Bionic Woman (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, sajna csak 8 rész, nem volt egy sikeres sorozat. Én viszont szeretem, mert a fõszereplõ, Michelle Ryan az egyik kedvenc színésznõm.

Egyébként koppintani nem kellett, mert a '70-es években már volt egy sorozat Amerikában ugyanezzel a címmel, így az alapötlet onnan van.
Hali
Mennyi rész van? Ha csak 8 akkor nem nagy durrantás :S
Breki33
Superman, Híróz, X-Mön, Márfix, meg némi Chuck-os bemozdulás jobbról

talán pont ezért jó
eovin
Hááát én em is tudom..tetszik is meg nem is. kicsit koppintás szaga van csak nem jövök rá, hogy mirõl. Lényegében üdvözlöm a sorozatot. Csak így tovább. 😊

Bulykin
hát akkor mire vársz még?<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nemtom, utolsó két részt nemláttam
Bulykin
jóezasorozat?😄 ismerem, asszem az elsõ részt még láttam is...van normális befejezése?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

a.carkey
Akkor ennek vége, a Terminatornál nem tudni. Szép ...

A medve nem játék.

The Garrett
nem volt tegnap uj rész, hivatalos oldalon nov.7 van kövi résznek megjelölve.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Victor1103
Hali!6.részhez nem találok torrentet pedig ma már szokott lenni nem?Ha valaki tud megdobna 1-el.Köszi

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

én csak az elsõ részt néztem meg, amint lesz idõm, pótolom a többit
precision
én nézem

Bazinga!

a.carkey
Senki sem nézi ezt a sorozatot?

A medve nem játék.

a.carkey
Ja.

A medve nem játék.

ma kezdte a fordítója...

a logódba az arsenal féle mókus van? 😄DDDDD
a.carkey
Van már a 3. részhez felirat?

A medve nem játék.

a.carkey
Nagyon jó kis sorozat.

A medve nem játék.

ez igen korrekt sorozatnak indul 😊

precision
jaaa, oké, én azt hittem hogy az ep01 -rõl ep02 -re cserélték le
preairt nem láttam 😊

Bazinga!

a preair-ben még más volt a szereplõ, halláskárosult, kicsit moletteb kislány volt 😊

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

én azt olvastam, hogy lecserélték...<#rolleyes>
precision
??? 😊
Ha a csaj hugára gondolsz, sztem ugyanaz a szereplõ

Bazinga!

amúgy érdekes,hogy lecserélték a hugit....,de biztos jó okuk volt(dögösebb és nem is süket)
Itt a felirat a második részhez
nah, akkor ez a problémánk is megoldódott
precision
hm, most találtam az 1. részhez magyar feliratot:

link

Bazinga!

a balesetig lefordítottam, meg utánna az egyszerûbb szövegeket, de amikor operálják a csajt, azt a szakszöveget nemértem... majd valaki más lefordítja<#rolleyes>

1 második részhez viszont már van magyar felirat<#eljen>
precision
még mindig nincs felirat... :|

Bazinga!

precision
nem minden esetben ugyanaz a 0. rész mint az 1. ld. heroes, ahol a két kiadott pilot 'teljesen' eltért egymástól

Bazinga!

én ott csak a 720p-hez látok angolt, a magyart pedig néztem, azért nem ugyanaz mint a 1x01, van benne jópár eltérés
Emlékszem az eredeti sorozatra, a 90-es évek elején vagy a sky vagy a super channel adta esténként 😊 Kíváncsian várom a felújított részeket.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

"bionic.woman.101.proper.hdtv.xvid-stfu.avi
ehhez nem látok feliratot, csak a 0. részhez, a pilothoz, meg a riliz név sem ugyanez"

a 101-es az a pilot, a 0. rész az unaired pilot.
igény van rá gondolom - a feliratok.hu-n ott a magyar az 1x00-hoz és az angol az 1x01-hez. (ezt gondolom nem kell keresgélni, evidens), az 1x00 pedig nem sokban különbözik az 1x01-tõl.
akkor jó lenne ha megosztanád velem, hogy hol található, mert az 1x01-hez én még angolt is alig találtam, a pilothoz tényleg van, de az egyáltalán nem egyezik meg az elsõ résszel

#12 nekem is ez van meg...

szóval ha van rá igény, akkor befejezem az elsõ részhez a feliratot
precision
hát nemtom, nekem egy ilyenem van: bionic.woman.101.proper.hdtv.xvid-stfu.avi
ehhez nem látok feliratot, csak a 0. részhez, a pilothoz, meg a riliz név sem ugyanez

Bazinga!

tudtommal van felirat a sorozathoz egy ideje.
The Garrett
Nekem tetszett a pilot, legalábbis egynek elmegy a painkiller jane helyett ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

elkezdtem fordítani az elsõ részt, meg kell hogy mondjam, már az elsõ perc nagyon ütõs...<#wilting>
Nekem is nagyon tetszett az elsõ rész, nézni fogom szerintem, bár meglátjuk hogy késõbb mennyire tudja tartani ezt a színvonalat...

-the invisible-

gabber_saviola
kicsapnád rá?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

annyi baj legyen<#vigyor>
Frosty01
mert te nem dolgoznál rá? <#ravasz1>

practitioner of the forbidden arts of death

0Fritz0
A poszteren kicsit rádolgoztak a mellére. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

most fogom kezdeni az elsõ rész fordítását, amint készvan, belinkelem
Victor1103
Nekem nagyon bejött az elsõ rész már csak a BSG szereplõi miatt is meg a megvalósítás és a story is jó...idáig.
Magyar feliratot azonban nem találtam.Ha valaki tud majd dobjon már fel egy linket.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Pár info a junkie-ról:

Sztori: A klasszikus 70-es évekbeli scifi újragondolása, melyben egy gyermekét egyedül nevelõ anya, Jaime Sommers a fõszereplõ, aki autóbalesetet szenved és az életét csak a modern, szigorúan titkos technológia segítségével tudják megmenteni, s ennek ára van. A mûtét közbeni beültetéseknek köszönhetõen megkapott “szuperképességeket” Jaime megpróbálja a jó ügy érdekében felhasználni. Az elsõ részben fontos szerepben ott lesz Katee “Starbuck” Sackhoff is, hogy visszatér-e, az a jövõ titka.

Az elsõ rész elemzése:link
Hivatalos oldal:link