140239
Euro Truck Simulator
  • bela96
    sziasztok nagyon szép munkák szulettek.engem is érdekelne ez a map mert ha már Beszterce Bánya is benne van érdekelne mert nincs messze tolunk.
  • Spongya08
    Szép, privát a pót?
    Ha nem akkor privátba küld linket légyszives.
  • R420
    De azt írtad ,hogy publikus tehát akkor linket adhatnál.
  • djano
    de még nem adták ki meg csak pár embernek van meg!
    Nekem is megvan de nem adok linket még azt nem mondják hogy kilehet adni!!
  • R420
    Nah akk linket lécci.
  • djano
    publikus még!
  • R420
    Szép!
    Melyik map?
  • szazoltan
    Üdv mindenkinek.

További képeimitt
  • péistike
    régi szebb volt
  • luspaydavid
    Tök jóó!
  • djano
    nagyon szép a pótrol linket kaphatnék!
    am Hunlandosnak jó lenne
  • magyarkolega01
    Új a kamionom:D vélemény?
    [IMG]http://[/IMG]
    [IMG]http://[/IMG][IMG]http://[/IMG]
  • csipa94

• zsolt015
    skin projeckt
  • csipa94
    NAgyonszééép!
  • luspaydavid
    Igen szép!
  • LezFiddler
    Köszönöm szépen!

Bullseye: igen, nehéz szülés volt! De megint én voltam a szerencsétlen. Ismét a dolog nehezebb oldalán kezdtem bele!
    A tervben nem ez volt de így alakult.
  • Tominho94
    Igényes, szép munka!
  • bullseye9
    Szép reggelt.
    Látom, a kitartás meghozta a várt eredményt, tökéletes lett.
  • Blum
    Ez gyönyörű lett! Le a kalappal!
  • gerypapa95
    de ez full komoly , van egy halápi srác akinek ugyanilyen szkániája van és neki is a bal oldalt felül kivan égve a napellenzőnél a led onnan gondlom , persze lehet másnak is ilyen a hibája.. a körforgalom pedig hidd el van ekkora , méghozzá mikor a kikátol mész a cora felé :) az elég nagy
  • sznorbi2
    Ezt nem mondod komolyan, hogy egy debreceni cégé a Scancsika!
    A Coránál hol van ekkora körforgalom?
    Mert a házgyár felől nincs ekkora az biztos!
    Debrecenben amúgy is alig férnek el a nagy monstrumok a körforgalomban pedig van egy jó pár a városban.
  • LezFiddler
    Bocsánat, ez lemaradt:
    A félpótért köszönet a cimborámnak!
  • LezFiddler
    Jó estét kívánok!

• bullseye9
    Nagyon szívesen. Esetleg nézegesd a valódi kamionok képeit, sok ötletet lehet meríteni belőlük.
  • akos
    Köszi az információt, azt hiszem holnap munkához is látok, és megcsinálom rendesen. :)
  • bullseye9
    Spoilerek, kilincs, oldaldoboz a fülkén nagyobb az újnál, mások a tükrök, kicsit kifelé hajlanak, (bár ez már az utolsó szériás R620-on is hasonló volt), lámpák, a fülke felső része is más. Így elsőre ennyi.
  • akos
    Különben ha kérhetnélek, világosíts fel, hogy mi a különbség az új és a régebbi R szériás Scania fülkéje között, ugyanis akár hogy nézem, akkor sem látok különbséget... :(
  • akos
    Köszönöm a kritikát, meg fogom fogadni a tanácsod. Hát igen, ez még a régebbi R szériás fülkéje, de ha találok egy normális új R szériás fülkét, akkor kicserélem azt is... :)
  • bullseye9
    Szép. (ám ha elfogadsz egy kis építő jellegű kritikát: ne állj meg a félúton. A hűtőmaszk és a lökhárító az új R-szériás Scania-é, a fülke meg a régebbié? nincs összhangban. Bár, ahogy írtad, neked kell elsősorban tetsszen.)
    #104831: a lelkem kiteszem, de úgy tűnik, kevés :D
  • Gis80s

Jóccakát mindenkinek!
  • akos
    #104832: Köszi szépen. :)
    Hát mondjuk az üléssel semmi bajom, de az ablak tényleg lehetne fényesebb, csak nem tudtam eddig megcsinálni. A ledet illetően, direkt festettem be narancs sárgára. Nekem így tetszik... :D
  • nenus
    szép :)
    másik ülést neki meg mat cserét az ablakon :D
    meg a led piros
  • rokerkamionos
    Szép!
  • Gis80s
    Áh, szánalmas vagyok...
    Ahogy írtam is, tegnap csak nagy küzdelem árán tudtam életre kelten a pótot, mégpedig úgy, hogy eredetileg opentop-os volt, de átírtam reeferesre és a keréknél ez okozta az eltérést...de végre megfejtettem.
  • akos
    [img][/img]
    Helló mindenkinek!!!
    Látom szép munkák születtek ismét... :D Csináltam egy új R szériás Scaniát, gondoltam rakok róla egy képet. :)
  • bullseye9
    Utolsó ötletem: nézd meg az eurotrucks.log fájlt, hátha utal valami a hibára.
  • Gis80s
    Semmi....ugyanaz minden... (Scania hátsókereke van)
  • bullseye9
    :-o na akkor passz...esetleg: ki minden mást a mod mappából, a pót wheel mappájában is csak az swr maradjon...
  • Gis80s
    Wheel mappában van egy swr névre hallgató mappa, benne minden ami kell a kerékhez. Def-ben a hivatkozás: rwheel_model: "/vehicle/wheel/swr/wheel.pmd"
    A vicc kedvéért kipróbáltam, hogy töröltem ezt az swr mappát...a kerék úgy is bent volt és ugyanaz volt...