Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
★ G E R Y ★
Opel Movano 2.8DTi
Bár az avast mindenért riaszt...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
★ G E R Y ★
Fényszóróval.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
gyorsan felakasztottam a pótkocsit,meg elintéztem a papírokat,és elugrottam haza.ünnepek után indulás.
Cégnél:
Megyek haza:
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
amint a képen is jól látszik raktam a DAF-ra egy tetõspoiler-t...de valamiért nem olyan amilyen a fülke színe(pedig ugyanarra a mat-ra van textelve)
gondolom, hogy valamit át kell írni hogy egyforma legyen...azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudnám ezt megoldani...a válaszokat elõre is köszönöm! :)
egyébként peig kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
www.szobi.picturepush.com
Odessa a Post USSR Mod-ban van. ( Azt hiszem. Még nem volt érkezésem betenni!)
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Szeretnék tõlletek kérni 1 dolgot. Akinek van tandemes kamionja az rakja már fel úgy hogy letudjam tölteni!nagyon szépen megköszönném!
Szép estét mindenkinek!!
xXx.MAN.xXx ...:::finoman a pedálokkal:::... **(Ne rugd , ne vág ! ez a munkaeszköz)**
...:::|Supermoto is life |:::..
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
elõre is köszönöm:hungarokamion.
további szép napot.<#worship>#worship>
Megvan a hûtõ nemsoká indulok ha le jár a szabadság <#idiota>#idiota>
Vélemények jöhetnek a szerelvényre(Póton még lesz skin)
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Ünnepi pihi közbe 1 kis karbantartás?:D
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Tiszta <#idiota>#idiota> vagyok!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Habár,lehet,hogy a kissebb gumi olcsóbb.
Ha van valami ötlet,hogy mit igazítsak rajta vagy kerüljön rá,akkor szóljatok.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Õ úgy látja, hogy ez a pót 60-70%-os!
Sorry
<#pias>#pias>
bad_weather_intensity: 0
stored_rain_intensity: 0
stored_snow_intensity: 0
Ezekkel változik az idõjárás,lesz esõ,hó,de a ködöt nem tudom....