7
  • Hegyikecske
    #7
    szerintem aki nem tud várni az megérdemli h bukjon rajta, mert ez általánosan mindennel megfigyelhető jelenség, és ha ő az elsők között vette meg nyilván nem érinti súlyosan ekkora kiadás sem. Már csak hab a tortán h emiatt az apple magától ad "kártérítést" is. Én nem adnék, ennyi erővel én is kérhetnék h ugyanaz a genius 5.1hangrendszerem amit 50ér vettem, az félévvel később már csak 25 volt, engem pl az földhöztvágott, de itt sokkal magasabb összegről van szó. Ja és iphone max ingyen kéne, én nem vennék, nem tom mit vannak úgy oda tőle!
  • pepe792
    #6
    ez Amerika... bárkit bármiért be lehet perelni.
    Azok után hogy valaki beperelte a Mekdonáldszot mert elhízott, és megnyerte a pert, ezen nem kéne csodálkozni. :)
  • BlackRose
    #5
    Na gyerekek ezt hívják igazi szocializmusnak :) azt hittem, hogy az üzlet az üzlet, senki sem kényszerít, hogy valamit megvegyél ha pedig megadtad érte az elkért pénzt vége. Különben ez az igazi baromság, miért kerül az iPnone 299 dollárba, miért nem kér érte minden kereskedő annyit amennyit akar (kaphat érte), amikor az árakat központilag határozzák meg akkor az nem szocializmus, nem tervezett gazdaság és még pofátlanul szabadpiacnak nevezik. Na jó nem sajnálom az Apple-t, de azért baromságnak tartom, hogy a bíró ilyen pert nem vágott ki az ablakon kb. 2 másodpercre a címének az olvasása után, hát még, hogy az adófizetők pénzét pazarolni ilyen baromság tárgyalására... na de ugye mi lehetne más amikor az ügyvédek uralkodnak.
  • concrete
    #4
    A kenyér ára csökkent? Akasszuk fel a pékeket ...
  • Cat #3
    perelni bármikor bárkit lehet.
  • Andris
    #2
    Én ezt nem vágom... szóval ha veszek egy quad core procit 100k-ért és két hónap múlva 50k-ért meg lehet venni, akkor perelhetem az Intelt mert olcsóbb lett???
  • Dark Angel 666
    #1
    Ezek hülyék