140239
Euro Truck Simulator
  • smalltruck
    Kezd alakulni a külseje!De lehet hogy a belsejét úgy hagyom,+teszek be még egy mikrót meg egy új ágyat is de ez nem biztos!

• smalltruck
    Az küldje már el privibe!Elöre is köszi!
    Sorry a 2 db hsz-ért!SORRY!!
  • smalltruck
    Valaki adna egy linket hogy honna tudnák letölteni egy scania R420-ast?
  • bullseye9
    Ugyanebbe a csapdába estem, mint te, nem sikerült letöltenem a sendspace.pl-ről, és elkezdtem keresgetni, de sajna már nem emlékszem, hogyan akadtam rá, talán valamelyik lengyel oldalon volt a link ( GoldenTruck, de nem esküszöm meg rá)
    Egyébként nagyon jó kis térkép, az alapja a Post USSR 1,4-1,5.
  • Volvo Fh12 460
    ahha értem nem tudtam h meg változtaták. okés én amugy türelmes vok csak volt már rá példa h nem irtak semmit és azért irtam másid jára h ha nem is tudják akkor irják azt h nem tudják:D amugy te vagy az én emberem ezt a pályát keresem csak nem tom h honan van ez a link:):D nem mondanád meg h hol találtad ???:D:D köszi a segitséget:D:P
  • bullseye9
    Szép napot.
    Benne van a válasz a mondatodban: "mert kár hova katintok mindig premiumba szedné" . Sajna nemrég megváltoztatták a sendspace.pl oldal rendszerét, ezért nem tudod letölteni.
    No de itt egy másik link, próbáld ezt: http://www.przeklej.pl/plik/polska-zip-0009l81atagh

Remélem, erre gondoltál.
    (Ja, és szerintem légy türelmesebb kicsit máskor, ha tud valaki segíteni, úgyis megteszi...)
  • Volvo Fh12 460
    Nem baj:D
    az a lengyel map az ETS be való v haulinba mert ha ETS be akkor érdekelne:D
  • LezFiddler
    Akkor bocsánat!
    Van egy 97,5 MB-os lengyel map-om, EU-Map néven, tömörítve 28 MB. Az kicsinek tűnt.
  • Volvo Fh12 460
    Köszi LezFiddler h te legalább próbáltál segiteni csak annyi baj van azzal a mappal amit küldtél h az haulinos ez meg ETS-es:D de azért köszi még1szer:D
  • LezFiddler
    Sziasztok!

EZT próbáld!
  • Volvo Fh12 460
    Ahogy elnézem senki nem segit leszedni azt a szar pályát.pedig csak annyit kéne elmondani h meikre katintsak h elinduljön a letöltés mert kár hova katintok mindig premiumba szedné és az ugy nem jo:S Hálás lennék ha vki segitene:P
  • R420
    Hát mert amikor leszedtem akkor zmodban szkin nélkül ilyen szürkés volt és attól.
    Am meg köszi:)
  • Tomikahh
    szép gép
    de miért ilyen sötét majdnem az egészgép??
  • DJKonya
    Próbálkozz később.
  • ForceindiaFisi
    www.eurotrucksimulator.com/update.php

innen akarok letölteni kiegészítőket,de nem tudok:
    'Server Not Found'-ezt írja ki

mit lehet tenni?légyszi segítsetek!
  • R420
    Elkészült már csak a céges festés van hátra.

• R420
  • Tomikahh
    #108575 -

• Taki 122
    [center]Estét!
    Berlin-Bordeaux (Itt még Németben)

Betörve

Bordeaux előtt

• Volvo Fh12 460
    Új pót:D
    Szerintetek ezzel jobb mint a másikal nekem vhogy jobban bejön mint a swarzmüllerrel:D

• DJKonya
    #108568: Köszi!
    #108572: Köszi! hát akkor az még tényleg újacska jószág, ez mikor hűtőzött meg néha ponyvázott akkor repkedtek a kilométerek bele, de most se fog unatkozni. Nem Odessza-Kijev távot fog futni napi két alkalommal
  • Gerypapa 95
    az én axorom akkor még vadi új a maga 67 ezer km-jével :)
  • LezFiddler
    Csak egy ötlet volt a belinkelt képeid alapján.
  • péistike
    keress egy olyat hogy pobierz! ez kell!
  • schneke
    még jó hogy szóltál!
    én meg már egy fél órája szenvedek 3d-ben...
    köszi!
  • Tominho94
    Tetszetős! :)
  • DJKonya
    Üdv!

Már majdnem úgy alakult hogy el kell adni vagy különben a bank viszi el az én kis griff madaram. Szerencsére az utolsó pillanatban sikerült rá egy elég komoly munkát keríteni, így újra munkába állhat, elvégre 240 ezer kilométerrel még csak bejáratós
  • LezFiddler
    Szia!

Ugye nem 3D nézetben szeretnél ügyködni rajta? Ott nem lehet szerkeszteni csak nézni.

Válts át valamelyik nézetre vagy többre is és úgy próbáld!
    Nem felejtetted el kijelölni az objektumot, igaz?
  • djano
    de csak azt a rész keresd meg ami a kipufogó hogy csak az legyen kék és akkor jó lesz
  • schneke
    eddig okés, de nemcsak azt az elemet hanem az egészet mozgatja...
  • Volvo Fh12 460
    Hali!:D
    Gondoltam belinkelem ezt a lengyel mapot ha vkinek nem lenne meg és ha vki szeretne ezen a mapon menni:D Jah és jo lenne ha vki meg nézné aki ért ehhez a lengyen letöltö oldalhoz mert nem tom leszedni:S jo lenne ha vki meg mondaná h tudom leszedni elöre is köszi:D

polska map
  • djano
    modify move mozgatod
    modify rotate forgatod
    modify scale kicsinyíte meg nagyítod
  • schneke
    köszi.
    Hogy tudom átméretezni/áthelyezni? mert ha modify-vel csinálom akkor hiába szenvedek, csak a kamion forgatja, mintha semmit nem próbálnék rajta átalakítani...
  • djano
    Ahoz képest hogy az első zmodis munkád jól csinálod vagyis sztem ha faszán megcsinálod jó gép lesz belőle!!
  • Félember #108559
    az egy új alkatrész... az új zetorokon
  • schneke
    csak azért van ilyen hülye mérete, mert lustaemberként csak a képszerkesztőbe vágtam gyorsan méretre.:D
  • schneke
    okés majd megpróbálkozok az átméretezéssel.
    csak a felső reflektor irritál, mert nincs hozzá textúra, meg Zmodiban se mutatja a materialját.:(
  • VERESS 96
    mi az a "kupufogó" ? :D
  • VERESS 96
    schnekenek ment sztem az üzi nézd csak meg a képet :D
  • djano
    Sziasztok!

jól néz ki eddig de szerintem a kupufogó ne legyen magasabb a spojlernél.
    Szerintem!de ha neked úgy jó akkor jó!