3291
-
#611 ez esetleg bannernak? már régebben csináltam -
#610 én még bele is mentem volna
(nálunk Dunaújvárosba amúgy is gyakori dolog a főiskolások közt a sörpárbaj...) -
#609 Ekkora állatságot XD
Valakit bele akarsz döngölni a földbe, erre meghív piálni, csak hogy ne kelljen harcolni -
#608 sealed sword frenzy. -
#607 melyiket? Memories in the Rain vagy Sealed Sword Frenzy? :P am mind2t -
#606 jump festát láttátok? egész jó lett csak rövid lett a harc benne. :( -
Mirk #605 hát nem ártott volna valami fasza kis teknika de amikor előjöttek azok a virágok.... megpróbálják nagyon elmhumorizálni a dolgot -
#604 A mostani rész egész jól indult, tetszenek az assassin fegyverek, de a Kenryuu vagy melyik zanpakutoja... az kész volt... tönkretette az egészet :\\\ pedig ebből a felállásból egész jót ki lehetne hozni :S -
#603 pedig én rádnéztemXD de mégis... -
#602 énha vkinél uj logot látok és nem ismerem fel ránézek ki az... -
#601 neröhögjetek engem is megtévesztett az ő logója mikro először láttam -.- -
Fbn Lx #600 én a helyedben azt hazudtam volna, hogy tudtamén, csak poénkodtam -.- -
#599 ááhXD
sry:D:D -
#598 :DDDD -
#597 ronihun te mit szolnál hozzá?
hát felölem ok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én vok ronihun;) -
#596 ronihun-t kérdezd, övé a topic...amúgy részemről oksa:D -
#595 csináltam bannert. Szerintetek esetleg lehetnék házigazda? vagy felesleges? kiírnám mikor jön új rész hol tart az anime stb. -
#594 De határozottan jól áll neki:D -
faláb #593 Igen, szerencsére:D -
#592 :O
Hitsugaya új szinkront kapott a magyarban? :D -
#591 igazad van a grafika jó. Legalább szép fost kapjunk már. Anno a bounto-s részeknél voltak olyanok gagyi ábrázolások ... de büszkén kihúzom magamat mert végignéztem az összeset. :D -
Mirk #590 a harc igen gagyi volt
ichigo olyan sebességgel mozgott mint én kaja után -
#589 az lesz. legalább grafikailag jó xD még új részt nem láttam... első 2 filler alapján bizakodok :S -
#588 170 elég szánalmas lett :( ha ez is egy bounto sagahoz hasonló hosszúságú filler lesz akkor felakasztom magam. :S -
#587 szerintem ez az új rész nagyon rossz volt:(
a történet elég lapos, és a harc sem volt valami jó a bérgyilkossal:\
inkább Agamai tájcsóra koncentrálnának:D -
#586 Ichigo "maszkkal" győzte le kenpachit. Legalább is bizonyos szempontból nézve. Mikor összecsaptak Kenpachi mögött egy szellemi energiából álló koponya jelent meg, míg ichigo mögött a hollow maszk+miután magához tért megint nála volt a maszk. -
Mirk #585 hm nem is tudom ki írta már de így most nekem is eszembe jutott ez, hogy mennyire meghatározhatatlan/változó Ichigo ereje.
A 36-7-8-adik részben(tehát nagyon az elején, bankai, hollow, maszk meg minden nélkül) Ichigo legyőzi Kenpachit(aki levette a kis szemkötőjét is tehát komolyan harcolt). Azt a Kenpachit akit aztán pár rész múlva 2 kapitány 2 bankai-val nem tud legyőzni. Aztán Ichigo legyőzi Byakuyat is. Aztán Ichigo szar. Kegyetlenül. A fillerekben a bountoknál minden második részben elverik, aztán meg az arrancarok ellen se teljesít túl jól.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miközben a mangában már byakuya simán leveri a hetediket(?), kenpachi meg noitorát az ötödiket.
Akkor hogy is van ez? Bankai meg maszk nélkül leveri Kenpachit, aztán bankai+maszkkal Byakuyát, de Grimmjovval ali tud mit kezdeni. Még a táncolós former espada ellen is csak szívott amíg fel nem vette a maszkot.
De akkor hogy tudta "gyerekfejjel" legyőzni Kenpachit?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kenpachit aki végzett az ötös espadával -
Mirk #584 jajj nekem megnéztem 2 részt szinkronosan...
néha sírtam néha röhögtem de amikor meghallottam kenpachit egy 15 éves gyerek hangján megszólalni inkább kikapcsoltam... -
#583 zarakival teljesen egyet értek veled ^^
-
#582 -
#581 Nos ebbe belekezdtem még anno, de jó régen nem folytattam. Talán egyszer. De nem rossz anime, megvan a hangulata. -
Mirk #580 shijinél nekem a ceroja tetszett legjobban^^ az egy jó jelenet volt -
Fbn Lx #579 ha már kedvenc karaktereknél járuk, Hirako Shinji & Urahara for prezident! o.O
a nagyfogú, franciafejű szőke, aki durvajól harcol. Meg a komikus, de titokban rohadterős kutató. Azért szeretem ezeket, mert mindkettejüknek érdekes egy jelleme van :) -
#578 hát igen aizen is erős de neki nem tetszik annyira a karaktere persze amikor kiderült h árulok akkor ledöbbentem de aizen az olyan aki nem nagy harcos gyorsan elintézi és kész mert ö benne van erő valszeg ha már uralja hueco mundot -
#577 jaaaah:D thx -
#576 még Aizenre is kiváncsi vagyok... -
Mirk #575 szőrös arc, rózsaszín kimonó, szeretne prütykölni a szigorú arcú lieteunantjával, és inkább inna egy szakét sadoval harc helyett -
#574 ja tényleg, Urahara is jófej :D a legjobb karaktereket nem harcoltatják :-c -
#573 pont azokat a karaktereket szeretm (ulquiora,urahara,gin) akik nem mutatják annyira az erejüket de tudni lehet h nagyon erősek pl ulquiora a nyugodtságával ... ö nem a legerösseb de nagyon jo karakter,ichimaru hát ő a legjobb kiváncsi vagyok az erejére és kisuke-san is eléggé erösnek tünik azza la multtal
edit: Ja igen a komédia is :) mikor az arrancarok ellen küzdöttek felnevettem többször hogy szivatta a 10est asszem bár már nem nagyon emlékszem -
#572 Shunsuira...ő kicsoda? nem ugrik be:D