Máris készül a Resident Evil 4?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UMBRELLA !YE !/forumkepek/2008_04/180pxumbrellacorporationlogo
Kell lenni négynek a 3. résznek egyáltalán nem végleges a befejezése .
A sztorinak maradnia kell és tovább menni...PL.Alaszkában mitörténik mikor elmentek oda,vagy a Védernyõtanácsal.
Öhöm-öhöm, mi az hogy lezárja Alice storyját? Hát igencsak nem, most lenne a marha nagy lényeg, nagyon jól meg lehetne csinálni a negyediket Milla-val is. Ilyen befejezéssel nem hagyhatnak minket Milla-szál nélkül.

Szerintem meg nagyon jó volt az elsõ két rész. Remélem a harmadik is lesz olyan, mint azok.

hát ja...

Remélem a Claire-vonal már igazodni fog teljes mértékben a könyvhöz és játékhoz, az új ízt adna a szériának.
már az elsõ rész is? honnan tudod, hogy a 2-3. rész nem volt atomkirály?

(nem mellesleg, kissé énközpontúnak tûnik a "nekem nem tetszik, nehogy már folytassák és megnézze olyan, akinek tetszik" hozzáállás.)
Én komolyan nem értem minek folytatni ezt az egész Resident Evil dolgot, mikor már az elsõ rész is enyhén kritikán aluli volt!(?) (sztem)
Ali Larter, mint új fõszereplõ? Neeeeeeeeee😄

Atisz
Ha jól emlékszem a filmben volt róla szó, hogy a fõszereplõn végrehajtottak egy kis "módosítást" és amiatt lettek emberfeletti képességei...

Amúgy nem kell félni, Dr. Boll lehet hogy pont az általad említett fortélyjal fogja feldobni a Far Cry-t (a bullet-time-ot már úgyis unja 😛)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

már megfõtt, kár a gõzért, ezt írtad: "Hehehe...Az elsõ mozifilm aminek az alapja játék volt???😊"

kis nyelvtanos továbbképzés: a sokból az 5. az "egyik elsõ".
Épp ezaz hogy ez már nem az egyik elsõ...😊
Vagy az 5-10.ik...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

szövegértés egyes, leülhet.
szacsi
'egyik elsõ'

:-O http://www.ashes.hu O-:

Hehehe...Az elsõ mozifilm aminek az alapja játék volt???😊
Lehet hogy kisebb lemaradásban van a cikkíró,ne adj isten lehet vagy 15 éves de ekkora baromságot ne irkáljunk már...
Mortal Kombat,Street fighter,és ha nagyon utánna szeretnék nézni még biza van elég cím ami játék-->mozi lett...

Amúgymeg ideje lenne abbahagyni ezt a millacicás szuperhõsnõs baromságot amik eddig mentek a resident evilekben és átállni egy komolyabb túlélõ horror filmre mert bár még nem néztem meg a 3. részt de van egy selytésem hogy ugyanolyan szar mint a 2. rész volt amiben rendesen felröhögtem a jovovich/nemesis összecsapáson...
Ennyi erõvel ha csinálnak a far cryból filmet a fõhõsnek lehetne például nyugodtan jedi ereje....lol...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n