Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
Jaja,már énis írtam neki..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

gerypapa95
hazucc :D csak az érzékelõén kell állítani és tök jó vírusírtó, de ne offolgassunk csak szóltam, hogy veszélyes a gépe

★ G E R Y ★

tuzfal3
gyönyörû :D bár én is meg tudnám csinálni az én(nem saját letöltött) topline scania-mat ilyen jó ra...

Opel Movano 2.8DTi

RS
Kemény! <#idiota>
Bár az avast mindenért riaszt...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

gerypapa95
Kis Bigy Boy ! egy virusírtást csinálj a gépeden mert feljösz msn-re küldöd 10-essével a vírusokat meg az avast is riaszt egyfolytában :D

&#9733; G E R Y &#9733;

RS
Parancsolj. <#wink>

Fényszóróval.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tinka123
Hát igen éhes voltam azért álltam meg az ut szélén :D<#buck><#ravasz1><#gonosz1>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

94mike
ÉHES<#vigyor>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Tinka123
Pillanatokon belül gangulok tovább :D...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

VERESS 96
És még árnyéka sincs a gépnek :D xD

gerypapa95
maffiózós gecc, sötétitett ablak minden bazd :D

&#9733; G E R Y &#9733;

VERESS 96
:P De nekem nagyon bejön a "gépen" a szögletes kerék :P :D

gerypapa95
ez gecinagy :D keresztapu :D

&#9733; G E R Y &#9733;

GERY köszi szépen. NAgyon jó.Mégyegyszer köszi
VERESS 96
Megálltam pihenni és keresztapu is is volt<#idiota>

94mike
Gyönyörû<#eljen> már véget ért a stop..mehecc nyugottan..énis mennék,a skint várom..

csipa94
nah tga-t elvitte a kolega egy kis ideig tgx-el fogok mászkálni.
gyorsan felakasztottam a pótkocsit,meg elintéztem a papírokat,és elugrottam haza.ünnepek után indulás.
Cégnél:

Megyek haza:

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Szobi30
szevasztok, a segítségeteket szeretném kérni...

amint a képen is jól látszik raktam a DAF-ra egy tetõspoiler-t...de valamiért nem olyan amilyen a fülke színe(pedig ugyanarra a mat-ra van textelve)
gondolom, hogy valamit át kell írni hogy egyforma legyen...azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudnám ezt megoldani...a válaszokat elõre is köszönöm! :)

egyébként peig kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

www.szobi.picturepush.com

gerypapa95

&#9733; G E R Y &#9733;

LezFiddler
Névtáblára gondolsz nem? Szerkeszteni kéne az autóba vagy már van benne csak skinezni kéne?
Odessa a Post USSR Mod-ban van. ( Azt hiszem. Még nem volt érkezésem betenni!)

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Heló mindenkinek.
Szeretnék tõlletek kérni 1 dolgot. Akinek van tandemes kamionja az rakja már fel úgy hogy letudjam tölteni!nagyon szépen megköszönném!
Szép estét mindenkinek!!
ManBoy
köszönet érte Atesz nak !!! 1000 hála

xXx.MAN.xXx ...:::finoman a pedálokkal:::... **(Ne rugd , ne vág ! ez a munkaeszköz)**

gerypapa95
<#lookaround>

&#9733; G E R Y &#9733;

magyarkolega01
nincsen baj csak az hogy skinbe kéne valameikõtökne nekem csinálni a kamionomhoz egy rendszámtáblá az kéne a rendszám táblára írni hogy kolléga vagy cb:kolléga ameiket egyszerüb meg az a baj hogy nem tom meik térképben van az odesza vagy odeszke vagy mi a franc köszi hogy segitesz :D

...:::|Supermoto is life |:::..

bela96
szép jo estét mindenkinek gratula mindenki munkályához foleg blum-éhoz mert tetszik.az a gondom hogy én is konvertálok és magnumot van már benne cb tábla már csak egy pár kiegészito kéne aki tud segiteni jelentkezen msn cimem: [email protected]

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

attila49
ÚRISTEN de hülye vagyok legyetek szivesek törölni ezt:| #96421 köszönöm!!!

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

kedves forumozok.hol tudom azt beállitani hogy a kamion 90km/h órán csak 1500rpm-t pörögjön.légyszives aki tudd segitsen.

elõre is köszönöm:hungarokamion.
további szép napot.<#worship>
attila49

Megvan a hûtõ nemsoká indulok ha le jár a szabadság <#idiota>
Vélemények jöhetnek a szerelvényre(Póton még lesz skin)

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

tuzfal3
Szép gép! Csinálnál egy esti vagy nap lementés képet? lámpával?:D

Opel Movano 2.8DTi

Nájsz!<#eljen>
Ünnepi pihi közbe 1 kis karbantartás?:D

Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tomikahh
<#eljen><#worship>

Subaru Impreza & Hummer

Már értem<#vigyor3>!
Tiszta <#idiota> vagyok!

-.- Megás a gép.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RS
Új ülések. <#hawaii>

LezFiddler
Mi a baj?

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

magyarkolega01
Valaki segit nekm ?

...:::|Supermoto is life |:::..

Szerintem,egy picit kicsik a kerekei.
Habár,lehet,hogy a kissebb gumi olcsóbb.

Na,majdnem teljesen kész! Már csak az üveggel kéne valamit csinálni,hogy fényesebb legyen. Csak fogalmam sincs,hogy mit kell átírnom a matokon kívül...ha valaki segítene,megköszönném!
Ha van valami ötlet,hogy mit igazítsak rajta vagy kerüljön rá,akkor szóljatok.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kazai21
<#nyes>

Mi equipo favorito: Real Madrid

94mike
Igaz,azt nemírta hogy õ csinállta<#vigyor> csak kért véleményeket,meg monta h hány% osxDD

LezFiddler
Nem kell õt bántani!
Õ úgy látja, hogy ez a pót 60-70%-os!

szaszy0830
1000 köszi a segítséget!
Az elõbbit erre akartam.Félrenyomtam.Sok volt a sör....
Sorry
<#pias>

Megnyitod a Dokumentumok\Euro truck simulator\save\1 mappában a game file-t,a jegyzettömbbel,és ezeknek a soroknak a végén lévõ nullákat átírod.
bad_weather_intensity: 0
stored_rain_intensity: 0
stored_snow_intensity: 0
Ezekkel változik az idõjárás,lesz esõ,hó,de a ködöt nem tudom....

Szabcsa
nah ki kell ütni.

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

94mike
megverjük?

kazai21
Még van arcod ezt ide feltenni?

Mi equipo favorito: Real Madrid

Ködre van egy mod... csak gõzöm nincs hogy én honnan szedtem anno. A neve az noc mod.
94mike
Sehogy,majd lessz magátol..

szaszy0830
Esõõõõõt,havat,ködöt akaroooooook!!!!
Hogy lehet csinálni a játékba?????