140239
Euro Truck Simulator
-
Ez teljesen belefér a topikba! A játékban segített neki. -
okcsá.
nem ezértvan?! -
tudtomal van egy olyan gomb is hogy privát és azzal eltudjátok intézni egymás között nem pedig rongálni a topicot az értelmetlen hozzászolásokkal! -
szerinted akkor minek van ez a szájbavert fórum ha segítsünk egymásnak??
Mert szerintem ebbe semmi baj nem volt hogy segítettem nekik meg kérdeztek. Joguk van megtudni hogy mit hogy kell te is meggtudtad. -
Kedves Főnök, mint látod végzem a dolgom, de nem tudok minden másodpercben itt ülni és nézegetni, kiszűrni az értelmetlen hozzászólásokat, hisz mint nektek nekem is van magánéletem, tény hogy rengetegszer nézem, és amit olyannak tartok azt törlöm! Remélem megértetek, ha nem akkor ez van... -
davidkovacs #121271 Mérlegelés!
Billentés után!
Mára vége!
-
Volvosmagnat #121270 Látom most már többen vagytok tud valaki közöltek nekem segíteni a patches kérdésemre? előre is köszi -
Arra clzott hogy ez nem chat... -
most amugy rám céloztál??
Mert én csak segíteni akartam a kezdőknek.
de ha már az is baj. -
Áh, szegény lényegében az egész fórumot törölhetné...majdnem mindennap...lehangoló... -
De hol van a HG?? legalább törölné az értelmetlen hsz-eket... -
Nem-nem...ez sokkal alacsonyabb szint... -
Post USSR mod-on megy a srác ez egy letölthető térkép -
thx!! -
Napot
Akár csak az igazi!
Drat -
Már azokat néztem,de nem találtam. -
Itt mindig van valami mint az oviban...:S
-
Volvosmagnat #121259 jól van ez a patch dolog nem megy újra telepítéssel sem nem tudom mi lehet a gond tálam vidít olyan telephelyekről ahol állnak bent kamionok autó furgonok ez patch vagy milyen mód?pl itt ahol a srác akassza a pótot http://www.youtube.com/watch?v=TjQ5HwjSDBE&feature=related -
Mivan ittmár megint?:S -
Nincs kedved valamit megkeresni és nem kéregetni??
Nagy dolog lenne?
Ott van link és abba van de az nem forog csak az első felakasztásig -
a két tartályos még nincs kész... -
akkor nem tudom.
-
ha olvasnád amit irok akkor tudnád.
Irtam hogy csak 1.3 as patchel játsza le a zenét. -
Ok köszi az megvan, 1.3as verzióm van, angol de az nem baj. A lényeg, hogy kellene nekm a HUN map, hogy ott is mehessek, meg a zenével nem tudjátok mi a gond? OGG formátumú, ott is van a radioba, csak nem jatsza le:S -
Volvosmagnat #121249 na le printertem mit írni ki hátha találkozót már ilyen hibával valaki hogy tudom ide beilleszteni?
-
Meg még azt is megkérdezném, hogy miért nem jatsza le a zenéim? OGG-ba vannak konvertálva, ha R-t nyomok, ot is van a zene, de nem játsza le:S pls help -
Immigrants #121247 ,,De a játék olyan, hogy nem kellett telepíteni."
Ez lesz a gond mivel a patc-et a játék főkönyvtárából kell telepíteni! -
Angol patchet szedtem le:S
De a játék olyan, hogy nem kellett telepíteni. De most szedek elvileg olyat, hogy 1.3ad alapból. Csak kéne magyarosítás, meg a magyar térkép:S -
minden futó progit szakíts meg és csak az menjen.ne tedd le asztalra és akkor nem fog megszakadni mert nekem akkor nem szakad meg csak akkor ha fut valami.
pisztácia:Neked azért nem mert amit találtál az magyar patch és neked nem magyar a játék. -
Volvosmagnat #121243 ez az úgy csináltam de a felénél megszakad pedig rendesen bolti a játék még a londoni rész sincs rajta 1,00 verzió ezért nem értem én sem miért is nem megy -
Lehet bele tenni.
Amit adtam letöltő oldalak nevét.
Ott keresel olyat hogy MAP és azok közül válogathatsz.
Amibe benne van Magyarország és olyat szeretnél akkor a Patchot is tedd fel.
Volvosmagnat:Szerintem rosszul csináltad.Van az 1.3 as patch azt beteszed abba a mappába ahova feltetted a játékot.És a telepítést onnan indítod el.Ha ugy csinálod jónak kell lennie. -
Ez még a régi Gartner KG-s MAN!
Ki küldte? -
Valamiért nem tudom patchelni se:S
PLS valaki adna torrentet a full játékhoz, ami magyar is? PLS -
Devid #121235 fijuk en meg uj vagyok ezert nm tom ilik megdicserni mert nagyon fasza kamcsik vanak de nekem kenenek daf xf 95+fulke linkel vagy ldalak ahonan lehet fulkes kamcsokat tolteni -
Köszi, aszem meglett.
Jó kis game, tetszik, Ki hol kezdte el? Én Franciaországban.
Kár h nincs Magyarország. -
Volvosmagnat #121233 helló olyan kérdésem lenne ,hogy eredeti játékra miért nem megy fel a patch 1,2 vagy 1,3 mi lehet a probléma?köszi a segitségeteket -
Pfúú..ez marha széép! 

-
már hiányzott ez a szép TGX:D -
Szép jó napot mindenkinek!
Djano,Bazsó,Dávid,Máté,józsi:Szép szerelvények!

Hozok én is két képet.
-
nekem eleve magyar a játék. úgy hogy magyarosításról nincs.
A patchet meg majd megnézem mindjárt neked.
De a bannerba ezekre a nevekre ha rámész ezek letöltő oldalak és itt szerintem találsz számodra dolgokat.
Eurotruckers
Eurofreaks
Trucker
Playtruck
Rem tudtam segíteni