Tarr Chronicles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami ötlet?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nos a demó alapján én picit gyengének érzem, amolyan tucat játéknak tûnik, de mint ûrhajós játék fannak persze köteleõ darab.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Imperat, nem töröltél le valami fontot windowsból, ami az alap telepítés része?
GDIFontListClass.CreateFont: cant find font
Aztán meg van egy köv hibaüzenet is, de az nagyon hosszú nem írom le XD
Ami azt illeti valami betûtipussal van a gondja vagy mi az ördög lehet? NEm tudom miért csinálja ezt a gépen. Gondolom nem a hardverben van a prob, mert viszonylag tûrhetõ a gépem. Tud valaki mondani ezzel kapcsolatban valamit esetleg?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
igy a leirásod meg a képek alapján freelancer klonenak tünik, ami egyáltalán nem baj, sõt, személyszerint nekem x3 nem igazán jött be 😊
/fav
Aranyra kerult a Tarr chronicles nevu urhajos jatek az Akela jovoltabol, ami a Freelancer - Elite vonalat erositheti.
Features:
Instant Action – A user-friendly interface ensures immediate "jump in and play" gameplay for all skill levels
Adaptive AI – Intelligent allies provide advice and cover, seeking out and annihilating targets without prompting
Lush 3D Visuals – Dazzling star fields and massive orbital battles spring to life on your PC
Living Universe – From glowing nebulae to glistening asteroid belts, outer space’s remote reaches are yours to explore
Expansive Storyline – Defend the galaxy throughout nine sprawling missions, each with up to 15 quests
Constant Rewards – Earn unique badges, ranks and honors as you single-handedly save mankind
Endless Variety – 60 customizable ships and more than 150 individual parts and weapons
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.