140239
Euro Truck Simulator
-
Már megoldódott a gond most már engedi...
Nem tudom mi volt .....
bocsi -
Ok nélkül nem szoktam tiltani senkit,nem emlékszem,hogy vitáztunk volna. -
letiltottál? nem tok privátot küldeni....
meg indokolnád ? :D -
Független SCS kiterjesztést is lehet kódolni de ez már csak rajtatok múlik.Érdemes néha megvédeni a saját privát szerelvényeket. -
Értem mostmár. köszi a tanácsokat!
:) -
Ismered azt a mondást hogy "Kinek nem ingje ne vegye magára!"? -
A Rar -t jelszavazod le,az attól működik az Ets-ben ,hogy Rar-ként másolod a módmappába,a jelszavat meg megtartja a moderálás és admin vezetés.Így csak nektek lesz elérhető ha módosítani akarják.Remélem értitek,tehát az idegen kezeknek nem lesz elérhető ha módosítani szeretnék vagy alkatrészeket szeretnének megszerezni.Gondoljátok át....érdemes.vagy van egy másik a dolgozni vágyó sofőrötöknek a hozott gépet kipofozzátok. -
Ez tiszta igaz.
De le vannak jelszavazva a gépek s a pótok. De az aki tovább adta a szerelvény megtartotta a jelszavat is és azért sikerült Józsinak betenni a játékba. -
Immigrants #112105 Van benne igazság amit mondasz de ennek a cégnek többek közt a nagyon szép gépeiből van ennyi sofőrje! -
Nem kell sztem ezen tovább lovagolni,kézzel fogható,hogy kiben kellett sajnos néhány embernek csalódni.Ha a közeljövőben a saját Virtuális cégetek járműveit Rar kiterjesztésben lejelszavazzátok(Mert ugye a Rar-t felismeri az ETS) akkor hiába nyúlják le nem tudják megnyitni zmodban így védett maradnak az alkatrészek vagy privát készítésű járművek-félpótkocsik.Másik pedig amit anno veress talált ki,mindenki hozza magának a szerelvényét így a saját dolgok biztos kezekben maradnak.Kár veszekedni,semmi értelme,úgysem tudjátok vissza pörgetni az eseményeket(ha van eszetek nem vitáztok!). -
Nemérdekel csak kezdd elegem lenni belőle meg azt, hogy gyanusítgatnak itt egyes emberek....... Na mindegy én befejeztem..... -
Kár volt kiírni. Ilyenkor csak bemutatkozol.. -
Engem ne gyanúsítgasson senki sem.... -
Leszarom a gartnert ennyi... -
*bosszúságból volt. (elírtam, bocsi) -
Ha ő nem jár utána és ha nem kéri el bíztos vagyok benne, hogy a másik nem fogja felajánlani pont Józsinak.
Ez az egész bosszús volt mert elutasítottuk a jelentkezésnél.
És nagyon igaza van hungaronak..
Ennyi.. -
Én sem akarok vitát.. csak elmondtam a véleményemet és nem vagyok nagyarc..... csak ami nem velem kapcsolatos azzal nemkellene szóba hozni...
Én nem veszekedem mert, szerintem nincs értelme. Normális emberek vagyunk. De attól hogy megvan neki nem ő a hibás hanem az aki a cégeteknél van és odaadta........ ez a meglátásom. -
Sajnos ideáig jutottunk! Jozsiking-et sem így ismertem.
Pedig erősen gondolkoztam hogy belépjek e a céghez!
De így már nem tudok. -
nyírd ki :D harapd meg xD -
nem akarok vitát már van néhány elakadás jelzőm szóval most pihenek a vitákkal... xD -
Most jut eszembe,hogy ezt én csináltam:/
Így már más a helyzet....
Harcos: Hagyjad őket lehet idősebbek nálad de neked több eszed van,mint nekik ahogy látom.Ők már felnőtt emberek ha tényleg oda vannak a kamionért akkor már nem egy szaros játékban kell verni a nyálukat egy cégnél ha nem a valós életben... -
ez így van, Harcos és Én vezetem a céget....
Egy másik megjegyzés még jozsikingnek: Más tollával könnyű ékeskedni, de az, hogy le modellez egyet, és fel textúrázd, be konvertáld, és le skinezd ahhoz már nincs tehetséged, csak kuncsorogni, meg villogni...
-
Nem kell nagyarc lenni.. -
Lehet, hogy van köze hozzá, de nekem nincs semmi közöm a cégjéhez szal..... -
azért van hozzá köze..... moderátor már majdnem főnök -
Hozzád ki szólt?:D -
Ducato eddig:P -
vajo #112086 jól elbasztad a címet regelésnél XDXD -
Immigrants #112085 Gondolom aki küldte neki! -
Magadra értetted ? Akkor nagyon sajnállak.. -
A barátot azt kire értetted ?
-
A majom az nem csúnya szó! :D -
Nézzmagadra maj*mge*i... Ezt jol meg csináltad a kis barátoddal....
Gartnernél nem lehet jelentkezni miattad meg a kis szo*os barátod miatt...
Legalább ne raktál volna képet....
Szerencsétlen.
Ku*va sok balesettel teljes km-et a TGA val.... -
thx tesó:)
-
http://data.hu/get/2598146/Horvath_Rudolf_Scania_R420_.rar.html -
Tudom, elfejettem.
Cosmo: Igen -
bevan linkelve -
linkeldd lécci be pls köszi
-
R-es legyen?
-
Hát azt nem írtad szóval nem gondoltam de akkor okés:)