140239
Euro Truck Simulator
  • Volvo Fh12 460
    TE fene azt a gyenge elmélyü agyadat!!!!! ha ismernéd csaba pótját az nem is igy néz ki teljesen más. Pont ezért irtam oda h ne legyen veszekedés de sztem csabi ha meg nézi ezt a pótott látni fogja h ez nem az mert az oldala nem egy forma mert a ventilátorok nincs enek rajta!!! szóval én lezártam ne is folytasd!!! amuyg meg már nem osztogatják mert én is kértem csabitól is meg akár kitöl és senki nem adta oda
  • VERESS 96
    xD
  • sipi37
    Képzeld el,hogy ez a fajta pót tölthető!Már bocs!
  • Tinka123
    Töki kománknak passzolta oda nem?: D
  • nenus
    csabi valakinek oda adta, és elkezdték osztogatni
    [apro] de nem csak ő járt így... van még 1 pót amit előszeretettel osztogatnak, de az az érdekes hogy képet már nem tesznek róla -.- ez az összetartás
  • Cosmo1999
    THX.
  • Kistódi
    Nagyon fasza gép grat
  • wanlo
    Hy topik!
    Sok mindenkinek megvan de nem azt jelenti,hogy tovább adták többen akik esetleg privátként kezelték.Máshonnan is be lehet szerezni,nekem is megvan de nem mutogatom.Alapjában nem nagy szám,esetleg majd ha le modellezik a belsejét is akkor majd ér valamit addig csak külsőre mutatós.
  • Cosmo1999
    Na ne offoljatok.
    Sztem első skin-nek jó de nem nektek kell hogy tetszen.
    Ha neki tetszik semmi gond.
    Off vége.
    De ma is mentem egy kicsit:
    Pályára:

Határnál:

Megszomjaztak a lovak:

Pályán lefele:

Rakodok le:

Rakodok fel:

Félreálltam menetlevelet írni,vásárolni meg kiseprem a rakteret:
  • Kistódi
    de nekem nem kell én így szeretem de hagyjuk már nem teszek fel több képet!
  • 94mike
    Nade honnan vanmeg mindenkinek a pezzaoli? bocsi a dupla postér.
  • 94mike
    Köszi,láttam..csak nem reagálltam rá.:D
  • nenus
    igazad van...nem kazaié...hanem csabié
  • Gis80s
    Bezony, mégegyszer köszi Neked ;)
    Jah, leírtam hogyan módosíthatod a tiedet (118718)
  • thomasz05
    én nem is fikáztam a skint én csak azt írtam hogy másoknak mi a véleményük nekem pl tetszik mer nem baszogatni akarnak a többiek csak véleményt írtak mer ez egy fórum ez a lényege am de a cég alatt nem is wábira gondoltam van egy csomó magyar cég... ha nemtudsz akk szólj sorolok neked párat de nemis muszáj magyar céget lehet német is meg stb...
  • 94mike
    Szép-szép,ahogy látom javítottad a hibát:D
  • Gis80s
    Egy kép csak úgy...

További nyugodt gurit mindenkinek!
  • Kistódi
    De mi van akkor ha nekem így tetszik én nem akarok buzi waberer's lenni se Gartner KG-s nekem így jön be és am meg reklám pótnak lehet használni csak olyan jó hogy bármit is kérdeztem eddig elküldtetek a picsába csinálok valamit leosztjátok de m1 leszarom nekem tetszik a többieket meg leszarom ahogy a többi is engem (És ne vegyétek magatokra nem sértődtem meg csak ma valahogy mindig engem osztogatnak és kijött bocs mégegyszer)
  • thomasz05
    köszi apu!
  • 94mike
    ennyi!
  • thomasz05
    hát nem kell megsértődni májkül meg immigrands csak véleményt mondtak nekik csak az nem tetszett hogy monster-os de ha valami normálisat skineztél volna akkor szép lenne máskor csinálj pl valami valós cég skint
  • 94mike
    Nem,nem lett szar...haladás,legalább tudsz már skinezni,senkise kezte profiként,mi(én) legalábbis csak azt furcsállom,hogy nincs értelme a skinednek,csinállj saját skint,vagy valameik cégnek a skinjét tedd rá a pótkocsira,mer ez értelmetlen:s..
  • Kistódi
    oké hagyjuk akkor abba bocsánat oké szar lett ez a lényeg köszönöm a vélemény
  • thomasz05
    hát ha megsértődik akk hagyd...
  • Immigrants
    Na én is így vagyok vele!
  • thomasz05
    hát pontosan (nem a haverom)
  • 94mike
    Azér rakunkfel képeket,hogy a fórumozók véleményt nyilvánítsanak,immigrants őszinte volt, a haverod meg be vágta a durcit..első skinnek szép,de értelmetlen! szeretem a monster-t...de ez..hogyis mondja,ronda,semmi értelme nincsen:S
  • thomasz05
    hát igaz hogy csak véleményt mondtál de mind1 off vége!
  • Immigrants
    Én már amúgy is hagytam volna...
    Csak nem értem ha nekem vmi nem tetszik akkor miért kell egyből visszaszólni pont a végén!
  • thomasz05
    lehet csöndbe maradni mind2töknek vagy msn-en vagy priviben vagy off topikba intézzétek el ne itt!!! off vége...
  • Gis80s
    Lassan lepihenhetnétek
    Pü-ben beszéljétek meg...nem hiszem, hogy ennyire nagy gond lenne, hogy megérné szétoffolni a fórumot és sok-sok időt erre pazarolni.
  • Kistódi
    Inkább ne is mondj semmi és kössz a kedves szavakat
  • Immigrants
    Nem értem miről beszélsz, de mindegy hagyjuk is én csak azt mondtam nem tetszik...
    #118722: ügyes vagy!
  • Gis80s
    Akinek esetleg van regisztrációja a SAX tm oldalára, az legyen kedves megkeresni engem pü-ben. Előre is köszönöm!
  • Kistódi
    Ja meg am azt is vedd figyelembe hogy első skinezésem és dummyzásom
  • atylaRO

szep gepek
  • Kistódi
    Kösz rendes vagy csak azt bírom hogy másnak aki a "haverod" annak meg van egy szar pótja attól meg el vagy ájulva
  • Immigrants
    Csinálok is jobbat ne félj...
  • Gis80s
    Szerencsére egyszerű a megoldás. Csak a fülke legyen látható...rámész valamelyik oldalnézetre. Aztán kapcsold be a Vertex mod-ot felül, kijelölöd a megfelelő pontokat és csak simán Y irányba elmozgatod őket.

• bazso95
    Köszi!