19
-
asdasdasd #19 Pitch Black király volt (a kis kölségvetés nem látszott meg rajta).
Riddicknek meg a hangulata volt jó.
És csak eredeti angal hangal szabad megnézni.
Szerintem a Running Scared is nagyon ütős film. Nem tudom miért bukott.
-
Palee17 #18 nfs underground halálos iramban 1-2 után volt, szal kicsit fordítva van ez a lovaglás dolog :)
"bunkó izomagy előember mintapéldánya"
nézd meg ezt a filmet: Find me guilty ;) -
#17 és ilyet enged az sg? :) -
ldavid #16 mintha az EA nem a filmeken lovagolt volna.. -
cateran #15 A commented alapján téged sem az eszedért fognak elrabolni......:P -
Csi9aa #14 ROFL spambot -
koimbra1978 #13 Szerencsére úgy tűnik nem lesz Riddick 3 , mert hatalmasat bukott a második rész:) -
doingsomething #12 ARE YOU INTERESTED IN:
- MAKING MONEY ?
- BEING PART OF A PROFESSIONAL HIGH-TECH COMPANY ?
- EARNING YOUR LIVING WHILE SURFING THE INTERNET ?
AND FINALLY: TAKING PART IN THE BIGGEST ADVENTURE SINCE THE INTERNET EXISTS?
YES?
Then check out: http://www.doingsomethingontheinternet.com
-
Dude64 #11 Egyetértek. Nekem tetszik az a világ, amit Riddick karaktere köré építettek (rajzfilm, játék, film). Szívesebben vennnék inkább ebből egy harmadik filmet. -
Csi9aa #10 A producerek meglovagolták/ják az NFSundergroundos-önésközveszélyes divathullámot, tudják hogy milyen bevételt termel egy ilyen film, mert minden autóőrült "gyorsulósvazze" felkiáltással rohan (gyorshajt :D ) a moziba.
A minőség megítéléséhez a szereplők arcára elég ránézni, Vin Diesel a bunkó izomagy előember mintapéldánya. -
kringo #9 Nekem a Vin Dieseltől mindegyik film tetszett, a Pitch Blacktől kezdve. Kivéve a The Pacifiert. Nem neki valók az ilyen puhány filmek. De a legjobb filmjei a Pitch Black és a The Chronicles of Riddick. Na meg a játéka. Az valami hihetetlen. Vagy egy 50szer végigvittem. A szerepléseiben a legtöbb pontot a dübörgő hangja viszi.
A Fast&Furious 4et pedig nagyon várom. És remélem hogy a Riddicknek is lesz folytatása. -
koimbra1978 #8 Jóhogy vissztér mindakettő. Diesel mostanában nem tud felmutatni semmi eget rengető Box office tényezőt, akárcsak Walker. Ráadásul Diesl Pitch Black folytatása is bukott combosat(meg is érdemelte, gáz volt) -
Faby #7 Azért Vin Dieselnek nem a Halálos Iramban volt az első sikerfilmje. (Pitch Black: 22 évente sötétség is ott volt a szeren.)Vin Diesel - IMdb
A 3. rész végén azért sejteni lehetett, hogy neki (Vin Dieselnek) lesz szerepe egy esetleges folytatásban. -
moRtiZ #6 Hát azért Diesel ázsióját növeli erősen a Pitch Black / Chronicles Of Riddick erősen :) Azért egy Riddick folytatást erősen el bírnék viselni :). Mondjuk Halálos iramban 1 nem volt rossz film, én kedvelem. -
LOTR|Atocha #5 Akinek nem tetszik, ne nézze :D Én szivesen veszem a 4. részt! -
Wittgen #4 Az 1. még újdonság volt és nézhető, de a többi már gagyi. -
pauly #3 Már az 1. rész se tetszett...Nem is tudtam hogy van 3. része is már -
xido #2 a 3.rész is tetszett a fiatal gárdával és a tipikus történetével...ezzel a két manussal meg a 4.részt is megkajálom:)) -
#1 de jo lesz.már ugy várom