26
-
kvp #26 "Egyébként szerintem bombagyártást csak a zsruk és katonák tanulhassanak."
Nekik csak hasznalatot kell, viszont ott vannak a mernokok akik tervezik oket es a technikusok akik legyartjak. Figyelembe veve, hogy mennyi ipari robbanoanyagot hasznalnak, ez relative eleg sok embert erint.
Ugyanakkor ott van a sima kemiaora is. Ha betiltjak a robbanoanyagokrol szolo anyagokat, akkor az iskolai kemia anyag jo reszet is be kell, nem is beszelve a kulonbozo lexikonokrol. Az utobbira csak a konyvegetes jelent megoldast, amit utoljara egy nem eppen bekeszereteterol hires _nemet_ vezeto vegeztetett.
A vedekezes nem az, hogy megprobaljak elvenni az emberektol a tudast, ez mar a kozepkorban sem mukodott, hanem az, hogy olyan kornyezetet teremtenek ahol az emberek nem akarjak a tudasukat pusztitasra felhasznalni. -
Neakardtudni #25 Ez az! Tiltsuk be! Sőt.... mivel a rendszer nem tökéletes, rakjunk kamerákat az emberek otthonában. Miért, legalább harcolunk a családon belüli erőszak ellen is. A megvert feleségnek nem kell látleletet kérnie az orvostól. A rendszer rögzíti a betörőket is. Megakadályozza az otthoni illegális tevékenységeket. Akinek nincs félnivalója, az nem tiltakozik ellene. (broáf)
Ez a rendszer is folyton abban az irányba megy, hogy a saját munkáját egyszerűsítendő, szépen elvesz a szabadságjogokból. Kösd be a biztonsági övet!! Miért? Nem azért, mert megütöd magad és sajnállak, mert te is emberből vagy, hanem mert a) kiesik a munkaerőd és nem járulsz hozzá a GDP-hez, b) fogyasztod a társadalombiztosítási kasszát.
A javaslat amúgy teljesen hülyeség, mint ahogy a cikkben is leírták. a) mi van ha nem EU szerveren van a dolog, b) aki robbantani akar komolyan, az nem feltétlenül az Interneten böngész c) dolgozzatok úgy, hogy az EU polgárnak ne jusson eszébe, hogy "teeee, de jó lenne rárobbantani a sok barom bürokratára az EU parlamentet". -
Wittgen #24 Egyébként szerintem bombagyártást csak a zsruk és katonák tanulhassanak. Azzal viszont, hogy ezt-azt betiltanak a terroristák még vígan megtanulják egymástól az alapokat (sőt még többet is). -
Wittgen #23 Alakul a diktatórikus - őőő hányadik is? negyedik? - új birodalom, csak ebbe önként csatlakoztaqk az országok és jelenleg EU-nak hívják, élén meg a zs***k állnak (holott ott van nekik Izrael, amit abajgathatnának)....nesze neked szabadság és szabad vélemény nyilvánitás. -
BlackRose #22 Sőt ha 100+ kg vagy akkor az öklöd is csodára képes :) Különben nincs itt semmi baj, azon kívül, hogy korlátlan hatalmú államot engedünk meg, pedig a megoldás piszok egyszerű korlátolt hatalmú állam kell, ez az egyetlen dolog amely biztosíthatja a szabadságot, persze szabadság az megköveteli, hogy a saját lábunkon álljunk, nem pedig más hátán lovagoljunk amit ugye az ember nagyon könnyel elfogad minden áron :( sajnos, a saját lábon állást pedig inkább féreteszi majd későbbre... csak az a baj, hogy később már késő. -
AranyKéz #21 http://www.dhmo.org/
http://www.dhmo.org/facts.html
http://www.dhmo.org/truth/Dihydrogen-Monoxide.html -
aaaaa #20 A konyhakés is nagyon veszélyes gyilkos fegyver, eddig szintén már milliók életét oltotta ki. Szóval tiltsuk be azokat az oldalakat ahol megemlítik, hogy késsel embereket lehet ölni. Sőt a biológia könyveket is, mert általuk a gyilkosok könnyebben rájönnek hová kell szúrni, hogy halálos sebet ejtsenek az áldozaton... -
DompR #19 Ha a kispistike otthon egy nyolcadikas kémiatudással+faterja műtrágyájával felrobbantja a fészert (esetleg magával együtt), akkor majd a sulit fogják betiltani? 50 év múlva az egyetlen dolog amit az iskolában tanulni fognak az az lesz, hogy "iiigenpolitikusssbácsi, tudom hova kell tenni a zikszet, höhöhö". Egyszerűen röhejes. Az meg, hogy a zsiványok a szent és sérthetetlen nép, az meg még inkább... Ha valaki arrafele nagyon beszólna nekik, úgy leatomoznák mint annak a rendje, és utána még szankciók se lennének velük szemben, mert "hátugye, jajjszegények, meg holokauszt, meg antiszemitizmus, meg amúgy is...". -
