20
-
#20 Az jó hogy Rácz Istvánt meg Talmát megemlítetted,valóban bele lehetett volna írni a cikkbe... (bár a cikk a számitógépes versenyzőkröl szól...)
Viszont akkor ki lehetett volna térni arra is,hogy ki milyen körülmények között szerezte meg azt a helyezést.
Mert ugye Norbi sosem versenyzett hátsókerekes autóval ezelőtt.
Rácz István 2003-as 8. helyezését azért megelőzte,hogy durván akkor 6 éve már különböző hátsókerekes szériákban indult.
Norbinak kb volt 1 napja ismerkedni a technikával.
Talmácsi eredménye az már inkább hasonló, mivel neki sem volt ezen a téren sok tapasztalata viszont tudjuk róla,hogy ő is ufo.
És ha már a számokat nézzük csak, akkor tegyük hozzá azt is,hogy Talma a 14. helyet több mint 55 mp-es hátránnyal szerezte meg, Norbi viszont a 16. helyet durván 34 mp-es hátránnyal...
És ugye nem ugyanabban a mezőnyben.
Igy nehéz összehasonlítani őket. Maradjuk annyiban,hogy mindhárman nagyon nagy tehetségek... -
#19 Itt egy csomó magyar bajnokságot találsz: http://simsporttv.com/ -
#18 Csapattárs, látom kihasználod az alkalmat a reklámra:) -
#17 én is beszeretnék kerülni
én szaroznék akár az életem árán is de megnyerném a varsenyt :-)
Lfs-be hogy lehet nevezni?
BMW M3 Challenge -be szoktam nyomni -
#16 norbi -
#15 Bizony nagyon jól tolja persze nem lett volna rossz ha tényleg a többieket is megemlíti a cikk írója.
Norbival én is versenyeztem még LFS-ben és GTR2-ben is. Nagyon komolyan tolja és élőben is volt már szerencsém vele találkozni az egyik versenye után, egy nagyon szimpatikus rendes embernek vélem az alapján a kb fél óra alapján.
Hajrá Norbi és mindenki aki szeretne vele versenyezni jöjjön a HGTRM kupára itt mindenki rajthoz állhat csak be kell fizetni a szerverdíjat, kell venni egy jó gépet, egy jobb minőségű kormányt na megy ugye a GTR2-t :D
Ha valaki nem talál oda ahool ezt megteheti keressen meg priviben éppen 2 hét múlva indul a köv. szezon úgyhogy most érdemes csatlakozni. -
Cleawer #14 Ki mondta azt hogy szimulátoral nem lehet megtanulni semmit?(még annó egy repülőgépes cikknél osztotta az észt) -
#13 Én is autószimulátorozok már jópár éve. Párszor versenyeztem is Kiss norbival, és még Wéber Gáborral is.(GTR 2-be) Norbi mindig elverte a GTR 2-be Gábort.:) Na meg az egész mezőnynek esélye se volt...
Szóval eszméletlenül jól nyomja virtuálisan is!
Én igazi versenyzéssel nem is akarok próbálkozni, ezt szeretem, élvezem, elég ez nekem.:)
És ezt is lehet profi szinten űzni, akárcsak élőben! Igaz HGTRM tagok?:)
Jah és drukkolok Norbinak, hogy lássuk még a TV-ben, erősebb autókkal! -
neoG #12 school
-
neoG #11 van egy angol:3d driving scool. -
Epikurosz #10 Ismertek olyan szimulátor progit, amellyel a KRESZ-vizsgára lehetne felkészülni? -
neoG #9 aki meg jó kvékbe azt elviszik katonának -
Filiic #8 De jó, nem ártana akkor nekem sem indulnom versenyeken, hátha felfedeznek:c))
Apropó, nem tudjátok abban a bizonyos lfsben mi volt a neve? -
#7 Autosportban mindenki pénzes tróger. :D -
Skyline #6 Amúgymeg a magyar autósportról annyit hogy az indulók jelentős része pénzes tróger akiknek ez a hobbijaebbe feccölnek bele pénzt de kb semmiféle hátterük nincs (és itt főleg clio,suzuki,és egyéb alacsony kategóriás géposztályra gondolok)... -
Skyline #5 Hamár ennyire cikkelünk említsük már meg Wéber nevét is mert igencsak hasonló cipőben jár...
Amúgymeg Rácz Pisti barátom nemzetközi versenyben porshce-val az első 10-ben is volt (2003 Porsche Supercup hungaroring 8. helyezett pl..).
Talmácsi aki inkább a 125-ös mocikategriában ismert 14. helyen futott be...
Én elimserem Kiss Norbert tudását de ha már cikkezgetünk akkor említsük már meg a többi nevet is...
A leon cupáról pedig annyit hogy elég mókás dolgok kerültek napvilágra az istállókban amiket a sajtó nemigazán ver nagy dobra pedig jó tudni..Jópár autó nagyobb (nem az előírt) töltőnyomással állt rajthoz nem egy futamon...
-
#4 Mekkora humorbonbon... -
#3 grat norbi! :)
így tovább báttya^^ -
Kobaljov #2 valszeg arra gondolt, hogy ne botkormányt.. -
Flashy #1 ne autókormányt vegyen, hanem inkább olyat amit a számítógéphez lehet kötni játékvezérlőként :D