Nokia E51, a mobil ügyintézõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iPhone.. pfff
az embereknek most kell az überfasza telefon nem évek múlva, ha kijön egy normalizált európai iPhone. Eddig nekem is tetszett, csak olvatam a mobilarénán a tesztjét. Ajánlom mindenkinek!
Moto V360 rulez :D
az embereknek most kell az überfasza telefon nem évek múlva, ha kijön egy normalizált európai iPhone. Eddig nekem is tetszett, csak olvatam a mobilarénán a tesztjét. Ajánlom mindenkinek!
Moto V360 rulez :D
Mit és az erõ, ha nem uralod ?
Ez a sok gomb idegesít (házikó, boríték, naptár, telefonkönyv)... Tuti hogy csak a fõmenüben lehet õket normálisan használni...
Egyébként biztos kitünõ mobiltelefon. <#phone>#phone>
Egyébként biztos kitünõ mobiltelefon. <#phone>#phone>
Ennyi pénzért fasza telefon. Na meg ott az S60 is <#puszi>#puszi><#taps>#taps><#taps>#taps><#szeret>#szeret>
szép, vékony, rendes telefon alakja van (nem kihajtható / csúsztatható, stb) és nokia :) (menü, stb.)
nekem kell :)
nekem kell :)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
hiába szép és jó telefon, az iphone és követõi óta valahogy már, nem annyira ájulok el egy ilyentõl.
Mitõl "üzleti" egy telefon?
Egyébként ez a készülék teljesen átlagos tudással bír manapság, semmi olyat nem tud amit egy átlagos "üzleti" telefon vagy PDA ne tudna. Egyedül annyiban emelkedik ki a mezõnybõl, hogy szép.
Egyébként ez a készülék teljesen átlagos tudással bír manapság, semmi olyat nem tud amit egy átlagos "üzleti" telefon vagy PDA ne tudna. Egyedül annyiban emelkedik ki a mezõnybõl, hogy szép.
99% van.
legalábbis N95nél mutogatta "skypot" egy barátom és azis symbianos
legalábbis N95nél mutogatta "skypot" egy barátom és azis symbianos
Ebbõl a WLAN az igazán zsír szerintem. Vajon van rá Skype kliens?