140239
Euro Truck Simulator
-
Szabi1991 #3741 én a pedálokat se tudtam beállitani..
(Force EX) -
mkapas #3740 nekem olyan kérdésem lenne hogy az elsö szintnél a legalso csillagot hogyan kell megcsinálni???mit kell ott elérni? és hogyan? -
SlaCker #3739 Versace21 így van.Igazad van!! :)
Kérdeznék.Látom toljátok már a gammát nekem még várni kell. :(:(:(
Mondjátok.(akinek van az mégjobb) Milyen G25-el????Kezeli a hatsebességes manuális váltót?? -
Sziasztok,szeretném ha valami bajtársam elkűldeni nekem a linket,nagyon meghálálnám.íEgyébként régota olvasom a forumot,de elégggé kivetni valo egy két ember,szinte itt mindig csak az egymás fikázása,és idegesitése a cél.Szerintem a nagyfőnőknek kikéne már oszatni azoknak felkiálto jeleket,és kicsapni,akik nem birnak normélis emberi modon komunikálni..Csak ezt akartam.Előre is hála,csáóó -
Nálatok recseg a hang amikor gyorsítotok? Vagy nálam van a hiba? -

-
Nekem sem akar bejönni a rádió. Amúgy meg tetszik a játék, én csak annyi kivetni valót látok benne, hogy túl kicsik a városok! :( -
r gombal
-
MihBen #3733 Hi. Vki nem tudja, hogy a rádiót hogy lehet bekapcsolni? -
Meg ha egérrel irányitjáto néha nem fordul rendesen és mikor már majdnem egyenesbe forditod a kormányt ugrik egyet oldara bár ebből még nagy bajom nemvolt. -
Meg tetszik az ainál h ottvok a seggébe nyomom mint állat h lenyomja és gondolegyet 1 másodperc alatt megáll! -
Az AI kat ne kövesétek!96 al beveszi a legélesebb anyart mondom énis betom akk anyival,aztán mégsem tudtam.XD -
hmm klafa 1 gamma :D a "swift"-el faszát lehet driftelni Brüsszelből kifele :D -
elszállítani az árut a-ból b-be... -
egy ilyen teherautós (vagy kamionos az ideillő kifejezés?) játékban mit kell csinálni? mi a cél? -
nm, rendesen gyorsulnak, lassulnak, kanyarodnak, minden jó
-
Király, köszi :) -
kivan javítva, nagyon szépen megy az AI... -
A lámpákat és az AI fék-gázt kijavították? Vagy a sárga még mindig 0.1 tized sec és az AI besatuzik? -
Majestic ^^ xD Amúgy, Mercedes utánzatok lennének .. :) -
ez melyik jármű? -
Alig pörgetem a motort:)
Ez a full. -
katt a képre h nagyobb legyen
-
nemteszekképet. de nem fogokezen vitatkozni azthiszel amit akarsz
-
tegyél fel 1 képet -
persze..biztos jobbantudod -
akkor ez kodal lett...vagy nemis enyi,mert régebb ota tolom és folyamatosan megyek. -
17000 -
éljen, nekem 6500:D:D -
nekem meg 1500:D -
Megvan a 13.000 km em. -
Te balfasz vagy. -
messze vagy még karcsitól -
hi, CSehbűl, vitemle Kólbászt, franciába
A hátúlját, meg tőrtem, ugrot a lóvé
-
Együttérzek :)
Énsem véletlen nem szertném kiadni a pttm hun mapot.Ha pénzért adnám azlenne a sorsa mint CseNo-é.Ha valaki azt mondaná h szar,mikor ő semmilyet nem tud csinálni belehalnék. -
Hmm...
nekem kéne 1 kis help...
felrakom minden fasza aztán elindítom és semmi szöveg nincs benne...
plz help köszi -
rics88 #3705 ííí bocsi azt hittem dafxf nekem irta ne haragudjatok nem vagytok bunkók senki de azért még 1x kösz. -
rics88 #3704 most nem kell egyből bunkózni csak megpróbáltam mert minden vágyam ez a játék de ha ilyenek vagytok akkor inkább hagyjuk. Azért ha valaki privibe elküldene egy linket nagyon nagyon megköszönném. -
:) -
nono 26 #3702 Hiába kértek linket ide nem linkelhet senki mert egybők törlik.Van kereső is a világon!!!!!