140239
Euro Truck Simulator
-
deutsch96 #108233 ki tudna egy virtuális céget ajánlani? -
Napot!valaki Kazai21 Scaniájáról adna egy linket!véletlenül kitöröltem:S -
Immigrants #108231 Szépek Grat! -
Nem nagy szám, de na. :)
Anno:
Csere:)
-
CseNo #108229 @Svájc
-
ez de fasza(Y)
egyébként tényleg, csinálni kellene egy bannert, egy faq-t és még amit akarunk...és moditopikba írni, hogy cseráljék a bannert és tegyék be a FAQ-t
a HG nélküli dologgal pedig annyi a gond, hogy ha idekön valaki aki nem bír magával akkor nem lehet fegyelmezni...szóval nem ártana egy HG szerintem se, de amíg nem lesznek olyan emberek addig nem lesz semmi gond:) -
Húzó ( k )
innen
Pót
innen
#108225 : így megoldható a dolog , de akkor is egy kicsit szerintem észhez kéne téríteni a gyereket valahogy .. -
CB Csipi #108226 Szia! ezt a szerelvényt honnan tudnám letölteni ha nem privát? Előre is köszi a választ...
-
Értelek!
Lehet, hogy az első mondatot nem ártott volna idézőjelbe tennem.
Ha csak annyi lenne a dolog, hogy új banner legyen ( természetesen új, hasznos linkekkel,- normális, gyakran frissített FAQ-val ) akkor mint ezt Tinka123 is írta, szerintem is megcsinálná nekünk valaki más ha szépen megkérjük!
Nenus-t nem ismerem de nem igazán tudom elképzelni emberről, hogy életcélja legyen az, hogy HG legyen az ETS topikban, bár ki tudja!
Valószínűbbnek tartom, hogy nem érdekli már a játék ( nincs ezzel semmi gond ) ezért nem foglalkozik a topikkal.
Természetesen egy topiknak szüksége van HG-ra, ezt én is osztom. Lehetne annyira karakán f....a gyerek, hogy azt mondja, -köszönöm szépen ennyi volt- de ha nem hát nem.
Erre írtam azt amit írtam.
Az pedig, mint írtad, hogy -"szennyesek vagyunk kint" - csak és kizárólag rajtunk múlik! -
CseNo #108224 Yep, erre már én is gondoltam. Ha meg kell egy új banner, olyat csinálok amilyet akartok szvsz...
-
#108220 : ezzel nagyon kiszúrunk vele ! briliáns az ötlet ! értsd meg neki nem az a lényeg hogy itt balhé legyen , neki annyi bőven elég hogy elmondhatja hogy ő hg és ezzel ő el is érte amit akart ! és igen is szükség lenne egy hg-ra mert lenne mit csinálni ezzel a topikkal lásd pl csak 1-et a bannert ! ha felmész valamelyik külföldi fórumra be vagyunk linkelve 2 helyen amit eddig láttam ! az egy dolog hogy törlik a kinti modik ezeket a csóró linkeket de attól mi még ugyanúgy szennyesek vagyunk kint ..
/ ezzel nem akartam prédikálni sem neked sem másnak , csak leírtam hogyan látom a dolgokat :) szóval senki ne vegye magára / -
Ez igy igaz, de a bannert akkor is le kellene cserélni, de talán ha irnánk a modi topicba lehet megtennék nekünk: ) -
Osztom a véleményed!
-
Sziasztok!
Szerintem szúrjunk ki nenussal!
Viselkedjünk normálisan, fórumozzunk érett ember módjára! Ha így teszünk akkor észre sem vesszük, hogy nincs házigazdi.
( Hiszen majdhogynem azt mondhatnánk, hogy nincs rá szükségünk )
-
Valószínűleg. Bár nem akarom nenust védeni, de én is Admin vok egy másik ETS fórumon, de én sem írok nap mint nap, de tudják hogy benézek.
Ritkán írok, de vannak modik akik írnak helyettem :)
Viszont arra hogy ilyen sokáig nem ír, nem igen van magyarázat...
Meg lett szavazva, így ő a HG. És igen, amíg nem mond le, ő is marad.
Ez van :(
-
Pedig hogy köcsnyörgött hogy szavazzunk rá (hülyegyerek)
És igen szerintem is szivatásból csinálta... -
Úgy érzem ebből se lesz semmi. :D -
Valaki tudna adni egy linket Kamaz Food Tankeréről ami jó az 1.3 patchhez is.
Köszi! -
Tominho94 #108215 Mostmár ezt is ki lehet belőle nézni.. -
A nyakam rá hogy pusztán szívatásból csinálta. -
Tominho94 #108213 Azt hiszem elég nagy körben itt SG-n elásta magát. -
gondolom, hogy nem válaszolna rá...én rá szavaztam akkor, mert láttam, hogy rám alig szavaz valaki és inkább viszaléptem és rá szavaztam mert elég jóban voltam vele, de ezért nem tom, hogy mi értelme volt annak h átvegye a topikot...annyit csinált, hogy kitett bannernak egy lopott képet amiért most a topikot szídják sokan:S
dehát ez van...ahogy Konya is leírta magunknak csináltuk. -
Jó lett! -
Estét!
Tegnap estére még a szervíz előtt állt.
Ismét útra kész.
-
Kivételesen mosom kezeimet, én akkor is azon voltam h Szobi vagy RS vigye tovább... igazából érteni se értettem h miért nenus kapta a jogot de mindegy.Gondolom ha írtok neki privátot arra se válaszol... -
Tominho94 #108208 Én nem szavaztam rá, valamiért volt egy megérzésem, hogy nem azért jelentkezik, hogy a topikkal foglalkozzon.
Bejött.. -
de akkor nemtudom hogy mi a rákért vállalta el.. -
De amig nem volt HG addig minden nap ittvolt. Amugy igazad van! -
Na most nézzük a dolognak azt az oldalát hogy ti szavaztátok meg, itt a böjtje, bár senki se gondolta volna hogy ekkora patkány. -
Itt is aktiv....
-
ja ez igaz!!!
-
de legalább benézne egy nap egyszer és írna vmi h:"szevasztok parasztok" vagy akármit...meg törölné a felesleges HSZ-eket, de semmi sztem emg se nézi a topikot:S
és közben én rájöttem, hogy addig nem fogják átadni a HG jogot még Nenus ki nem nyilvánítja, h le akar mondani...
szóval magunkra vagyunk utalva és ha jönne valaki aki netalán vitáznio akar még törölni se tudnánk a HSZ-eit:S -
ja -
jól mondod Főnök! -
ennyit se !! -
Pontosan... -
Ahhoz képest hogy nenus nincs gépközelbe elég aktív más fórumokon, hát most mit mondjak grat neki ennyit ér...
-
Napot -
koppi2 #108195 Pfenning Logistics
-
Agriff pedig ezüst (szürke) legyen: )