Bionic Woman (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként koppintani nem kellett, mert a '70-es években már volt egy sorozat Amerikában ugyanezzel a címmel, így az alapötlet onnan van.
Mennyi rész van? Ha csak 8 akkor nem nagy durrantás :S
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
a logódba az arsenal féle mókus van? 😄DDDDD
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Bazinga!
1 második részhez viszont már van magyar felirat<#eljen>#eljen>
Bazinga!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ehhez nem látok feliratot, csak a 0. részhez, a pilothoz, meg a riliz név sem ugyanez"
a 101-es az a pilot, a 0. rész az unaired pilot.
#12 nekem is ez van meg...
szóval ha van rá igény, akkor befejezem az elsõ részhez a feliratot
ehhez nem látok feliratot, csak a 0. részhez, a pilothoz, meg a riliz név sem ugyanez
Bazinga!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-the invisible-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Magyar feliratot azonban nem találtam.Ha valaki tud majd dobjon már fel egy linket.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Sztori: A klasszikus 70-es évekbeli scifi újragondolása, melyben egy gyermekét egyedül nevelõ anya, Jaime Sommers a fõszereplõ, aki autóbalesetet szenved és az életét csak a modern, szigorúan titkos technológia segítségével tudják megmenteni, s ennek ára van. A mûtét közbeni beültetéseknek köszönhetõen megkapott “szuperképességeket” Jaime megpróbálja a jó ügy érdekében felhasználni. Az elsõ részben fontos szerepben ott lesz Katee “Starbuck” Sackhoff is, hogy visszatér-e, az a jövõ titka.
Az elsõ rész elemzése:link
Hivatalos oldal:link