Hour of Victory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

trogerzsiger
ja a konzol szólt neked, a célkereszt miatt :-) többi szólt a topiknyitónak

Én?
Talán a topik nyitóját kérdezd, lál.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

tobias88
én is beszívtam...
Bence94
ja sajnos szar a keresõ

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

okés de a keresõ.........áhh mind1 akkor del pls

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Bence94
bocs de én már elõbb megnyitottam úgyhogy del.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ritka szutyok egy játék.Legalábbis a Xbox 360-as demó alapján.A full verzio azok után már nem érdekelt,de beszédes hogy netes játékoldalak a 10/3 körlüli "massziv" pontszámal jutalmazták...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

trogerzsiger
Az konzol... sztem pcén még ennél is gagyibb lesz.. de ezt hol olvastad? nem lehet hogy konzolra jön?

Erre kíváncsi leszek, bár eléggé szar ez a célkereszt 😛.

nem tudom

én nekem azt mondták hogy nem lehet olyan rosz a game képek alapján nem egy unreal t 3 de sztem jónak tûnik föleg a story

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

trogerzsiger
ez az amit lehuztak konzolon?

Elvileg ma van a hivatalos pc-s megjelenés.Nforce-on legalábbis 09.24-áll.

A Midway mindeddig határozottan tagadta, hogy Hour of Victory címû gyöngyszemük Xbox 360 mellett más platformra is megjelenne, néhány figyelmes szem azonban kiszúrta, hogy az ESRB frissített listájában a játék neve mellett a PC jelölés is szerepel.

A Hour of Victory második világháborús mivoltából eredendõen talán nem érdemelne az átlagnál nagyobb figyelmet, viszont a három részletesen kidolgozott fõszereplõ karakter és a már-már filmekre emlékeztetõ történetvezetés miatt azért reménykedünk, hogy az ESRB nem tévedett a PC-s megjelenéssel kapcsolatban.