15
Hour of Victory pc-re
-
Dexantreal #15 Okés. -
#14 ja a konzol szólt neked, a célkereszt miatt :-) többi szólt a topiknyitónak -
Dexantreal #13 Én?
Talán a topik nyitóját kérdezd, lál. -
#12 én is beszívtam... -
#11 ja sajnos szar a kereső -
hitch #10 okés de a kereső.........áhh mind1 akkor del pls -
#9 bocs de én már előbb megnyitottam úgyhogy del. -
Gabe18 #8 Ritka szutyok egy játék.Legalábbis a Xbox 360-as demó alapján.A full verzio azok után már nem érdekelt,de beszédes hogy netes játékoldalak a 10/3 körlüli "massziv" pontszámal jutalmazták... -
#7 Az konzol... sztem pcén még ennél is gagyibb lesz.. de ezt hol olvastad? nem lehet hogy konzolra jön? -
Dexantreal #6 Erre kíváncsi leszek, bár eléggé szar ez a célkereszt :P. -
hitch #5 nem tudom
én nekem azt mondták hogy nem lehet olyan rosz a game képek alapján nem egy unreal t 3 de sztem jónak tűnik föleg a story -
#4 ez az amit lehuztak konzolon? -
hitch #3 Elvileg ma van a hivatalos pc-s megjelenés.Nforce-on legalábbis 09.24-áll. -
hitch #2 képek -
hitch #1 A Midway mindeddig határozottan tagadta, hogy Hour of Victory című gyöngyszemük Xbox 360 mellett más platformra is megjelenne, néhány figyelmes szem azonban kiszúrta, hogy az ESRB frissített listájában a játék neve mellett a PC jelölés is szerepel.
A Hour of Victory második világháborús mivoltából eredendően talán nem érdemelne az átlagnál nagyobb figyelmet, viszont a három részletesen kidolgozott főszereplő karakter és a már-már filmekre emlékeztető történetvezetés miatt azért reménykedünk, hogy az ESRB nem tévedett a PC-s megjelenéssel kapcsolatban.