808
  • stargatelost
    nem lesz season 5, ez biztos...sajnos...
    viszont jövőre ugye jön a Hero Generation :)
  • stargatelost
    hát ezt így most mind összevetve hihetetlen sok hiba, paradoxon volt ebben a részben :D de attól még király volt :D de akkor is figyelhettek volna erre :) (legalább az anya dologra :) )
  • Klemice
    micsoda kokszos keménycsávó lett már ben amugy :D
    csak nem értem hogy hogyha nonstop űrlény :P
  • Broafka
    Engem is érdekelt amúgy kik az anyukák :P

Egyébként nem tetszett hogy így megfiatalították Grandpa Max-et!

Azt nem értem még ebben a részben, hogy Devlin miért tudott úgy átváltozni mint az apja? olyan formává? (lehet hogy elmondták, csak nem kaptam el azt az angol mondatot)

Egyébként ki fog derülni szerintem így szép lassan hogy Vilgox, hogy került ki a Null űrből

amúgy meg Kevinnek is ki kellett kerülnie egyszer a Null űrből mert hát hogy lett akkor a Devlin, nyílván nem 11 évesen kapott el egy csajt! :D
  • Broafka
    jó, mondjuk ezt mindig is tudtuk hogy azért Ben nem az eszéről volt híres! :D
  • Klemice
    hát gondolom ha lesz 5. évad akkor kapunk ott is jövőbeli részt
  • macselek #82
    Fú, ez nagyon király egy rész volt! Ez a ken 10 folytatódni fog még?
  • stargatelost
    jaja, ez is igaz :D :D

amúgy észrevette valaki, hogy Ken barátai közül az a narancssárga idegen az Billy-ről lett mintázva a Billy és Mandy kalandjai a Kaszással című rajzfilből? :D Csutt ugyanaz a ruha van rajtuk :D
  • Magoo
    apropó...Ben miért nem használja Graymatter eszét az omnitrix mastercode feltöréséhez? :D Bazz a fia rájön erre 10 évesen és ő nem???? :)
  • stargatelost
    jah, előkaphatta volna legalább az egyik idegent Ken :)
  • Klemice
    engem pár dolog érdekelne a 10 űrlény amit ken kapott
    le volt írva sorrendben banyek de már módosították wikipedián a cikket azért bemásolok valamit

In the episode "Ben 10,000", set twenty years into a possible future, a thirty-year old version of Ben has access to 10,000 different aliens, of which he demonstrates three not yet accessible by the present Ben. Spitter is a large, blowfish-like alien with the power to spit slime at high pressures. Buzzshock is a green Megawhatt. Articguana is a blue lizard-like alien that can breathe freezing vapor.

A number of alien forms were mentioned in the episode "Ken 10", although none have made an onscreen appearance. Snakepit, Sandbox, and Shellhead were among Ken's starter aliens. Shellhead is a turtle-like alien that can hide its head in its shell. Snakepit and Sandbox's powers were never mentioned. Another of Ken's initial aliens was Toepick, until he was replaced by Grey Matter (Ken described him as "too gross even for [him]"). Ken said that he would have liked to use Atomix.

tehát nem megawhatt hanem buzzshock :) valamint a 3 idegenről nem tudunk semmit
  • Magoo
    Sztem is nagyon ütős epizód volt...engem speciel marhára nem érdekel kik Devlin és Kenny anyukái...
    Ben jól nyomta :D Viszont Max hogy le van fogyva...biztos olyan már mint Darth Vader...inkább gép mint ember :)
  • stargatelost
    jah és Devlin anyja vajon ki lehetett? necces a dolog :D
  • stargatelost
    hű, tényleg ütött a rész rendesen!
    és normálisan követte a történetet (Kevin-Null Void-kiszabadulás....)a filmmel ellentétben...
    amit viszont nagyon de nagyon hiányoltam, és egész végig vártam, az egy pár új idegen feltűnése....nem gondoltam volna, hogy egy ilyen lehetőséget csak így kihagynak, és csak a régi idegeneket használják...
    másik kérdés: ki lehet Ken anyja ? :D
    Kevin tinenegyezer viszont naggyon durván nézett ki :D

mindezt összevetve végülis jó kis filler epizód volt :)
  • Klemice
    hát ez nem semmi rész
    eddigi legjobb
  • Klemice
    ken10 online
  • Klemice
    valszeg belekerül vilgax is meg eye guy is valamelyik részbe remélhetőleh
  • Snowboarder12
    biztos az eddig még el nem készült részek egyikében benne lesz benne hogy miként szabadult ki. Eye Guy-t pedig tényleg egy másik részben kellett volna bemutatni, szerintem. no mind1, ez van
  • stargatelost
    ok, köszi
    meg is néztem, tényleg ugyanaz, csak ugye az elején ....
    ennek amúgy mi is volt az értelme? Ezt az Eye Guy-t egy külön epizódban is bemutathatták volna....

