15
  • Loverman
    wow micsoda szakértői megállapítás. talán lehet hogy egyeseket nem az érdekli hogy hogyan néz ki hanem az hogy kb háromszor annyit tud mint egy ipod...
  • scorpeeon
    ez sem sokkal szebb, mint volt... ez is bukta lesz.
  • asysoft
    Így néz ki az új Zune, már ha valakit érdekel.
  • peat666
    iaudio D2

Emellett mcirosoft, apple mind elbújhat az az igazság. Kevésbé ismert márka az iaudio, miközben sokkal magasabb minőségi szintet képvisel mint az ipod széria.
  • scorpeeon
    "a hordozható zenelejátszó és a hangminőség két nagyon különböző dolog"

Ha ipodhoz szoktál, nem csoda, hogy ezt mondod. Halgass meg egy iRiver vagy Sony lejátszót Sennhesier CX300 fülessel.
  • Kenoby
    Te miről beszélsz ? Az Iriver a világ egyik legjobb (hanem a legjobb) mp3-lejátszóit késziti sokak örömére. Az hogy neked megfelel az Ipod az a te dolgod meghogy em adsz ki annyi pénzt más cuccért az a te bajod ha nem engedheted meg magadnak, de ettől más még megengedheti. Én anno 4 évvel ezelőtt mvettem Iriver IFP-790-et 55,000 ruppóért és azóta meghallgattam igen sokfajta mp3-lejátszót amit hirdettek dirrel-durral, de egyik sem léphetett még az árnyékába sem az Irivernek. Aki meg ilyen kütyükön les mp4-et az nyomorodjon, és vakuljon meg az idiótája. Egyébként is amióta kinn van a Zune nem sok jót hallani róla, csak az idióta Mikrofos már mindenbe belefog hogy pénzt csináljon.
  • Su0my
    hát az, hogy szerintem a hordozható zenelejátszó és a hangminőség két nagyon különböző dolog (füles és egyebek miatt). designban, árban sokkal xarabbak az iriverek és a creative-ok. az ipod legnagyobb hibája meg az, hogy nincs benne EQ. meg tény, hogy roszabb 'hangminőségben', de 1: buszon, héven, villanyoson xarom le, 2.: én nem vagyok abból a pusztítani való fajtából, aki attól érzi magát valakinek, ha kakaón hallgatja a xarabbnál xarabb zenéit 3.: mivel a legtöbben arra panaszkodnak, hogy kakaón milyen torz blabla az ipod: max hangerőnél mindenféle zene sokat veszít a hangzásából, nagyon sok apró részlet megszűnik, ráadásul a hallás- és egyensúlyi szervek sokat kérosodnak tőle. szóval nein danke, nekem nem kell iriver, sem creative (amelyek mellesleg kevesebbet bírnak ki mint az ipod, nem tudom milyen 4-5 óráról beszélsz te HF).. ráadásul iriver pofátlanul drága (1 gigás lejátszóért, amely monnyuk nemtom miért képes filmlejátszásra, 1GB memoriával?? szóval 1GB-ért 40k-t elkérnek.. ronda, nagy, drága, kakki.)..

szóval hajrá Apple, hajrá meizu, hajrá Microsoft! bár nekem a zune designja sem jön be annyira, pedig így képről kényelmesnek tűnik
  • Omega
    Ha mondjuk az árát is csökkentenék akkor versenyképesebb lenne.
  • Darth Sith
    mi a problémád az iRiver-kkel meg a creative-okkal? Szintekkel jobb a hangminőségük, megbízhatóak, strapabíróak és nem merülnek le 4-5 óra alatt + gyárilag szenya füles van hozzájuk. Mi nem jó bennük? :)
  • Darth Sith
    de legalább Sennheiser fülest mellékeltek hozzá! Ha másban nem is, ennyivel már jobb mint az iPod :)
  • Su0my
    van pénzük: ekkora buktát folytatnak vaze... mindenesetre jó lenne, ha alkotnának valami faxa kis készüléket! mert nekem pl az iriverek meg a creative-ok sem jönnek be. applet veszek vagy meizut, vagy megvárom eztet.
  • scorpeeon
    Legalább ezt a sz@rt nem lopja el senki :) Kinek kell kékhalál egy mp3 lejátszón? Legalább ettől maradjon már távol a microsoft. :)
  • echo
    nem tom de én szégyelnék egy MS termékkel mutatkozni a nyílt utcán :)
  • asysoft
    A cikkben lévő képen egy Zune1 van:)
  • whito
    Nem szebb az elődnél. Vagyis ugyanolyan ronda.