DarkPirates

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benc16
nem is tidom.,.. 😄

amugy majd most készítemel az odlalam talán segíthetnél, www.segednevelde.extra.hu írj PÜ -t és add meg msn -edet.

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

CzGobe
igen? komolyan? na ne mondd! szerinted miért akarok árfolyam adatbázist csinálni? 😊

eom$

Benc16
igen, de a kereskedéssel a legtöbbetlehet... 😊

CzGobe
én arra gondoltam, h csinálni kéne ehhez is 1 játékossegítõ oldalt, ahol pl ki vannak írja a kereskedések árfolyamai, mert egyesével bejárni az összeset és irogatni, h itt ezt éri meg venni, h ott eladhassam az 1 kicsit lassú, az 1 órás körök miatt, de van amikor semmit sem ér meg venni, akkor meg gyors is, de unatkozol 15 percet ^^

Szóval egy óránként frissülõ adatbázisra gondoltam, amit páran irogatunk... de jelenleg azt se tudom, h mindenkinek ugyanaz-e az ár...

Amúgy kreditet keresni munkával lehet, kereskedéssel vagy csatával.

eom$

Üdvözlünk az univezum mélyén...^^

Benc16
😄DD

Regisztráltam mert láttam reklámját az OGAME-en, de aztán elfelejtettem és otthagytam <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Pigo
Rákkatintasz a linkre a #3-ban és meglátod.(amúgy ilyen netesjáték mint a Bitefight,meg a travian)

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Ez mien fajta játék? mármint iyen netes izé? vagy lekel tölteni? vagy most hogy?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Benc16
kösz, de az elején még nem egyszerû megérteni... 😄

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

nekem meg nem😄
na mind1,neked jó szórakozást😄

Benc16
oké 😊 nekem nagyon tetszik a játék 😊

regisztráltam,majd meglássuk,hogy milyen

Benc16
ez egy ilyen ûrhajós játék, vannak különbözõ ûrhajók, amit venni lehet, ezeknek pár funkciója, lõszer... különbözõ klánokba léphetsz... link

ezmiez?

Benc16
Hellosztok!

Ezt a topickot azért nyitottam, egyrészt mert nem volt, másrészt meg, minden ötletre kíváncsi vagyok, hoyg hogy lehet egyszerûen pl. kreditet keresni.