140239
Euro Truck Simulator
-
Crash90 #7138 Grat! Már majdnem sikerült egy értelmes hsz-t megszüli... -
Szabi020 #7137 Ok! Azt szeretném elösször is kérdezni tud e valaki mentést küldeni valami jót. nekem németül van a játék de gondolom nektek is mit kell csinálni az utolso elótti fázisba ahol van valami 101 fuvar vag ymi ott semmit nem értek csak pár dolgot azt kéne megmondani meg azt ,hogy nektek hogyan vannak ilyen más kinézetü kamionotok meg mindenetek??? Valaki küldjön már 1 ilyen mentést lécci msn -en ha jó!!! Elüre is kössz -
Hellosztok!Tudom ez a nevem ami...de az ETS-el is ugyam úgy jétszok mint az LS-el!!Csak azért írok...mert...jó a játék...:DMeg nekem sikerült élőben is megcsodálni kamiont(Gondolom nektek is):DDe nekem úgy h az öregem kamionos:P:P Kinek az öregje kamionos még???xD:D:DD:D 

-
Schwarz!
Berakhatnád a bannerhoz,így nem kérnék a linket..(talán) -
Ha leírnád mit szeretnél akkor talán...
-
Szabi020 #7133 Sziasztók tudnátok nekem segíteni a játékkal kapcsolatban? -
Megjelent az Euro Truck Simulator demó verziója.
Érdekes a HSW demo-nak hívja..
-
Hacker768 #7131 KÖSSZI -
Csuky #7130 Kösszi -
magánosítás AS:D?A:DS -
magánosítás? amúgy a dokumentumokba az euro truck sim / mod mppába kell rakni -
Csuky #7127 Léci léci, valaki mondja le hogy hogy kell megcsinálni a magánosítást mert ha bele teszem simán mappába nem működik, se a többi mód... -
te a googleba is így keresel? beírja a kulcsszavakat, magyarítás, letöltés, kamion ... aztán görget és nézi a kék linket. nehéz? -
Hát nem Mx440-re tervezték.. még ezt se -.- -
Humorbomba -.-'
#7120: természetesen Hacker barátunk ^^ -
CseNo #7123 Igen, ez is tetszik ám. FAQ vagy GYIK még nincs, de van 7117 hozzászólás + 1 kereső. Na most a "szerencsétlen" fórumozó, aki nem követi a topikot (mint pl. én is) az mi alapján keressen vissza? "Sötét kép"? Vagy mi a franc? Nem akarok bántani senkit, de aki minden nap megfordul itt, az igazán tehetne annyit, hogy leírja mi a baj.
Nálam a videókártya nem stimm, OpenGL alapból sötét, DirectX meg nem indul. Te próbáld DirectX-en, esetleg VGA kártya frissítés, vagy új DirectX verzió (2008. június). Ha semmi nem segít, VGA kártya csere... -
Hacker768 #7122 ok, húztam "pikk" xD -
! -
melyik? :D:D -
Hacker768 #7119 most nem fogok sírni :D, pedig már könnyezem xD -
Huzzál már -.- -
annak veszed aminek akarod...engem nem érdekelsz... -
Hacker768 #7116 ja neem nem rád értettem, te nem segítettél semmit akkor miért is érteném rád, lol. hadjuk az egészet... -
Hacker768 #7115 "és neked utánanézni? aki keres talál..." ezt sértésnek veszem --.-- -
kockafejek??? remélem ezt nem rám értetted -.-"
meg amúgy is miről beszélsz? most kikérdezett? hanyagolj már... -
Hacker768 #7113 nahát mindennek a negálját mondod??? attól ha még vannak kockafejek, akkor válaszolhatnak arra percek alatt.... -
Hacker768 #7112 "túltárgyaltuk"
-
és neked utánanézni? aki keres talál... -
Hacker768 #7110 köszi -
vagy directx vagy videókártya driver, de azt hiszem ezt egyszer már kitárgyaltuk -
kipróbálnám egyszer ... mondjuk a világ körül. több évig nem lennék kamionos, mert állandóan úton lenni és semmi család csak nagyritkán ... de egyszer kipróbálnám -
Hacker768 #7107 milyen kedves vagy -.- , nehezedre esik?????? -
ez is kivolt beszélve már vagy százszor szal alul kereső;) -
Hacker768 #7105 Sziasztok! innen töltöttem le a játékot és az egész kép sötét, nem látni semmit... Mi a teendő. PLZ help! Köszi
-
és az teljes magyaritás mer én olyat találtam amitől nem a teljes játék lesz magyar -
Ez a legnagyobb problematika, hogy nem vagyok a korhatáron belül.
De megmondom őszintén nekem nem ez az élet célom, hogy kamionozzak életem végéig, de egy 2-3 évre biztos elmennék kamion soförnek. -
keressél..bevolt linkelve nem egyszer... -
ok, kérdés megválaszolva, elmentem :D -
attok linket? -
mivel még nemvok 21 éves:DD