140239
Euro Truck Simulator
  • R420
    Én is kapok?:D
  • Sóschips
    Éljen soká éljen soká MR. Czukipofa szóvivő*-*
  • hungaro
    +1! Gondolkodtam már rajta! Ki is nevezem! Czuki! Gratulálok az Euro Truck Simulator hivatalos szóvivője lettél!
  • HosszúGábor
    sziasztok.szép gépek.

Olaszba 1 benzinkúton.:
  • bazso95
    Hali!
    Szép gépe van mindenkinek
  • CzUKi
    Tiszteletem :D

Nagyobb
    Pihi

Nagyobb

Janó, Golyó: Szép dafok
    Bullseye: Szép lenne így tandemnek, de van szebb volvó alapmodell is :D
  • 308as Kis Janó
    Fefe:Nagyon királylett ;)
    Kicsi Golyó: Szép;) tesógép;))
  • bullseye9
    Szép napot.

• Cargobull
    +1
  • Öreg Harcos
    Tegnapi képek :)

Janó fassza :)

• Gerypapa 95
    hisz ismersz :P
  • 308as Kis Janó
    Rég hoztam képet ezért most hozok egy párat:)
    Változott egy kicsit a gépem;)

Kiki, Fagyi, Kicsi Golyó, Imihaver, Czuki: Király gépek ;)
  • Sóschips
    Hungaro,Czukipofának kijár egy szóvivő poszt:D
  • thomson002
    Tőled mást nem is vártam :D
  • kis cukrász
    sziasztok mivel holnap március 15 én még ma haza husztam hosszu vétvégére
    ház elöt az ivecoval mert a man kint van olaszban

manal valahol olaszban a lerakón melet

• Gerypapa 95
    még most is az vagy :DDD
  • hungaro
  • kriisz
    Köszi Czuki!
  • pinguin
    Nagyon Széééép
  • kamionoskiki
    Sziasztok...

Szép gépek(Y)

Még anno :D
    [IMG][/IMG]
  • CzUKi
    Hát a CB tábla átírása, az skinezés:D Meg kell keresned hogy melyik dds en van és módosítani. itt egy leírás, ennél jobbat nemtalálsz, remélem segítettem :D
  • kriisz
    Sziasztok!! Valaki tudna nekem segiteni a cb-tábla "átt irásban" vagy berakásban?? Előre is köszi!!
  • Öreg Harcos
    Hozok egy képet..

Fagyi emelem kalapon előtted :D
  • CzUKi
    Ezzel nincs is semmi baj, csak van különbség a kérdezés vagy segítség kérés és a követelődzés között. Meg aki feltesz egy idióta, gyökér kérdést úgy, hogy először van itt és nemkap rá választ egyből kiveri a balhét, amikor az a kérdés előtte milliószor megvolt beszélve, akkor nehogy már neki legyen igaza :D Pl én anno haulinnal kezdtem és abszolút kezdő voltam. Kértem segítséget NORMÁLIS hangnemben beszéltem azokkal akik régebb óta játszanak a játékkal, de nem minden szart és feleslegest kérdeztem meg, hanem sok dolgot magamtól oldottam meg és magamtól jöttem rá, mert PRÓBÁLKOZTAM és nem vártam el, hogy mindent a számba rágjanak.
    Másodszor ne akarj rögtön modellezni és saját kamionokat csinálni. Mindent szépen sorjában először skinezni tanultam meg utána jött a többi magától egymás után mert ha ezt megakarod csinálni, ahoz kell egy másik dolog akkor már azt is tudod és igy sorban megfogod tudni /tanulni és rájössz. Nem fogsz 2 nap alatt olyanokat tudni mint itt pár ember.

