Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#96589 pttm topikba mindent meg tudsz..
#96591 Hiddel,többet mintte:C....még jó,hogy nem adtam ki eggyetsem publikusnak-.-...akivel jóba vagyok,az meg kapja és ennyi..teis állandoan csak kunyizol:c..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
GTS
★ G E R Y ★
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
csak kéne egy link honnan tölthetem le a magyart de én amúgy a GERMAN TRUCK ot akarom majd ha megjelenik letölteni!
GTS
GTS
#96559 Majd ha jobbat csinálsz megengedem hogy beleszóljál de addig kussba vagy!
Atikah féle kézmosókanna DDS-e nincs meg valakinek? Mindenhol halott a link :(
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#96553:Nincs mit!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
a tiedén mit dicsérjünk?? le töltöttél egy pótkocsit,be vágtad ZModba,és le textúráztad..meg le vetted rolla a KÖGEL MAXX feliratot-.-"....
I met God. She's black
Subaru Impreza & Hummer
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
<#worship>#worship>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
#96550: jah,sztem is!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com