Borravaló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Egyébként a lelkes amatõröknek:
"Mikor adsz borravalót? Jár alapból vagy elégedetten, megfelelõ szolgáltatás után adod?"
Jatt. Alapból kb 10%. Ha minden rendbenmegy, és van vmi plussz a szolgáltatásban, v csak alapból professzionális, akkor mindenképp adok.
Adok, de nem jár. Elvárni nem lehet, bár megteszik...
Ha meg pl a mixer csaj, tetszik, és jól összedobjuk a koktélt, akkor van, hogy fizetek neki is egy italt, vagy nagyobb jattot adok neki.
De most mondom, ha nem jól csinálod, egyértelmûen barmot csinálsz magadból. Részemrõl errõl ennyit.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Benzinkút (ha normális a kutas és lemossa a szélvédõt): 50-100 HUF
Kaja rendelés (ha emberi idõben kihozzák): 50-100 HUF
Étterem (ha rendes a pincér és jó a kaja): kb. 10%
pc, xbox, xbox360, DS Lite terv: wii
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Ha egy értékesítõ elpasszol neked egy 5 millás verdát, egész kellemes jutalékot kap utána.. Egyik csapattársam a Mercedes szalonban dolgozik, majd kiugrott a bõrébõl, mikor valaki leadott egy rendelést egy S osztályra.. Szal õ is kap jattot valamilyen úton-módon.. Vendéglátásban alapvetõen illik, ha elégedett vagy a szolgáltatással, mivel nagyon sok pincér minimálbéren van, és a jattból él.. /ezzel érik el, hogy jól végezze a munkáját. Ha paraszt, nincs jatt ugye, éhendögleni meg nyilván nem akar./
Fodrásznak is illik jattot adni, hamár órákat pepecsel kizárólag a te fejeddel (mondjuk a tieddel nem feltétlenül, de egy nõnél már rúghat simán 3 órára), és összehoz valamit ami neked nagyon tetszik.. Ha nem, akkor nyilván nem jár..
Ahol én sem adok, az a benzinkút. Azonnal ott kezi a kis köcsög, hogy lerohan: tankoljak EVO-t, Vpowert, Carrerat, stb. Utána megpróbálja elhitetni velem, hogy tuti kevés az olaj a kocsiban, után kellene tölteni.. Ott az összes látszólagos kedvesség színtiszta lehúzás.. Olyan is volt már, hogy nem prémium benzint kértem, és pofátlanül telerakták a gépet 290ft-os gázolajjal, én meg pislogok bent a pultnál, hogy mér 15ezer..
"És ki szerintem olyan sincs akinek jönnek a havi csekkek és egy két ezerrel többet fizet be a gázért, a vízért a villanyért stb vagy akár az internetért."
Lopásra nyilván nem jattol senki.
Ennyi erõvel mindenkinek kellene adni borravalót. A zokniárustól az autókereskedõig bárkinek.
Nem hinném hogy van itt olyan aki vesz egy 4-5 millió körüli új autót és mert az értékesítõ egy hónapon keresztül mosolyog rá odaad neki vagy 20ezret mert olyan kedves volt.
És ki szerintem olyan sincs akinek jönnek a havi csekkek és egy két ezerrel többet fizet be a gázért, a vízért a villanyért stb vagy akár az internetért.
szerintem
lehet hogy én vagyok a köcsög de én nem adok
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
szerencsére velem ilyen nem fordult még elõ, hogy nem akart visszaadni, meg ahonnan rendelek, általában pizzát, egy ismerõs csinálja és neki adok is.
ilyenkor szoktak beleköpni a tésztába, meg elfelejtik belerakni a kis fehér mûanyagot, aztán vakargathatod le a kartondobozról a pizzád, arról nem is beszélve hogy nem vágják fel... de mondd csak -.-
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Born to win
Szerintem a vendeg joga eldonteni hogy ad e vagy nem ad ezert nem szeretem amikor benne van (fizesse meg a vendeglatos a pincereket ne a vendegtol varja el) ha jol vegzi a dolgat a pincer, baros stb. akkor ugyis adni fognak neki.
Born to win
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Ilyenkor megmondom, hogy majd hozza vissza a csomagot, mikor már van aprója.. És pár óra múlva már tud visszaadni..
.: mobilize.hu :.
Szórakozóhelyen 50 forintig otthagyom az aprót, étterembe meg nem sûrûn járok, de mikor Prágába voltam, akkor pl ott volt a számlán a felszolgálási díj.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A te eseted persze más téma, fém apró kellene hogy legyen náluk.
Dede: pizzahutban kajáltam, mert volt ilyen 3000 ftért kapsz nagypizzát + 2 mozijegyet akció pár honapja (most is van, ismét). Kártyával fizettem, és a csávó asszonta, hogy "üssek be amennyit gondolok".
Amúgy a Kutyaszorítóban c. blockbuster elején is hasonló okoskodás megy az borravalóról, Mr. Pink nem akar fizetni ^^
shit happens
Ha lapon 750 akkor is :)
múltkor annyira túlzott, hogy a 750-es kajára aszondja: "csak ezresbõl tudok visszadni" mondom anyád! futár létére csak ezresek voltak nála. Aztán ott sírt a szája, elkezdi: menjek el a kútra váltassam fel a pénzem. Aha és a munkaidõmet majd kiüti v mi? jól felhúzott ott is hagytam a francba. Ha mostanában rendelek elõre szólok hogy ha nem tudnak visszadni ki se hozzák mert nem fogok perkálni.
De akinek a száját egy este alatt nem hagyja el egyszer sem a légyszives szócska, az ne számítson korrekt kiszolgálásra.. (sõt, korrekt számlára se >:) )
Btw. ez a csapolt sört nem szabad inni, meg pancsolják a tequilát szerintem fasság. Csapolt sör zárt rendszerben van, elég komoly buherálás kellene hozzá, plusz a sörgyár csekkolja havi egyszer..
A rövidet meg nem szokás pancsolni, mert könnyû kiszúrni.. Ahelyett inkább az fut, hogy kommersz piát kapsz ahelyett amit kérsz.. Pl Finlandiás üveget megtöltik alaszka/kalinka stb-vel, Gordon, vagy Bombay saphire gin helyett rádsóznak valami tesco-s szart..
Ami tilos: bacardi cola, vodka nari és hasonlók kérése, egybeöntve.. Ezeket mindig külön, és összeöntés elõtt meg kell kóstolni ;)
étteremben 10%, de ha nem vagyok elégedett akkor nem, örüljenek, hogy nem fizetés nélkül mentem el, volt már rá példa. 1 órás késéssel kihoztak egy tescos pizzaalapra kent ketchupot és sonkát sajtot, mondtam, hogy by és elmentem.
az is gáz sztem mikor elvárják a borravalót (mo.-n nem igazán, inkább külföldön)
.: mobilize.hu :.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
gamertag: kenobita
Pultnál van, mikor hagyok, van mikor nem, de vissza szoktam vinni a sörösüvegeket. :-)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.