Walker és Diesel újra Halálos iramban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pitch Black király volt (a kis kölségvetés nem látszott meg rajta).
Riddicknek meg a hangulata volt jó.
És csak eredeti angal hangal szabad megnézni.

Szerintem a Running Scared is nagyon ütõs film. Nem tudom miért bukott.
nfs underground halálos iramban 1-2 után volt, szal kicsit fordítva van ez a lovaglás dolog 😊
"bunkó izomagy elõember mintapéldánya"
nézd meg ezt a filmet: Find me guilty 😉
Darth Sith
és ilyet enged az sg? 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

mintha az EA nem a filmeken lovagolt volna..
A commented alapján téged sem az eszedért fognak elrabolni......😛
ROFL spambot

Szerencsére úgy tûnik nem lesz Riddick 3 , mert hatalmasat bukott a második rész😊
ARE YOU INTERESTED IN:

- MAKING MONEY ?
- BEING PART OF A PROFESSIONAL HIGH-TECH COMPANY ?
- EARNING YOUR LIVING WHILE SURFING THE INTERNET ?

AND FINALLY: TAKING PART IN THE BIGGEST ADVENTURE SINCE THE INTERNET EXISTS?

YES?

Then check out: http://www.doingsomethingontheinternet.com

Egyetértek. Nekem tetszik az a világ, amit Riddick karaktere köré építettek (rajzfilm, játék, film). Szívesebben vennnék inkább ebbõl egy harmadik filmet.

Gamer for Life

A producerek meglovagolták/ják az NFSundergroundos-önésközveszélyes divathullámot, tudják hogy milyen bevételt termel egy ilyen film, mert minden autóõrült "gyorsulósvazze" felkiáltással rohan (gyorshajt 😄 ) a moziba.
A minõség megítéléséhez a szereplõk arcára elég ránézni, Vin Diesel a bunkó izomagy elõember mintapéldánya.

Nekem a Vin Dieseltõl mindegyik film tetszett, a Pitch Blacktõl kezdve. Kivéve a The Pacifiert. Nem neki valók az ilyen puhány filmek. De a legjobb filmjei a Pitch Black és a The Chronicles of Riddick. Na meg a játéka. Az valami hihetetlen. Vagy egy 50szer végigvittem. A szerepléseiben a legtöbb pontot a dübörgõ hangja viszi.
A Fast&Furious 4et pedig nagyon várom. És remélem hogy a Riddicknek is lesz folytatása.
Jóhogy vissztér mindakettõ. Diesel mostanában nem tud felmutatni semmi eget rengetõ Box office tényezõt, akárcsak Walker. Ráadásul Diesl Pitch Black folytatása is bukott combosat(meg is érdemelte, gáz volt)
Azért Vin Dieselnek nem a Halálos Iramban volt az elsõ sikerfilmje. (Pitch Black: 22 évente sötétség is ott volt a szeren.)Vin Diesel - IMdb

A 3. rész végén azért sejteni lehetett, hogy neki (Vin Dieselnek) lesz szerepe egy esetleges folytatásban.
Hát azért Diesel ázsióját növeli erõsen a Pitch Black / Chronicles Of Riddick erõsen 😊 Azért egy Riddick folytatást erõsen el bírnék viselni 😊. Mondjuk Halálos iramban 1 nem volt rossz film, én kedvelem.

Akinek nem tetszik, ne nézze 😄 Én szivesen veszem a 4. részt!

Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)

Az 1. még újdonság volt és nézhetõ, de a többi már gagyi.
Már az 1. rész se tetszett...Nem is tudtam hogy van 3. része is már<#wow1>

a 3.rész is tetszett a fiatal gárdával és a tipikus történetével...ezzel a két manussal meg a 4.részt is megkajálom😊)
mark oh
de jo lesz.már ugy várom<#duhos2>

Choke off