem a gyári rádiót egy gps esre igo primo-val felszerelve

(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Boldog Új Évet Mindenkinek!

Trucks in my life. Scania and Volvo the best.
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Mivel nem leszek gép közelben hétfõ estig ezért elöre is mindenkinek
BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!:)
Aki meg még nem tette le a vasat annak jó gurit és a müszak végén egy jó bebaszást kivánok:);)
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Pótkocsi hasonló van csak Shmitz vontató is van hasonló. Gondolod segítek amennyire tõlem telik. <#vigyor5>#vigyor5>
The Truck Is My Life
Péistike - köszi szépen :)
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Olyan kérésem/kérdésem lenne, hogy össze szeretném rakni(nagyjából) a játékba a való életben használt szerelvényemet.
Ehhez kérnék segítséget, hogyha valaki lenne szíves linkelni nekem hasonló húzót és/vagy pótkocsit.
Segítségetek elõre is köszönöm!
Üdv: GumóFater
Ja és a kép:
Ha esetleg gondot okoztam volna ezzel, akkor elnézést kérek.
H-Dunaföldvár
volt egy piros kisfülkés manis:P
és köszönöm,de nem az enyém...céges: ) éncsak egy függönyt tettembele,meg a zászlót:D
Gratula a gépedhez nagyon fasza tetszik:) <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Függönyt Kisgyereknek: )
még egy polcot veszek bele,aztán ennyi..lehet h több lesz belõle..xD

meg megindultam
itatás+45
45
belsõ
belsõ2
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
telepen tankolás
Majd jövõre folyt.köv: )
Kiscsoky: szép <#eljen>#eljen>
Kapott két poroltót:
És egy kép csak úgy:

CB: KIS CSOKY !!HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR!!
Szép gépek képek mindenkitõl!
Vélemény jöhet.
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Indulás
Tankolás
Sorban állás
Mára ennyi

Régen:
most:
most2:

Lenne egy kérdésem az lenne h melyik variáció a jobb nem tudok dönteni:(
Meg köszöném ha segitenétek Köszi elöre is:)
Természetesen kéne 1 variáció a TGA-ra meg a Daf-ra.
Bocsi a sok képért!
1.
2.
3.
4.
5.

hozok én is 1 képet csak ugy:

King Of The Road SCANIA 124L420
Kicsit off:
Szeretnék segítséget kérni, hogy egy 900 fokos elfordulási szögre képes kormány hogyan lehet beállítani a játékban? Valahogy nem akar összejönni, hogy 100% legyen. Elõre is köszönöm!
on
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Bepakoltam,összeakasztás:
Mindenkinek szép gépe van
CB: KIS CSOKY !!HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR!!

SCANIA THE BEST