Pro Evoloution Soccer 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pacal17
Láma 😄

sambauer
<#szomoru1><#hehe><#duhos2><#lama><#kuss><#pias><#wilting><#idiota>
sry kellenek a smileyk, így egyszerübb

Turn Me On Dead Man

irtam a fifa vs pes topikba látom ez elég halott itt, keresõ sem adta ki, 4x250 témát kellett visszalapozni mire idetaláltam 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

II Rocky II
da

24 - Exile -Nov.23

Pacal17
PESes topikot dehát ez VAN ha nem kell a nípnek akkor nem kell a nípnek, lehet törölni

II Rocky II
ja 2005 jobbb volt mint a 08 .hehe.lol....mit akartál inditani??? loál minek inditasz topicot ha nemis vágod a zörgést.?😄 amugy irsz a modiknak a szerkezstõsgnek és kijavitják,ha hg lennél akkor kitudnád de hát még nem vagy hg legalábbis itt és sztem egy darabig nem is leszel 😄

24 - Exile -Nov.23

Pacal17
Nem vagyok anti fifás, csak el kell ismerni hogy amit az EA idén kiadott pécére az egy rakás szar. A gameplay annyira izgalmas hogy 5 perc alatt meguntam és uninstall... még a 2005 jóvolt, aztán eresztés...

Pacal17
Amugy bocs hogy elirtam a Topic címét (pro evoloution-t irtam véletlenül)
Nem lehetne valahogy kijavítani? 😄

II Rocky II
már akinek de a topic felesleges törölni kéne hiszen ez már eleve a cim miatt már emlitett fifa VS PES topiccá alakitodik ami már van.😊

24 - Exile -Nov.23

Fia 1 Maki kaki játék😊 Ipari hulladák a Fifa de a Pro CSÁSZÁR KIRÁLY
Október 25.

én mikor lesz a teljes?
A Fifa csak a Probol veszi át az ötleteket ezért is jobban szeretem a Prot meg szerintem kifinomultabb a játékosok mozgásai, meg a trainingbe is azt csinálsz ami jól esik.
Pes 4ever!!!

és még más az antififás... nc

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Fyrex
😄DDDDDDDDDDDDDddddddd

ezen derültem a legjobbat

a grafikája nem jobb? :ADsadasd

Avanti Crociati!

Hát kimondva valóban nincsen, de "mégis itt van az orrom elõtt"

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

sapkafej
hát nekem ebbõl még mindig nem jött le, hogy antififás lenne

György

báttyó02
MI jobb a fifa gyepén mondd már meg....az a vágás pl amit tavaly óta bennehagytak? 😄😄😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kas123
tények: a Fifa fû-je jobb mint a PES-é... szal már nem verheti kenterbe 😛

II Rocky II
jó de hiába van ha ez a neve a gamenek.sokan igy keresik ugyis nem hogy konami...olyan mintha fifatopic van és más ea néven keresné.remélem érted...de az tuti hogy flameresre ad okot az alcimbõl kiindulva is.

24 - Exile -Nov.23

báttyó02
csak a tényeket írta oda 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hát nézd meg a topic "alcímét"

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

TOPIC MÁR VAN NKI!!!!!!!KONAMI

II Rocky II
azért kijelenteni hogy kenterbe veri a fifa08at kicsit durva.ez csak egyéni szubjektív véleményed lehet de semmi több.mivel ezt irtad ki igy arra ad okot hogy flameljünk a fifa or pes közt.ien topic meg ugye már van😄

24 - Exile -Nov.23

sapkafej
honnan veszed h antififás?

György

gercse
már várom én is (ps2-re október 24 talán )

Szili08
Schreenshot van??? Jobb mint a 08? Mikor jön ki??

FLeT
csá nép!
A next-gen-es fifa 08-nál is jobb a gém, mert szerintem az naon jó!?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Na látom, még egy antiFIFAs...

Nem tudom miért nem lehet elfogadni azt a tényt, hogy valakinek ez tetszik, valakinek meg az...

Pacal17
Na, én nem PES7 néven keresem mivel NEM AZ A NEVE, ennyi erõvel a GTA Vice City az GTA4...

ProGabe
viszont van már egy ilyen is...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pacal17
Igen, igen észrevettem amit megnyilt a topik <#banplz>

tigeroo
..jogos..
De most látom, hogy te is elírtad a címet, faszi 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Pacal17
Vagyis KONAMI Focis játék kiegészitõk. Ennyi erõvel a Hello Kitty Adventures ra be lehetne linkelni a DOOM 3 topikot...

Amúgy én sem vágom, miért nevezték el a másik topikot "konami soccer"-nek pro evo helyett...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Pacal17
Az nem PES 2008 as topik, az KONAMI focis játék topik <#idiota>

Fido4life
jó, ilyen topik címbõl honnan tudná az ember ?

k3nGu
és én meg ezt szúrnám be

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Pacal17
Remélem senkinek sem kell bemutatnom a KONAMI legújabb fociprogramját. Akimég nem ismeri, az töltse le a játék demo verzióját innen