Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grat jó képek fiúk fõleg Misuka tesó <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Újra tudok játszani végre<#nevetes1>#nevetes1> hosszú kihagyás után újra a volvo-ban <#mf1>#mf1>
További szép estét <#integet2>#integet2>
Volvo fh 12 440 "Do not worry about the road, just drive!:D"
Kaphatok róla egy linket?!
Nagyon szép <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
Olaszországban valahol Milánó felé félrehúztam <#pias>#pias>

Ha bögyös szõke akkor hozhatsz nekem is,de ha barna az se lesz rossz <#hehe>#hehe>
Amúgy jó az Iveco,lehet hozok én is képet :)
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Kihaltság ellen pár kép
Palermoban rakodásra várva a "milffel" ;D <#hehe>#hehe>

Francia kúton reggelizés éjféltájban <#ravasz1>#ravasz1>
Rómában rakodásra várva <#unalmas>#unalmas>

Második kérdés:Keress flare vagy ledpackot,tele van velük a net :)
Ha kivülröl nézem akk kivülröl a belsejébe látokk cuccokat pl: laptop névtábla anyós ülésen egy srác ül meg ilyenek!! De ha belülröl nézem akk meg semmi!! Csak az alap fülkét látom!!
A másik baj:
Ha ráteszem a világitást akk meszirõl nem látsz mást mint egy nagy fehér kockát!!
Ezekre a hibákra mi lehet a megoldás??
Sajnos.............................
Nem lesz olyan mint régen!!
Igy van a valóságban is a kamionozással!
botto: <#eljen>#eljen>
Bazsio: Köszi <#worship>#worship>
Budapesten rakodásra várva <#hawaii>#hawaii>

Szép a paripa!
Misuka Megnyugottam és vagány!!
Varsó-Eger
Lengyel közúton:
Katowicében beugrottam egy vendéglõbe egy jó kis füstölt csülökre. <#finom>#finom>
Egerben rakodás után:
További balesetmentes gurit!<#integet2>#integet2>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
A te Volvód is csodaszép.<#eljen>#eljen>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Jó kép <#eljen>#eljen>
Egy kép:
Ukrán-Orosz határon visszafordítottak. A fõnök ideges. Én azért kicsit örülök, hogy mehetek nyugatnak.A pótot ott letettem azt GO haza:

botto: Sõt már Bréma mellett állok a kollégákkal sziesztázunk :D <#nyes>#nyes>
Onann gyere el!
Én sajnálnám ha annak az ártatlan Volvo-nak baja lesz!
Régebb a kollégák mondták, hogy sokat vagy csapdába csalnak vagy kirabolnak vagy nem is sorolom tovább!.......
botto: Nagy a feszültség odaát de még az utak nem voltak lezárva,kifelé rengeteg kamiont látni,ígyis az ukrán-lengyel határnál 5-6 órát kell várni a kilépésre ja és látni az utak mentén és a városokban katonákat és harckocsikat is :D
Bhity: Inkább külön pótokat szedj le :)
Lengyelországban sztráda melletti hofban <#pias>#pias>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee