37
Dwayne Michael Carter, Jr / Weezy baby
-
#37 Az oldal új címe www.lilwayneblog.hu -
#36 Csá all ! itt egy link lilwayneről szerintem faya oldal! lilwayneblog.wordpress.com! -
#35 8 jelölésből 5 grammy díjat vitt haza Wayne... -
zsofy89 #34 sztem ez a video k.. szar!!!szarul tolják naon..:S -
#33 lil Wayne paródia
Aki ismeri Wayne stílusát, annak szerintem tetszeni fog :D -
el bruja #32 boldog szülinapot neki -
el bruja #31 hát ja, Lil Jon bácsi is jol tolja:D -
#30 en azt vallom hogyha LIL akkor csak JON bacsi johet szamitasba :D
[apro]de ettol fuggetlenul semmilyen negativ jelzovel nem illetem Wayne -t. foleg hogy nem is ismerem a legtobb muzsikajat[apro] -
el bruja #29 ezert mondtam h szerinted, ez a te véleményed. -
stream man #28 szabad velemenynyilvanitas nemde? -
el bruja #27 szerinted. -
stream man #26 feldolgozta a Crazy cimu szamot is DE EZ EGY NYÁLAS HANGU Semmirekellö
-
el bruja #25 de jok ezek a visszajáccott számok... még 2pacnél is találtak, mondjuk vele 1mondatot, ezt: "yes i'm alive"
le kéne fordítani ezt a szöveget, ez már kezd eléggé érdekelni miröl lehet szo:) -
el bruja #24 vmi olyasmi, hogy "istenfélelem", mert egész életében gangsta volt, és fél h mi lesz vele a halála után, isten mit tesz vele. Ezt olvstam pontosan:D -
#23 pl?
sztem valami "tisztelem istent" , vagy valami ilyesmi lehet :D
vagy talán, "félj isten! " ? XD -
el bruja #22 vhol ovastam, hogy mit akar jelenteni, de mindenhol mst irtak rola. -
#21 dedurva :o -
el bruja #20 http://www.datpiff.com/images/tapes/Tales-of-a-Hustler-The-Best-of-Cassidy-vs-The-Be-mid5429-large.jpg itt van a tetoválásáról kép... -
el bruja #19 nem, az egyikre fear van írva, a másikra meg god. -
#18 jaja
mondjuk az nagyon komoly -
#17 szemhéj? én csak szem alattiról tudok (a könnycsepp, ami pl Game-nak is van/volt :P) -
el bruja #16 1ébk tud vki vmit a szemhéj tetoválásairól?:) vmit jelentenek de mindenhol mást mondanak. -
el bruja #15 csak kár h ugy se értem h leírják mit mond:( -
#14 OFF:
ez is ilyesmi, lol :D
jay-z leleplezése a templomban xD -
#13 thx! -
#12 a descpriptionban le van írva a szöveg
de itt a feliratos verzió
link -
el bruja #11 van 1 verzió ami kiírja felirattal amit mond -
#10 hm értem...és van vmi értelme? mert én semmit nem értek ebből amit itt krákog:D -
#9 am ez a legjobb zene amiben közremüködött :P ESZVÉESZ -
el bruja #8 érdekes... az ördögűző jutott rola eszembe:S :D -
#7 visszafelé van lejátszva :D
Az eredeti számban a végefelé azt mondja, hogy ha nem hiszed el, pörgesd vissza a számot ("you gotta rewind this track, and *make me go back*). -
#6 ez mi a bront? vágdosva van,vagy mi a retek?:D non szar -
#5 Amúgy ezt hallottátok?
http://www.youtube.com/watch?v=s5JC1nEWw6sLil Wayne - Hustler Music - Rejtett Üzenet -
el bruja #4 vhol olvastam még anno:S világranglistán az 1. -
#3 Ő tartja magát napjaink legjobbjának :D
Szerintem Wayne egy átlagos southside rapper, aki legfőképpen a hangjával tűnik ki a tömegből :)
Nem csinál rossz számokat, bár szövegileg nem mindíg áll a helyzet magaslatán :P
Sokszor elég érdekes rímeket hoz össze :D
"
Bitch I'm fly like a magic carpet
and bitch I'm fresh like a pack of orbit
" -
#2 jah van sok jó zenéje,meg rengeteg mixtape -
el bruja #1 Aki szereti a rap zenét, annak ajánlom mert nagyon jó! Nemrég hallottam először, azóta a nagy kedvenceim közé tartozik! 1 pár infó: 1982 szeptember 27-én született, 1993 óta rappel. Rengeteg számát Birdmannel „alkotta”.
Napjaink legjobb MC-jének tartják.
Ajánlott számai: Fireman, You ain’t know, Stunting like my daddy, 1st key, Pop bottles, We takin’ over…