14
Rendszer monitorozása 100%-ban (internet, programok stb...)
-
Vardar #14 Paranoia? Az én vagyok. Ez kijelez hackert is? -
#13 a-Squared HiJackFree
az alábbiakat figyeli:
-folyamatok
-portok
-automatikusan indulók
-szolgáltatások
-Exploler addonok
-LSP protokolok
-Host
-Active X -
kuks #12 Én a Comodo-t használom, nagy előnye, hogy kiírja hogy mi használja a netet és még magyar is. -
kollektor #11 Agnitum vista beta -
kollektor #10 már van Agnitum, igaz,hogy beta -
#9 1: monitoring az nem "monitorozás".... ez nagyon csúnya félrefordítás. :D
2: a netes dolog az tényleg tűzfal-kérdés. erre most nem tudom mit mondjak, mert a legjobb általam ismert tűzfal az Outpost Firewall Pro, de sajna még nincs Vista-kompatibilis változtata.
A többire sok jó progi van, de érdemes meggondolni, kellenek-e neked. Simán a windows-os Performance Monitor (Start gomb -Futtatás: perfmon.exe) is sokmindent mutat. Ott a lemezkezelésnél pontosan látod milyen process éppen milyen filet használ.
-
n3whous3 #8 Attól függ... Nálam semmi gond nem volt soha a T-Online-nal... -
#7 Itt pedig maga a progi. -
#6 Talán a Process Guard.
Régebben használtam, nem volt rossz de úgy gondoltam hogy ez már a túl parásoknak való.
Lásd SG fórumban itt. -
#5 http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/default.mspx
a sysinternals programcsomag részei jók lesznek neked; van file, network, meg mindenféle monitorozó program köztük, válogass kedvedre. -
#4 Maradnék a Zone Alarmnál, mert azt még 55353 napig tudom használni :D
Azért kéne az internet monitorozása, mert tapasztalok internetszakadásokat. Nagyon-nagyon csúnyákat, amik ezelött nem voltak és Linuxon még nemigazán tapasztaltam eddig. Szolgáltatóm a T-Online( igen, ez semmi jót nem jelent :D ) -
n3whous3 #3 A második gondodra megoldás egy fasza tűzfal. Nekem Kerio Personal van, az írja, hogy melyik program "működik" épp a neten, meg egyéb cuccokat is kinézhetsz belőle. -
#2 Jó lenne egy ilyen de nem hiszem, hogy létezne!
Minden felesleges szart kilőni vele a memóriából!Biztos van bőven. -
#1 Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami szépen, áttekinthetően felsorolná, hogy melyik program mikor, mit csinál, milyen fájlokat futtat, hív meg(pl.: .dll filek) ill. kimutatná, hogy egy program mikor használja az internetet ill. mivel kommunikál.
//Utóbbi lenne a leglényegesebb//
Előre is köszi!
Üdv,
Chrys
Btw.: Kerestem, de nemigazán találtam semmit.