echo #18 egyébként szerintem ez az egész arról szól, hogy időnként be kell ilyen témákat dobni és valamit betiltani, mert valahogy meg kell győzni az embereket, hogy szüség van erre az egész bürokratikus gépezetre és hogy politikusok nélkül nagy veszélyben lennének. -
echo #17 Nevetséges lenne betiltani. Egyfajta modern könyvégetés. Tesség inkább olyan világot csinálni, ahol senkinek nem érdeke robbangatni, mert van vesztenie. -
cateran #16 De bombakészítésre alkalmas tudást/anyagot tartalmaznak....és hát az már fél bombakészítés ha fejben tudod,hogy mi kell hozzá...mi van ha megkérdi vlaki töled? -
BlackRose #15 MAX jönnek és bezárnak :) Ha pedig nem EU országban vagy... MAX követelik, hogy zárjanak be vagy szankciókat vezetnek be ellenük. A hülyék MAX mindent megcsinálhatnak mert MAX nincs nekik eszük és még MIN sem tudnak gondolkodni. -
BlackRose #14 A ruszkik álmodni sem tudtak arról a szocializmusról amit az EU-ban építenek. Sőt ha álmodták is, nem volt pénzük megvalósítani. Az EU-nak ugye van pénze amennyit csak akar. Egy okos ember mondta egyszer, hogy USA 100 évvel ezelőtt azért volt a "Land of the free" mert a kormánynak nem volt pénze az emberek dolgába való beavatkozásra, ugyanis nem létezett adó (csak vám és hasonló a maihoz képest aprópénzen működött az állam). Szerintem a pasinak igaza volt, a szabadság meghalt az USA-ban is és az EU-ban is, aki még nem hiszi annak valami komoly baja van a kalapja alatt.
Önrendelkezési jog... miért lenne önrendelkezési joga egy országnak ha maga az egyén sem rendelkezik vele? Na de mondtam már... Orwell was a f**king optimist. -
Hellion #13 Inkább az EU-t kéne betiltani, úgyis csak egy ujabb szovjetúniót hozott ránk. Moredn diktatúra. És nem kell csodálkozni, hogy izraeli, cionista, talmudista párti az EU. "Azok" vezetik. Ráadásul sík hülyék ezek az egész internethez. Hogy tiltanak be ilyesmit? Csinál valaki egy free tárhelyen egy weboldalt, max törlik. Na és akkor? Csinál egy másikat, más tárhelyen, stb. -
AranyKéz #12 TILTSUK BE A DIHIDROGÉNMONOXIDOT!!!
Eddig milliók fulladtak bele, és aki érintkezik vele, az egész biztosan meghal!!!
---
Tényleg kéne az Európai Bizottság tagjainak leválthatóságát nyomatni, nekem nem elég hogy csak az Európai Parlament szavazhat le ilyen marhaságokat.
-
#11 egyébként meg úgysem lehet letiltani néhány egyszerű leírást a netről szóval tökmindegy -
#10 amiket felsoroltál marhára rossz példák
azok minden napos dolgot
de egy bombát nem használsz fütésre, evésre, mosakodásra stb.
-
Feriboy #9 T0nk a műtrágyáról se feledkezz meg! -
T0nk #8 Csak hogy alaposak legyünk:
1. Be kell tiltani az összes kémia/fizika könyvet is.
2. Be kell tiltani a kémia/fizika oktatást az iskolákban.
3. Be kell tiltani a benzint.
4. Be kell tiltani a földgázt.
5. Be kell tiltani a gyufát.
6. Be kell tiltani az önygyújtót.
7. ... stb.
http://www.bombagyar.hu
-
GVG #7 persze elözetes szaktudás nélkül gondoltam -
GVG #6 sztem az eu-nak arról kéne listát írnia amit nem akar betiltani xD
ilyen elbaszott oldalakról senki sem tud bombát gyártani...mégha megvan az alapanyag akkor is belerobbanhat a képébe -
duke #5 Micsoda marhasag,ha valakinek szuksege van egy bombara,megse vehet egyet kozertbe.Hanem kenytelen maga kesziteni.Ilyenkor jol jonnek ezek a weblapok. -
syn7h37ic #4 A sok "hozzáértő" majom politikus
Úgysem tudják betiltani/letiltani. Sőt szerintem ezzel a húzással még inkább növelik az ilyen oldalak forgalmát. Még torrent oldalakon is van bombaleírás. Azt hogyan akarják tiltani?
Nem Európából jönnek a bombás dolgok. -
Ronny #3 -
Ronny #2 valahogy úgy, bekerülhetne mellé még a jó öreg sarló és kalapács is a szociális, centralizált, az országok önrendelkezési jogát sárba tipró birodalmat jelképezve. -
wanek #1 "sőt Schäuble - például az Izrael elleni kampányt folytató honlapokkal - még ki is bővítené a betiltandó portálok körét" - aha! Szóval ez a lényeg!
Az EU lobogó közepébe már így is berakhatnának egy hat ágú csillagot...