140239
Euro Truck Simulator
-
valami hiányzik olyan üres az egész... :L:D -
Sorry csak amin eddig töltöttem fel beszart és most másról töltök és nem fekszik még úgy.
Íme a kép!
-
LOL 3 an irtunk egyszerre XD
Djano : Mondanák véleményt ha látnám a képet ... XD -
Tudom 

Am köszi
-
Na jövök én egy készülőben lévő Fülöp Transos Scaniával
Vélemény jöhet!
-
Köszönjük! -
Jó gép!!!!!!!4444444négynégyöthathétnyóc -
Hy all :D Hozom az elmaradt képeket 
Valahol Róma környékén aludtam 1et
Megtaláltam a gépemnek az ősét XD (Szegény eléggé le volt pusztulva :S)
Rakodás és irány Prága ...
-
Sziasztok!
Biztos páran örülnek majd az alábbi infonak, ezért megosztom veletek.
Végre van megoldás a TGX-ek belső nézeti tükör problémájára.
** letöltés ** -
Reggelt!
Veress:Fasza de a tanker pótot tedd utána:D
Kóborgó:Hát ez valami eszméletlen fasza kamion!Rem a játékba látjuk majd!sok sikert hozzá!
Thomson:Szép szerelvény!
Imihaver:Szép nekem nagyon tetszik!
Ubul:Lehet ti lánccal kötitek de sokan csak spanivan az autószállítósok is spanival kötik a kocsikat!meg még elég sokan. -
nem hallom jól recseg ez a szar rendesen xD -
Jah vágom :D Tenévkopizós XD -
Nem fogom használni csak raktam képet :D
remélem érted Kocaól :D -
Hallo itt sam beszél !
Itt meg hátszél fúj XD
Am mi ez az amcsi vas ? Nemrossz :D -
Trafo 1-9 Itt a Gumikacsa
-
Minek ezt?? 
És ez festés mert nemcsak leveszi 1 gépről a skint és átrakja a sajátjára és felteszi, sokat melózik 1-1 skinével!!Szóval hajrá Imi több szépet hasonlót:) -
nenus #114408 [szin=red] [b]Befejezni... -
-
+1 -
Te most nehogy velem kezdjél el veszekedni basszadmeg én egy kurva szót nem szóltam csak annyit hogy nem kéne megint kezdeni a vitát . 
Mazsi : Végülis ja XD -
sztem csak folytatódik xDD -
Én befejeztem engem nemérdekel itt mindenkinek baja van a másikkal basszátok meg... -
Meginn kezdődik .... -
Ez nem más munkája mert én festettem és én szenvedtem vele időt nem tik. Tény és való tesco is megfestette és akkor mi van???? semmi mindenki azt fest amit akar. Nemvagyunk hozzákötve semmilyen emberhez, hogy én azt ne fessem meg mert ő már megfestette. Amúgy meg jólenne már leszakadni rólam... -
Figyelj csak ide mindenki ebből fest vagy éppen skinez logokból képekből ha nem lennének logok képek akkor nemtudnád megfesteni. Most nemtudom mi bajod velem vagy mit kell kötözködni és ekkora nagy arcnak lenni. Szóval egy nagy nulla vok hát az vagy te és nem kell nagyarcnak lenni. Ez egy játék mindenki azt fest és csinál amit akar. De am meg nem nagyon érdekel a hsz-ed és te sem amiket írkálsz, Ez a baj evvel a fórummal, hogy mindenki beleköt más munkájába tisztelet a kivételnek. Ide nem lehet egy munkát se felrakni mert beleköttök ezért is nem járok és nem rakok fel képet olyan sűrűn. Amúgy meg nem naon érdekel mit pofázol. És mégegyszer mondom nem kell nagyarcnak lenni. -
Így van más munkájával nem illik ékeskedni.
-
Vagy ennyierővel
festettem
Amugy valamennyire igazad is van
-
XD -
Há !
Lese tudom írni :D
-
"Festettem:D"
Már ne is haragudj de ez amit Te csinálsz az minden csak nem festés!
Az az igazság, h itt jó páran igencsak fogalomzavarba vannak a szavakat illetően, mert Te rád max. nagy jó indulattal azt lehetne mondani, h Te csak skinezel vagy épp textúrázol bizonyos felületeket, de semmi esetre sem festesz!
Azt, h pl. a hivatalos oldalról letöltött már megrajzolt (tervezett) logót ráteszed a kamion elejére, oldalára, stb. vagy az épp más által megrajzolt/szerkesztett dolgokat felhasználod csak és utána kijelented ország-világ előtt, h Te festetted, azt igencsak pofátlan kijelentésnek tartom! Remélem nem sértődsz most meg ezen, de azért sztem épp itt az ideje, h tisztába tegyük a "dolgokat".
Szal sztem le kellene szokni itt egyesekenek erről a "festegettem" dologról, mert erről szó nincs!!
Tudod használni az internetet, letölteni kész logókat, használni vmennyire egy bizonyos képszerkesztőt, és tudsz menteni, kb ennyi a "festegetésed"!
Ha tévednék, szívesen látom a forrás file-okat amiket Te csináltál a nulláról a "munkáid" során...
Ja és ez a "másokat másolás" dolog is megérne egy misét, de sztem ez mki látja, ha vki csak másol és nulla a kreatívitása...
Itt jegyzem meg, h ezt a hsz-t nem vitaindítónak szántam, de már nagy rég óta kikívánkozott ez belőlem, és sztem vannak itt egy páran akik hasonlóan látják ezeket a dolgokat. -
Soproni a rendszám meg bor
-
-
rokerkamionos #114392 Jah fasza. 
-
Kösz -
Ebből még jó is kisülhet 
#114389: haneki így tetszik akkor jo én nem kötekedésként mondtam;) -
Itt meg spaniferrel van, szóval mehet az spaniferrel is :D -
Egy kis upp:
-
rokerkamionos #114387 Ne oszd már az észt majd megcsinálja úgy ahogy neki tetszik...
-
dede father trailerezik a kombányokat lánccal kötik mindig csak a traktorokat szokták spanival mert azt lánccal nem engedik de végülis itt mind1 mivel van lekötve:D -
krisi6 #114385 Hali!
Valaki tudna nekem egy fasza waberes volvot és pótot hozzá?:D