Megszűnik az OKJ-s rendszerinformatikus-képzés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Amúgy a különbözõ cégek vizsgái érnek rengeteget. Pl.: ccna, scsa, mcsa, stb... Ezeknek csak az a hátrányuk, hogy nehéz+drága a tanfolyam. Ami annyira nem is hátrány, mert ha minden hülye le tudná tenni, akkor szart se érnének.
A rendszerinformatikus az már csücskösebb, szerintem rendszerinformatikus abból lesz, aki folyamatosan képzi saját magát a témában. Egy iskolában ezt megtanulni lehetetlen, hiszen az iskolák tárgyi feltételei ritkán adottak ahhoz, hogy komolyabb rendszereken tanuljanak a diákok.
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ha valamit el akarsz érni informatikában, két dolog számít:
1, Érts a szakmához nagyon, nem a papírt nézik sehol.
2, Idegennyelv tudás. Mivel minden normális informatikai cég angol vagy német nyelvû, anélkül semmit sem ér az informatikai szaktudásod.
Ez mind saját tapasztalat.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
én éppen most vagyok elsõ évben ebben a szakban(tanulom), csak 1 kérdés: másoknak mi a tapasztalata? csak h. tudjam mi várhat 1év múlva... :S
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia