140239
Euro Truck Simulator
  • R420
  • jozsiking
    Sziasztok.
    Hoztam párképet.

• Rob02
    És tudnátok segíteni hogy hogyan kell megcsinálni? Előre is köszi!
  • imihaver
    sz*r a mat......
  • Immigrants
    nem jó a mat!
  • Rob02
    Bocs a dupláért!
    A DAF skinre gondolok miért ilyen világos és csillogós?
  • Rob02
    Valaki segítsen!
    Nem tudom hogy ez miért van! Szerintetek?
  • atylaRO

ket kep tolem is :)
  • Tinka123
    PMG
  • 5martin85
    És a kamionnak melyik fájlát lehet ezzel szerkeszteni?
  • RS
    Ez így igaz. :D
  • femate
    guglira xD
  • jungelharcos
    xD végülis jó választ mondtál .. csak nem volt annyira pontos.. :D
  • jungelharcos
    Innen letöltheted a zmodellert.
    http://www.filefront.com/16871447/zmod2.1.1regged.rar
  • RS
    Beírod a gugliba, és az első oldalon megtalálod.
  • 5martin85
    Nem mondod link kéne.
  • RS
    Netrő.
  • 5martin85
    És azt honnan lehet letölteni?
  • luspaydavid
    Regisztrál 2.1.-es Zmodeller kell hozzá és nem árt ha van némi modellezési tudásod is.
  • 5martin85
    Hello Mindenkinek!
    Lenne egy kérdésem hogy lehet a kamionba névtáblát rakni meg navigációt meg ilyeneket??????
    Elörre is köszönöm.
  • luspaydavid
  • VERESS 96
    Hát nem is tudom miért...............
  • luspaydavid
    Azért abba is bele gondolhatnál néha ért nem segít senki...
  • djano
    csatlakozol te is ahogy te mondanád a SkinBuzik klubjába:Dhehe
  • djano
    hát én paintba szoktam csinálni.
    de szerintem kezdésnek próbáld meg te is ott és pl csak a fehér ponyvábol csinálj kéket pl hogy sikerül e.
    és ha sikerül utánna mehet a menet!
  • Apus77
    Naugye!!!Tudtok ti normálisak is lenni Köszönöm a segítséget és már csak a rajz tudásom kell csiszoljam Így már menni fog a dolog.KÖSZI !!!
  • Tinka123
    A skint készítéshez nem kell más, azon kívül ,hogy legyen egy rajzoló programod, jelen esetben tegyük fel a paint-tet, amit minden számítógépen megtaláltok. Ha ez megvan, márpedig meg van, le kell töltenetek egy olyan programot, amit "DXTbmp"-nek hívnak, ami olyasmit tud csinálni, hogy a dds fileokat megnyitja, majd bekonvertálja egy képszerkesztő-programba jpg formátumban. (A dds formátum egy ritka kép formátum amit a játék használ). Ha nem lenne meg a DXTbmp* innen* letölthetitek. Na ha letöltöttétek, majd felraktátok, kattintsatok kétszer az ikonjára, majd egy hülye progit láttok. A felső füleknék kattintsatok a "prefs"-re, majd válasszátok ki hogy "Select Editor"-t. Ekkor betallózzátok a képszerkesztő programotok exe file-ját. Jelen esetben nálam a paint: C:/windows/mspaint.exe (A PROGRAMBAN ALAPBÓL EZ VAN BEÁLLÍTVA, SZÓVAL CsAK AKKOR VÁLTOZTASSÁTOK, HA MÁS PROGRAMMAL AKARJÁTOK SZERKESZTENI A SKIN-T)
    Na ha ez megvan, lépjetek be a "File->open" -ba, majd nyissátok meg valamelyik kamionnak a dds file-ját. Ezt legtöbbször a kamion mappáján belül a Share mappában találjátok. Ha megnyitottad, bekonvertálja a DXT bmp-be és láthatod a skint. Ezután a fenti füleknél válasszuk ki Az "Image" opciót, majd a "Send to Editor" opsönt. Ha minden igaz megnyílik a képszerkesztő progidban a skin (most paint). A DXT BMP-t ne zárjuk be. Most láthatod ugyan azt mint amit a dxt bmp-ben, csak ez most nekünk jpg-ben van. Itt rajzolgathatsz a skin-re, festheted, alakíthatod, színezhetsz, lényeg hogy csinálsz egy skint. Ha kész a szép szkinecskéd, elmented. (Ctrl+s, vagy "Files->Save"). Lépjünk vissza a DXTbmp-be, majd kattintsunk a fenti füleknél az "image" majd ezen belül a "reload after edit" opcióra. Ekkor bejön az általunk kreállt skin a dxtbmp-be. Most nincs más dolgunk, mint elmentve felülírni a régi dds file-t. Jó skinezést.

tessék: *innen*
  • djano
    hát ezt nekem régebben küldték de én nem ez alapján jöttem rá:D:D
  • Tinka123
    Én annó pttm FAQ ból tanultam meg skinezni : )
  • Apus77
    Na erre akkor rákattanok KÖSZI!!!
  • djano
    Itt van én is ebböl tanultam meg skinezni!!
    itt van leirva a skinezés!
  • Apus77
    IGEN!!!Bocsi a megfogalmazásért csak nem tudom már eldönteni miért is létezik ez a topik...A sok szép autó bemutatására és a dicsőség bezsebelésére vagy lehet néha kérdezni a királyoktól???Nagyon el vannak szállva egyesek amúgy szerintem van miért.Én nem tudnék ilyen autókat csinálni.Megpróbáltam de feladtam pont azért mert segítséget kértem itt a "SKINŐRÜLTEKTŐL" de le lettem szarva.Lehetne kicsit humánusabban is viselkedni azokkal akik kezdők!!!
  • femate
    Így soha nem fog összegyülni a 20 tag..
  • VERESS 96
    Ja az sokkal jobb
  • Immigrants
    őőő szerintem a skin buzi alatt ski őrültet ért!
  • femate
    Kössz
  • VERESS 96
    Mert szeretek skinezni ezért buzi vagyok?? Érdekes....... xD
  • VERESS 96
    Waberer's
    Sziasztok!
    Embereket keresek újból sofőrködésre :D
    Eddig komoly 2 en vagyunk a 20 helyett mint múlthónapban xD :)
    Várom a jelentkezéseket (Kamiont azt nektek kell hozni és fuvart adok meg ilyesmi)
    Szabályzatot azért olvassátok el!
  • Apus77
    Egyet értek!!!Nem mindenki skin buzi és zmodi őrült!!!Vannak kezdők és akik segítségra szorulnak!Ha nem segít neki senki akkor ne is fikázzák!!!Szerintem...
  • bmwcrash
    köszi djano nagyon hálás vagyok a segítségért