15
-
Janika5555 #15 UMBRELLA !YE ![img]https://media.sg.hu/forum/posts/2008_04/180pxumbrellacorporationlogo -
Janika5555 #14 Kell lenni négynek a 3. résznek egyáltalán nem végleges a befejezése .
A sztorinak maradnia kell és tovább menni...PL.Alaszkában mitörténik mikor elmentek oda,vagy a Védernyőtanácsal. -
noral #13 Öhöm-öhöm, mi az hogy lezárja Alice storyját? Hát igencsak nem, most lenne a marha nagy lényeg, nagyon jól meg lehetne csinálni a negyediket Milla-val is. Ilyen befejezéssel nem hagyhatnak minket Milla-szál nélkül. -
Marko001 #12 Szerintem meg nagyon jó volt az első két rész. Remélem a harmadik is lesz olyan, mint azok. -
pauly #11 hát ja... -
Wittgen #10 Remélem a Claire-vonal már igazodni fog teljes mértékben a könyvhöz és játékhoz, az új ízt adna a szériának. -
winnie #9 már az első rész is? honnan tudod, hogy a 2-3. rész nem volt atomkirály?
(nem mellesleg, kissé énközpontúnak tűnik a "nekem nem tetszik, nehogy már folytassák és megnézze olyan, akinek tetszik" hozzáállás.) -
Sybee #8 Én komolyan nem értem minek folytatni ezt az egész Resident Evil dolgot, mikor már az első rész is enyhén kritikán aluli volt!(?) (sztem) -
ZoliJ #7 Ali Larter, mint új főszereplő? Neeeeeeeeee:D -
#6 Ha jól emlékszem a filmben volt róla szó, hogy a főszereplőn végrehajtottak egy kis "módosítást" és amiatt lettek emberfeletti képességei...
Amúgy nem kell félni, Dr. Boll lehet hogy pont az általad említett fortélyjal fogja feldobni a Far Cry-t (a bullet-time-ot már úgyis unja :P) -
winnie #5 már megfőtt, kár a gőzért, ezt írtad: "Hehehe...Az első mozifilm aminek az alapja játék volt???:)"
kis nyelvtanos továbbképzés: a sokból az 5. az "egyik első". -
Skyline #4 Épp ezaz hogy ez már nem az egyik első...:)
Vagy az 5-10.ik...:)
-
winnie #3 szövegértés egyes, leülhet. -
#2 'egyik első' -
Skyline #1 Hehehe...Az első mozifilm aminek az alapja játék volt???:)
Lehet hogy kisebb lemaradásban van a cikkíró,ne adj isten lehet vagy 15 éves de ekkora baromságot ne irkáljunk már...
Mortal Kombat,Street fighter,és ha nagyon utánna szeretnék nézni még biza van elég cím ami játék-->mozi lett...
Amúgymeg ideje lenne abbahagyni ezt a millacicás szuperhősnős baromságot amik eddig mentek a resident evilekben és átállni egy komolyabb túlélő horror filmre mert bár még nem néztem meg a 3. részt de van egy selytésem hogy ugyanolyan szar mint a 2. rész volt amiben rendesen felröhögtem a jovovich/nemesis összecsapáson...
Ennyi erővel ha csinálnak a far cryból filmet a főhősnek lehetne például nyugodtan jedi ereje....lol...