20
-
#20 winnie annyira okos vagy... :P -
HJPOWER #19 Remélem ezzel hogy a telefonos moslék megy a kukába, valahogy a színvonal is visszaáll a megfelelő szintre. -
Loverman #18 lehet h nem nézte, csak "látta". -
winnie #17 a nem nézem nem egyenló a nem láttam-mal. -
#16 Neked tők jó lehet, nem is nézed és nem is hánysz, honnan tudod, hogy nem hánynál ha nem is nézed? -
winnie #15 "20 percig senki sem telefonált be, közbe a "jósnő" azért elvolt.."
hehe, minden tiszteletem a műsorválasztásaidért:) -
Loverman #14 hm... -
Petys #13 Akkor szeretem az ilyen betelefonálós műsorokat, mikor lehet látni hogy senki sem hívja őket, a műsorvezető meg színházba illő drámai jeleneteket vág le.
Vagy másik kedvencem a Hálózat televízión az a "jós"műsor ahova vagy 20 percig senki sem telefonált be, közbe a "jósnő" azért elvolt... -
winnie #12 tök sz*r lehet előtte gubbasztani ennek ellenére. én nem hányok, de legalább nem nézem. -
Zoleeca #11 Na végre...hányok az ilyen műsoroktól... -
Prof William #10 Itt van a kezemben a pénz! A 500 000 forint! Hát nyerje meg! Nyerje már meg!
Na jó adok egy kis segítséget! - 4 lába van és lovagolnak rajta!
- Na miért nem hívanak már?
Félelmetesek ezek a telefonálós showk...
-
#9 az...
tudod, hány embernek látom a havi számlájában a több 10ezer ft-nyi emelt díjas szarokat?... -
Loverman #8 *sigh* -
winnie #7 "közbe meg már többezren csüngnek a vonalon, és mindegyiknek ugyanazt "
nagyon el vagy tájolva:) a spektrumot eleve párezren, tízezren nézik, a játékot ennek a töredéke hívja.
" és a gyanútlan néző meg ugye azt hiszi hogy nem telefonál senki sem, és majd ő...."
te azt hiszed? a néző sem hülye, az első esetből rájön, hogy mi a helyzet. még mindig több az esélyed, mint a lottón nyerni. -
Polemius #6 Régebben aránylag sokat néztem a Spektrumot a tematikus csatornák (discovery, NG, stb.) közül. Aztán egyszercsak látom, hogy ott is megy ilyen szemét műsor. Csomószor pont akkor kapcsoltam oda. Na, ez eléggé elvette a kedvem tőlük, jóval kevesebbet néz(t?)em őket azóta.
Egyáltalán, hogyan juthatott ilyen ostobaság az eszébe valakinek, hogy ismeretterjesztő csatornára betefonálgatós játkot?! -
pauly #5 Jaja,tényleg szemétség amit csinálnak.Na meg Spektrumra ilyen műsort betenni
Bár mondjuk ha úgy vesszük az emberek a hülyék mert betelefonálnak... -
Petko #4 végre, ennek örülök, hogy a rohadt geci szélhámos műsort leszedik
ezeket büntetni kéne, ugyanis tisztán csalás... annyi a trükk hogy a hülye köcsög ott hergeli a nézőket hogy telefonáljanak, és a gyanútlan néző meg ugye azt hiszi hogy nem telefonál senki sem, és majd ő....
közbe meg már többezren csüngnek a vonalon, és mindegyiknek ugyanazt a "Sajnos ön nem jutott be a játékba" dumát mondja az emelt díjas hívásért cserébe... aztán mindent 10000 vagy ilyesmi játékost kapcsolt valóban az adásba.
És ugye agyarországon ezt jogilag elég annyival elintézni hogy alul ott a * meg kisbetű hogy a "Hívás nem garantálja a részvételt"
Ez full tiszta szélhámosság, semmi több. -
#3 Tudom, hogy nem vág ide, de egy kis sztori.
Még 7-8 éve írtam egyszer a Spektrumnak egy elég hosszú, dícsérő és ötletadó levelet, mert szerettem a csatornát. A mai napig válaszra sem méltattak, egy jó ideje már a színvonal sem a régi.
Kb. 1 éve, hogy nagy kedvencem lett a Travel csatorna, nekik is írtam angolul egy dícsérő és ötletadó levelet. 4 nappal később egy viszonylag hosszú levelet kaptam, melyben leírták, hogy mennyire sokat jelent nekik az ilyen levél, köszönik az ötleteket és leírták, hogy miben látnak fantáziát.
Tanulság ---> Van a magyar mentalitás, meg van az összes többi. Tisztelet a kivételnek. No meg ennyit az interaktivitásról kedves Spektrum. -
winnie #2 ööö, mert az egyértelmű. egy vállalatnak a bevétel a legfontosabb. de még az embereknek is. -
chokeerigo #1 "Anno 2005-ben a Spektrum azért indította a Telefortuna című játékát, hogy a csatorna és a nézők közti interaktivitás nőjön..."
Aha, miért nem lehet kimondani, hogy kellett a pénz? :)