Fordulópontok az életben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Close - kérésre.
piros mogyi
Az ember egy darabig sokat forgolódik, aztán elszédül és a legtöbben beleragadnak egy irányba. Ez a megoldás nem a legjobb sztem. Mindig kell, hogy tudj váltani. Sávot, esetleg irányt is.

Ne etesd a trollt!

Kandurex
pech cimbora,...max. annyi, h az idõ megoldja...megfogja..szal fel a fejjel, az életbe lesznek sokkal nagyobb csalódásaid is

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n3whous3
És megintcsak kérem a társaságot, hogy NE offoljon, csak az írjon ide, akinek van valami értelmes szövege.

púúúúú

Truck Driver001
Fordulópont?Már volt..Egy lány.Benne megleltem az igazit.Minden tökéletes volt.De bõ egy hónapja elhagyott!😞
Tényleg szar az élet..De ennyire?Biztosan így volt jó.Nem tudom.De senkinek nem kívánom azt,amit éreztem/érzek.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Rash87
Ezé mész mindenhova gyalog <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

89
az ilyen körforgalmakat sohasem értettem...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

AntiHero
Mer erre gerjed.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jajmá' 😊
Éljen az ifjú pár 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

pipacs01
akkor viszon méééé szólsz be??????

Látod, van akinek sikerült! 😄

pipacs01
ha valaki társkerizni akar akkor nem ezeket a topikokat látogatja sztem.

Grat...
Nevét el küldhetnéd pirivi ben.X]

Tudtam, tudtam, hogy valaki ezt fogja kérdezni! 😄 😄 Figyelj komám, mennyél fel egy ilyen társkeresõ oldalra, és azon veszed észre magad, hogy mindig van egy jobb, van egy jobb, van egy jobb... és ebben a csajok profik! 😉

pipacs01
te játszottál már le ilyen meccset? Vagy tapasztalat és megszivtad???

pipacs01
miért neked már volt ilyen tapasztalatod?

Pheel
Offolást, csesztetést befejezni, mert sírás lesz a vége!
antijuve
ez gonosz volt.

ups and downs

Tinman
Megcsaltál te céda! Rossza biáccs vagy <#nyes><#mf2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

rekettyes
schrank az ?<#hehe>

Napersze, lehet, hogy srác volt az MÁSik fél! 😄 😄

A nagy programozó matematikus...nyilván izmos test, atlétapoló, kockás has... 😄 Ha a netrõl szedted fel a csajt, akkor biztos lehetsz benne, hogy azóta már más elött is térdeld! 😄

AntiHero
Tessék fordulópont.

amúgy grat<#pias>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

trogerzsiger
érdekes topik... nekem az új sulim<#nyes>

SG-n? és hogyan?

fordulopontok..., hmmm, a kertkapu..., midnig onnan fordulok vissza ha otthonhagytam valamit...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Adi
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

antijuve
hát ez nagyszerû😊))

ups and downs

Spaw
Én is szeretlek!<#vigyor>

Összejöttél Katával? Te tudod <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SötétBarom
<#miaz>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

n3whous3
Hát velem "csak" annyi, hogy azt hiszem megtaláltam az igazit. De nem is hiszem, tudom. Ja és kösz az SG-nek, mert innen volt a másik fél is 😊. Õt nem keverném bele engedély nélkül, szóval most mást nem mondok...

<#love11>

púúúúú