És szerintem kijár itt a tisztelet jónéhány embernek akinek sokat köszönhet a topik, és sokkal nagyobb tudásúak, mint itt sokan mások.
    Elnézést a szónoklásért, csak összefoglaltam "röviden", hogy mi is itt a rend :D És ne vedd magadra ez nem csak neked szól, hanem minden kezdőnek aki arra készül, hogy itt követelődzik :D
  • lajos andi
    Sziasztok ti magatok csinaltatok sok profi ezt az oldalt, olyan amilyen csak Hungaro az egyeduli tag akitol segitseget lehetett kerni mert o nem volt olyan nagy arc mint a tobbi profi tag.O megertette,hogy a kezdok is szeretnek fejleszteni tudasukot valaki segitsegevel,(nehogy mar profik nektek valaki nem segitett mikor beleptetek erre az oldalra ). Ez nem segitseg,hogy: ne irj privatot mert ugyse valaszolok!!!Az ilyen ugyeskek tartsak meg tudasukot(elnezest Hungaro!) SZIASZTOK!
  • hungaro
    Teljesen egyetértek veled! Én is napi 10 ha nem több üzenetet kapok, hogy segítsél már légyszi meg ilyesmi, jó segítek mert azért vállaltam el a HG posztot! De tényleg siralmas az, hogy bejön ide valaki "kezdő" és rögtön a legelső kérdése: "Van a játékhoz multiplayer???" Nem tudom még hogyan emeljem ki hogy NINCS! Igen régen nem ilyen volt, mert a kezdők körül tekintettek, olvastak ÉS kérdeztek! De sajnos ha megfeszülök sem tudom azokat az időket "visszahozni"! El kell fogadni, hogy ez van, sajnos nem lehet semmit sem tenni! Próbálom szépítgetni, igazgatni a topikot, de csodát senki, így Én sem tudok tenni!
    Kezdőknek még pár gondolat: Senki sem úgy született, hogy tud mindent! UTÁNANÉZTÜNK, informálódtunk! Ha Zmodellerezni akartok, javaslom a youtube-t(rengeteg dolgot tanultam meg onnan Én is!), ott mindent meglehet találni! Remélem most már minden megy a normális kerékvágásba!
  • Fagyas Trans
    Köszi Srácok!

• Ricsi234
    Hali!!
    Szép gépek Skacok!:D

Lord68: Én azért regisztráltam a Sg-re mert azt szerettem volna,hogy majd húdejó lessz meg stb.. Erre ti meg szétbasszátok a topikot,aztán még mi vagyunk a hibásak? Hogyis van ez????
    #135899: +50000:D
  • pinguin
    Majd lecserélem
  • xaxoimi
    ez a pótok rendszáma (:
    (nem cikizésnek szántam!)
  • xaxoimi
    jó a gép!
  • lajos andi
  • pinguin
    Szép
  • pinguin
    Szaisztok!
    Én Thomson autóját hoztam, kapott új névtáblát és rendszámot :)
    Magyar "városokban" is lehet vezetni? Mo térképet találtam a térkép mix-ben, de ott nincs város csak átlehet menni az országon.
  • Fagyas Trans
    Közbe dobok 1 képet ha nem gond!

• Fagyas Trans
    +1
  • Kistódi
    Így van!! Teljes mértékben Tisztellek és Nálad a pont! :)
  • thomson002
    Üdv !

Én is teljesen kezdőként jöttem ide, de nem azt csináltam, hogy ezt meg ezt csináld meg, mert én még "kezdő vagyok". Ott a Google, Youtube és ...
    Különös módon én sose kerültem olyan szóváltásba, hogy nem kapok segítséget, mert mindig annyit segítettek itt, hogy eltudjak indulni és ez teljesen rendjén is van ! (Ti meg elvárjátok, hogy csináljuk meg mert mi már tudjuk, hát a ...!)
    Nekem senki se mondja, hogy nem segít itt senki ! Jómagam rengeteg p.ü.-et kapok, hogy segítsek nekik, de nem úgy hogy itt elakadtam és esetleg tudnál segíteni (?), hanem itt egy kép és nekem megtudnád ezt csinálni (!)(?) és ezektől nekem is elment a kedvem és már csak nagyritkán csinálok meg dolgokat.
    Én 1-2 éve vagyok aktív résztvevője a topic-nak, így nem tudom milyen volt a fénykora, de ami itt megy az már siralmas !

Kedves "kezdő" játékosok legyetek annyira kreatívak, hogy feltaláljátok magatokat és nem adni itt a kemény gyereket !

Thomson002
  • pinguin
    Nekem volt egy régi felhasználóm, és elég sokszor olvastam. Az utolsó oldaltól kezdtem és nagyon sokat olvastam és most is szoktam azt csinálni.