más: angol fórumon is megkérdeztem hogy került oda Vilgax és miért nem esett szó róla, hogy szabadult ki a Null Űrből, de ott sem tudtak rá normális magyarázatot adni....
  • Snowboarder12
    innen egyszerűbb: www.ben10omnitrix.mindenkilapja.hu
    (de szinte ugyan az mint az 1-es verzió)
  • stargatelost
    nah, most jöjjön egy hülye kérdés:
    a ben-10.net-ről hol lehet leszívni a SotO 2-es verzsönt? mert nem igazán találom...és mininován sincs fenn...
  • XLR8
    A mozifilmet hol lehet majd megnézni? És miről szól a Ken 10 és a Ben 10 vs. The Negative Ten?
  • Klemice
    engem a negative 10 érdekel igazán és az hogy lesz-e több évad mert ugye vége a vakációnak
  • stargatelost
    jaja, már én is várom :)
    és akkor utána nov. 21-én lesz megint csak Ben 10, és akkor is a Race against time!!! (bazz de kíváncsi vagyok már rá :D)

többi epizód air dátumáról tud valaki valamit?

4x08 Goodbye and Good Riddance
    4x09 Ben 10 vs. The Negative Ten (1)
    4x10 Ben 10 vs. The Negative Ten (2)
  • Klemice
    jeee fajin szombat este megint szedhető lesz az új rész ken 10
  • stargatelost
    köszi szépen :)
  • Kandurex
    csökkentsd le a méretét, mert látod kilóg a téma rekordból!
  • Klemice
    na valami ilyesmit akartam összehozni háttérből vagy protector of the earth borítóból csak a színek nem jöttek össze szerintem jó lesz
  • stargatelost
    jaja, tényleg, Null Űr. Nah, azt hittem csak én nem vágom ezt a Vilgax dolgot :D

banner ügy: nemtom, mennyire lehet ilyet csinálni, de a ben-10.net-en találtam egy faja képet, ami elég jó lenne bannernak....
    szal nem saját készítésű...vélemény?
  • XLR8
    Van a filmben egy baki. Az űrálomáson a herekedős résznél egy-két másodpercre üres Ben bal csuklója tehát nem volt ott az Omnitrix.
  • XLR8
    Az a másik világ a Null Űr és tényleg ott agadt ezt én sem értettem. Én arra számítottam hogy egy Upgrade féle idegen készítette az Omnitrixet.
  • stargatelost
    nah, megnéztem a filmet :D nagggyyon ááállat volt :D :D végre megismerhettük az Omnitrix készítőjét :)

csak valami nem volt tiszta...nem úgy volt, hogy a második évad végén Vilgax abban a másik világos helyen ragadt? (meg Kevin is)
    vagy csak rosszul emléxem? vagy kihagytam valamit? (sorry ha baromságot kérdezek :) )
  • stargatelost
    jaja, tényleg nem nehéz megérteni :)
    már húzom is lefele :)
  • Klemice
    egyszerű a szövege :) ha érettségire vagy nyelvvizsgára készülsz még hasznos is :D
  • stargatelost
    aham, értem
    és akkor gondolom felirat sincs :( mind1 megnéztem 4x01-4x04-ig, megértettem, úgyhogy sztem a filmmel sem lesz gond :)
  • Klemice
    banner ügyben az van hogy összeszedtem pár képet amit nem tudok normálisan összerakni meg nincs is időm
  • stargatelost
    szóval... senki többet harmadszor....? van felirat vagy nincs? :)
    banner ügyben van valami Klemice?

most jött le az első négy rész, elsőn már túl is vagyok, nem volt rossz :)
  • stargatelost
    a Secrets of the Omnitrix-hez látezik angol felirat?
  • XLR8
    kössz
  • Klemice
    jaja