K.I.T.T. Transformers lesz?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiváncsi leszek rá.
raven87
Ez a mozifilm plakátja, itt pedig sorozatról van szó.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

mellon
Nem jártam utánna, de a PS munka benne van a pakliban 😊

0Speed0
Ez Koenigsegg CCX... amcsi soriban svéd kocsi?! Hmmm... sztem hülyeség, habár kitudja...

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

mellon
A plakáton EZ az autó szerepel.

KITT SPM fokozat!!!

naja, kicsit elqrtan néz ki ez az autó... szerintem az eredeti trans am még ma is bõven megállja a helyét, nem értem mit kell itt xarozni?<#szomoru2> meg hassi bátyót is simán be lehetne palizni, igaz, lenne mit alakítani rajta, de egy-két sétálóért, vagy hubiért csak elvállalná a szerepet?<#mf1>

Blackmail the Universe

0Speed0
Azért nem olyan sz@r ez a Solstice...

De tényleg a Trans Am lenne az igazi.

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Magoo
KITT számomra mindig is a 3. generációs Pontiac Trans Am marad, semmi más! Ilyen gömbölyû fostalicskák közelébe sem érhetnek annak a csodálatos tervezésnek amit akkor összedobtak! Ahogy látom, megint valami TEAM KNIGHT RIDER típusú "ZS" kategóriás szart fognak összerakni. És most azért jött elõ az átalakuló téma, mert ütött a Transformers mozi és gondolták ha ilyet lehet csinálni akkor miért is ne....pfff eredetiség nulla.
Mondták volna azt hogy visszahozzák a régi autót, meg David Hasselhoff-ot a pilot-ra és Michael átadja a stafétabotot (na meg KITT-et) valami ifjú titánnak. Az még be is jött volna! de így nem.... 😞

Risu Führer
szerintem ez már nem lesz olyan jó mint a régi...szerintem ez a kocsi már nem kitt hanem kitt gyereke 😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Randal
Elég undormány egy gépezet.

az az SPM fokozat volt meg volt a turbó mód... ahhhh... a régi szép idõk... nosztalgiából most is néha belepillantok a sorozatba... Michael Bukósisakfej Knight yikes

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Azért ez az átalakulás téma kicsit gáz, bár ne feledjük az eredeti sorozatban is volt némi átalakulás, mikor x-edjére átalakítottásk (akkor tudott vmi gyorsan sdzáguldani).

Az ilyen nyitott dizájn kocsik meg szart sem érnek, mert kilûövik belõle Májkült és máris annyi a fõ(?)szereplõnek <#violent><#hehe>
Bionic Woman? :röhög: Az meg mi?
Háááátt Ehez nemtudok mit hozzászólni.......:S

naneeeeee
Knight Rider hálás téma...de ez az átváltozósdi nem fog kicsit plagizálni a "Száguldó Viperával"?...
InfectedMann
LoooooooL 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"