40
A játék, amely kenterbe veri a FIFA 08-at...
-
#40 Láma :D -
sry kellenek a smileyk, így egyszerübb -
gettobuxa #38 irtam a fifa vs pes topikba látom ez elég halott itt, kereső sem adta ki, 4x250 témát kellett visszalapozni mire idetaláltam :) -
#37 da -
#36 PESes topikot dehát ez VAN ha nem kell a nípnek akkor nem kell a nípnek, lehet törölni -
#35 ja 2005 jobbb volt mint a 08 .hehe.lol....mit akartál inditani??? loál minek inditasz topicot ha nemis vágod a zörgést.?:D amugy irsz a modiknak a szerkezstősgnek és kijavitják,ha hg lennél akkor kitudnád de hát még nem vagy hg legalábbis itt és sztem egy darabig nem is leszel :D -
#34 Nem vagyok anti fifás, csak el kell ismerni hogy amit az EA idén kiadott pécére az egy rakás szar. A gameplay annyira izgalmas hogy 5 perc alatt meguntam és uninstall... még a 2005 jóvolt, aztán eresztés... -
#33 Amugy bocs hogy elirtam a Topic címét (pro evoloution-t irtam véletlenül)
Nem lehetne valahogy kijavítani? :D -
#32 már akinek de a topic felesleges törölni kéne hiszen ez már eleve a cim miatt már emlitett fifa VS PES topiccá alakitodik ami már van.:) -
levi8 #31 Fia 1 Maki kaki játék:) Ipari hulladák a Fifa de a Pro CSÁSZÁR KIRÁLY -
romi9 #30 Október 25. -
szapor #29 én mikor lesz a teljes? -
zsozsizsá #28 A Fifa csak a Probol veszi át az ötleteket ezért is jobban szeretem a Prot meg szerintem kifinomultabb a játékosok mozgásai, meg a trainingbe is azt csinálsz ami jól esik.
Pes 4ever!!! -
DJ BP #27 és még más az antififás... nc -
#26 :DDDDDDDDDDDDDDddddddd
ezen derültem a legjobbat
a grafikája nem jobb? :ADsadasd -
Axl Rose #25 Hát kimondva valóban nincsen, de "mégis itt van az orrom előtt" -
#24 hát nekem ebből még mindig nem jött le, hogy antififás lenne -
#23 MI jobb a fifa gyepén mondd már meg....az a vágás pl amit tavaly óta bennehagytak? :D:D:D -
#22 tények: a Fifa fű-je jobb mint a PES-é... szal már nem verheti kenterbe :P -
#21 jó de hiába van ha ez a neve a gamenek.sokan igy keresik ugyis nem hogy konami...olyan mintha fifatopic van és más ea néven keresné.remélem érted...de az tuti hogy flameresre ad okot az alcimből kiindulva is. -
#20 csak a tényeket írta oda :) -
Axl Rose #19 Hát nézd meg a topic "alcímét" -
Djemba #18 TOPIC MÁR VAN NKI!!!!!!!KONAMI -
#17 azért kijelenteni hogy kenterbe veri a fifa08at kicsit durva.ez csak egyéni szubjektív véleményed lehet de semmi több.mivel ezt irtad ki igy arra ad okot hogy flameljünk a fifa or pes közt.ien topic meg ugye már van:D -
#16 honnan veszed h antififás? -
#15 már várom én is (ps2-re október 24 talán ) -
#14 Schreenshot van??? Jobb mint a 08? Mikor jön ki?? -
#13 csá nép!
A next-gen-es fifa 08-nál is jobb a gém, mert szerintem az naon jó!? -
Axl Rose #12 Na látom, még egy antiFIFAs...
Nem tudom miért nem lehet elfogadni azt a tényt, hogy valakinek ez tetszik, valakinek meg az... -
#11 Na, én nem PES7 néven keresem mivel NEM AZ A NEVE, ennyi erővel a GTA Vice City az GTA4... -
#10 viszont van már egy ilyen is... -
#9 Igen, igen észrevettem amit megnyilt a topik -
#8 ..jogos.. -
Grusi #7 De most látom, hogy te is elírtad a címet, faszi :D -
#6 Vagyis KONAMI Focis játék kiegészitők. Ennyi erővel a Hello Kitty Adventures ra be lehetne linkelni a DOOM 3 topikot... -
Grusi #5 Amúgy én sem vágom, miért nevezték el a másik topikot "konami soccer"-nek pro evo helyett... -
#4 Az nem PES 2008 as topik, az KONAMI focis játék topik -
#3 jó, ilyen topik címből honnan tudná az ember ? -
#2 és én meg ezt szúrnám be -
#1 Remélem senkinek sem kell bemutatnom a KONAMI legújabb fociprogramját. Akimég nem ismeri, az töltse le a játék demo verzióját innen