35
Ha mostanában valami olyan történt veled, amit a világ elé tárnál, akkor ide tegyed! Ha akarod, képpel illusztrálhatod.
-
#35 Close - kérésre. -
#34 Az ember egy darabig sokat forgolódik, aztán elszédül és a legtöbben beleragadnak egy irányba. Ez a megoldás nem a legjobb sztem. Mindig kell, hogy tudj váltani. Sávot, esetleg irányt is. -
#33 pech cimbora,...max. annyi, h az idő megoldja...megfogja..szal fel a fejjel, az életbe lesznek sokkal nagyobb csalódásaid is -
n3whous3 #32 És megintcsak kérem a társaságot, hogy NE offoljon, csak az írjon ide, akinek van valami értelmes szövege. -
#30 Fordulópont?Már volt..Egy lány.Benne megleltem az igazit.Minden tökéletes volt.De bő egy hónapja elhagyott!:(
Tényleg szar az élet..De ennyire?Biztosan így volt jó.Nem tudom.De senkinek nem kívánom azt,amit éreztem/érzek. -
#29 Ezé mész mindenhova gyalog -
#28 az ilyen körforgalmakat sohasem értettem... -
#27 Mer erre gerjed. -
Aspyrin #26 Jajmá' :)
Éljen az ifjú pár :D -
#24 akkor viszon méééé szólsz be?????? -
Nyarlathotep #23 Látod, van akinek sikerült! :D -
#22 ha valaki társkerizni akar akkor nem ezeket a topikokat látogatja sztem. -
zoolee #21 Grat...
Nevét el küldhetnéd pirivi ben.X] -
Nyarlathotep #20 Tudtam, tudtam, hogy valaki ezt fogja kérdezni! :D :D Figyelj komám, mennyél fel egy ilyen társkereső oldalra, és azon veszed észre magad, hogy mindig van egy jobb, van egy jobb, van egy jobb... és ebben a csajok profik! ;) -
#19 te játszottál már le ilyen meccset? Vagy tapasztalat és megszivtad??? -
#18 miért neked már volt ilyen tapasztalatod? -
#16 Offolást, csesztetést befejezni, mert sírás lesz a vége! -
#15 ez gonosz volt. -
#14 Megcsaltál te céda! Rossza biáccs vagy -
#13 schrank az ? -
Nyarlathotep #12 Napersze, lehet, hogy srác volt az MÁSik fél! :D :D -
Nyarlathotep #11 A nagy programozó matematikus...nyilván izmos test, atlétapoló, kockás has... :D Ha a netről szedted fel a csajt, akkor biztos lehetsz benne, hogy azóta már más elött is térdeld! :D -
#10 Tessék fordulópont.
amúgy grat -
#9 érdekes topik... nekem az új sulim -
blackgamer #8 SG-n? és hogyan? -
Thanatos #7 fordulopontok..., hmmm, a kertkapu..., midnig onnan fordulok vissza ha otthonhagytam valamit... -
#6 -
#5 hát ez nagyszerű:))) -
#4 Én is szeretlek! -
Aspyrin #3 Összejöttél Katával? Te tudod -
#2 -
n3whous3 #1 Hát velem "csak" annyi, hogy azt hiszem megtaláltam az igazit. De nem is hiszem, tudom. Ja és kösz az SG-nek, mert innen volt a másik fél is :). Őt nem keverném bele engedély nélkül, szóval most mást nem mondok...